header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor functionele veiligheid zal naar verwachting groeien met 6,20% tijdens de prognoseperiode Aanbevolen

Sep 27, 2023 5:00 PM ET

Functional Safety Market Insights:

In 2022 werd de omvang van de functionele veiligheidsmarkt geschat op USD 12,8 miljard. De markt voor functionele veiligheid zal naar verwachting een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,20% laten zien van 2023 tot 2032, met een stijging van USD 13,6 miljard in 2023 tot USD 22,0 miljard tegen die tijd. De belangrijkste drijvende krachten achter de expansie van de markt zijn het toenemende gebruik van geautomatiseerde apparaten, loT en industriële automatisering.

Vergeleken met het gebruik van de beste technische ontwerppraktijken in het verleden, heeft de opname van rigoureuze methodologieën in veel internationale en regionale industriële veiligheidsnormen de algehele veiligheid van een systeem verbeterd. Industriële veiligheidsvereisten worden dus door steeds meer industrieën omarmd.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3220

Belangrijke spelers:

  • Siemens AG
  • ABB Ltd.
  • Honeywell
  • General Electric Co.
  • Schneider Electric SE
  • Rockwell Automation inc.
  • Emerson Electric Co.
  • Honevwell International inc.
  • HIMA Paul Hildebrandt GmbH
  • Endress Hauser Management AG
  • TUV Rheinland
  • Omron
  • Yokogawa Electric
  • DEKRA Groep,

zijn de belangrijkste leveranciers in de markt voor functionele veiligheid.

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/functional-safety-market-3220

Regionale analyse van de markt voor functionele veiligheid:

De analyse biedt inzicht in de markt voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld, per regio. De Noord-Amerikaanse markt zal in 2022 het grootste aandeel in de omzet hebben. Dit komt doordat industrie 4.0 zich snel ontwikkelt, er belangrijke technologieën en innovaties worden gecreëerd, er meer olie- en gasprojecten worden uitgevoerd en er een groeiende behoefte is aan functionele veiligheidsoplossingen.

Vanwege de strenge overheidsvoorschriften met betrekking tot veiligheid en beveiliging heeft Europa het op één na grootste marktaandeel voor functionele veiligheid. Daarnaast groeide de Britse markt voor functionele veiligheid het snelst in de Europese regio, terwijl de Duitse markt voor functionele veiligheid het grootste marktaandeel had. Van 2023 tot 2032 zal de markt voor functionele veiligheid in Azië en de Stille Oceaan naar verwachting de snelste groei in CAGR doormaken. Dit is het gevolg van de snelle expansie van de auto-industrie en de voedingsmiddelen- en drankenindustrie (F & B). Daarnaast groeide de markt voor functionele veiligheid in India het snelst in de regio Azië-Pacific, terwijl de markt voor functionele veiligheid in China het grootste marktaandeel had.

Marktsegmentatie functionele veiligheid:

Actuatoren, veiligheidssensoren, eindcontrole-elementen, veiligheidscontrollers, modules, relais en programmeerbare veiligheidssystemen maken deel uit van de marktsegmentatie voor functionele veiligheid op basis van apparaten. Veiligheidscontrollers zullen naar verwachting het grootste marktaandeel hebben tijdens de verwachte periode.

Veiligheidssystemen met instrumenten, Turbo Machinery Control (TMC), supervisiesystemen, brandermanagementsystemen (BMS) en noodstopsystemen (ESD) behoren tot de systeemgebaseerde segmenten van de functionele veiligheidsmarkt. De categorie voor noodstopsystemen (ESD) had het grootste omzetaandeel in 2022.

Op basis van eindgebruikers is de functionele veiligheidsmarkt onderverdeeld in olie & gas, metaal & mijnbouw, farmaceutische & biotech, detailhandel & groothandel, en overige. Verwacht wordt dat olie en gas in de prognoseperiode de wereldmarkt zullen domineren.

Korting controleren @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/3220

De vraag naar functionele veiligheid is ook toegenomen als gevolg van de groei van het aantal gevaarlijke plaatsen en de frequentie van incidenten in deze gebieden. Daarom wordt verwacht dat de Functionele Veiligheidsmarkt zich in de loop van de voorspellingsperiode zal ontwikkelen als gevolg van de stijgende industriële veiligheidsnormen.

Lees meer artikel-

Onderzoeksrapport medische aansluitingen – Wereldwijde prognose 2030

Onderzoeksrapport over de markt voor akoestische golfsensoren – Wereldwijde prognose 2030

VPX SBC markt onderzoeksrapport – Wereldwijde prognose 2030

3D IC-marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling voor 2030

3D-Glas markt onderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Functional Safety Market,Functional Safety Market Size,Functional Safety Market Share,Functional Safety Market Trends,Functional Safety Market Growth