header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor helikoptertoerisme zal tegen 2030 USD 1,12 miljard bereiken met een CAGR van 3,56%. De sector verwacht een opmerkelijke groei dankzij de toepassing van AI en IoT

Sep 27, 2023 2:00 PM ET

Overzicht vande markt voor helikoptertoerisme :

Volgens het recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor helikoptertoerisme tegen 2030 1,12 miljard dollar bereiken met een CAGR van 3,56%.

Drivers:

Populariteit van helikopterreizen zal de marktgroei stimuleren

De helikoptertoerisme-industrie groeit naarmate meer mensen kiezen voor helikopterreizen. De toename van vliegreizen in de afgelopen decennia heeft goedkope vluchten mogelijk gemaakt. Als gevolg hiervan is het aantal klanten dat kiest voor helikopteravonturen toegenomen. De wereldwijde markt voor helikoptertoerisme verwacht dat de voorkeur voor helikopters als de ideale manier van reizen voor oudere reizigers of mensen met een handicap, en een uitstekende reiservaring, de toekomstige groei van deze markt zal aanwakkeren. Dit komt omdat helikopters passagiers op lagere vluchten een beter zicht bieden en de kans om locaties te bezoeken die anders ontoegankelijk zouden zijn.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4495

Belangrijkste spelers:

Belangrijke spelers in de sector die in het rapport over helikoptertoerisme worden genoemd zijn onder andere Chicago Helicopter Tours, Sydney Helicopters, Maverick Helicopters, Cape Town Helicopters, Bravo Helicopters, Heliair Venice, Liberty Helicopter, Kaikoura Helicopters, Barcelona Helicopters, SUNDANCE HELICOPTERS, Birds Eye View Helicopters, HELI-JET AVIATION en Niagara Helicopters.

Mogelijkheden:

Toepassing van nieuwe technologieën zoals AI en IoT biedt grote kansen

Het internet der dingen & kunstmatige intelligentie hebben een grote invloed op de reis- en toeristenindustrie. Kunstmatige intelligentie heeft het mogelijk gemaakt om voor en na reizen te communiceren. De hulp van een smartphone-app die gebruik maakt van kunstmatige intelligentie (AI) is gunstig voor reizigers. De eenvoud en veiligheid die digitale of snelle betalingen bieden, kunnen ook voordelig zijn voor bedrijven. Met het gebruik van dergelijke nieuwe technologie zullen luchtreisbureaus veel potentieel hebben om uit te breiden.

Beperkingen en uitdagingen:

Luchtvaartbeperkingen als marktrestrictie

Luchtvaartbeperkingen, gebrek aan infrastructuur en de hoge prijs van helikopters kunnen tijdens de prognoseperiode als marktbeperkingen fungeren.

Daarnaast kan ook de COVID-19-impact de marktgroei belemmeren.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/helicopter-tourism-market-4495

Segmentatie van de markt:

De wereldwijde markt voor helikoptertoerisme is onderverdeeld op basis van types en toepassingen.

In de voorspellingsperiode zal toerisme op maat de markt aanvoeren.

Bij de toepassingen zal familietoerisme de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Regionale analyse:

Noord-Amerika leidt de markt voor helikoptertoerisme

Als gevolg van de daling van de prijs van ruwe olie en de toename van binnenlandse reizigers in de VS, voerde Noord-Amerika de markt aan in 2021. De grootste defensie-uitgaven en de vele aankopen van geavanceerde lichtgewicht helikopters van Lockheed Martin Corporation, Bell Textron en andere leveranciers zijn ook debet aan de opkomst van de regionale markt. Noord-Amerika zal naar verwachting een dominant marktaandeel hebben in het jaar na het basisjaar als gevolg van de toestroom van binnenlandse bezoekers en de daling van de prijzen van ruwe olie. De belangrijkste motoren van de economische groei in Noord-Amerika zijn reizen en toerisme. Een van de snelst groeiende subsectoren van de toerisme- en reisindustrie zal naar verwachting excursies vanuit de lucht zijn. Individuele reizen en groepsreizen zijn belangrijke economische drijfveren voor naties. De richting van het toerisme in de moderne wereld wordt sterk beïnvloed door Noord-Amerikaanse reisbureaus en touroperators. De Verenigde Staten domineren de reisuitgaven in Noord-Amerika. Verbeteringen in de technologie hebben zowel reizigers als touroperators geholpen.

APAC kent een bewonderenswaardige groei in de markt voor helikoptertoerisme

Door de toename van het aantal helikopteroperators, de stijgende vraag naar helikopters en de groeiende behoefte aan zoek- en reddingsmissies, had Azië-Pacific de snelste groei in de markt voor helikoptertoerisme in 2021. Veel reizigers kiezen nu voor helikoptervluchten als gevolg van deze redenen, waardoor touroperators worden aangemoedigd om goedkope reizen aan te bieden. In Azië groeit de helikoptertoerisme-industrie momenteel snel. Dit wordt veroorzaakt door verschillende aspecten, waaronder de toename van rijke toeristen in het gebied, de behoefte aan ongewone ervaringen en de toegankelijkheid van nieuwe technologie die reizen per helikopter haalbaarder maakt. De Taj Mahal, het Angkor Wat tempelcomplex en de Chinese Muur zijn slechts enkele van de beroemde sites die deze regio hun thuis noemen. Helikopterexcursies zijn een geweldige manier om deze toeristische hotspots, die steeds populairder worden, te bezoeken. Avic in China en Kamov in Rusland zijn twee van de technologisch meest geavanceerde helikopterproducenten ter wereld. Deze bedrijven maken uitstekende helikopters die perfect zijn voor de toeristenindustrie. Tot slot, maar daarom niet minder belangrijk, is het gebied de thuisbasis van een aantal naties met gastvrije wetten voor helikoptertoerisme.

Verwante rapporten

Onderzoeksrapport informatie over demarkt voor civiele helikopters per motortype (eenmotorig en tweemotorig), gewicht (lichte helikopters, middelzware helikopters, middelgrote helikopters en grote & helikopters), eigenaar (eigendom en huur), eindgebruik (wetshandhaving, Onshore & Offshore Transport, Bosbouw & Natuurbehoud, Helikopter Medische Nooddienst, Opsporing & Redding, Opleidingsdiensten, en anderen), en per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Global Helicopter Avionics Market Research Report Information per motortype (eenmotorig en tweemotorig), systeem (vluchtbeheersysteem, gezondheidsmonitoringsysteem, communicatiesysteem, navigatiesysteem en elektrisch noodsysteem), helikoptertype (commercieel en militair) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika) – voorspelling tot 2030

OnderzoeksrapportHelikopter Simulator Marktinformatie per Type, Component, Platform en Regio- Voorspelling tot 2030

Helikopterverlichting marktonderzoek rapport informatie per type, toepassing, leverancier, technologie en per regio wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Helicopter Tourism Market,Global Helicopter Tourism Market,Helicopter Tourism industry,Helicopter Tourism Market Trends,Helicopter Tourism Market Growth,Helicopter Tourism Business,Helicopter Tourism Market Size