header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor kunststofextrusiemachines groeit naarmate de vraag vanuit de bouwsector toeneemt

Sep 27, 2023 3:51 PM ET

Overzicht van de markt voorkunststof extrusiemachines

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), Plastic Extrusion Machine Market Information By Machine Type, Process Type, Solution, Application, and Region – Forecast till 2032, zal de markt voor plastic extrusiemachines tussen 2023 en 2032 met 5,00% groeien van USD 6,8 miljard naar USD 10,08 miljard.

Voor de massaproductie van geëxtrudeerde plastic producten met een continu profiel worden mechanische apparaten ontwikkeld die plastic extrusiemachines worden genoemd. Marktdeelnemers bieden plastic extrusiemachines in verschillende maten, ontwerpen en configuraties om aan de behoeften van de klant te voldoen.

Het concurrerende landschap van de markt voorkunststof extrusiemachines :

  • Bausano & Figli SpA
  • Costruzioni Meccaniche Luigi Bandera SpA
  • Kabra ExtrusionTechnik Ltd.
  • KraussMaffei Groep
  • Milacron Holdings Corp.
  • Japan Steel Works
  • Toshiba Machine Co. Ltd.
  • UNION Officine Meccaniche SpA
  • Windsor Machines Limited


Gratis voorbeeld van PDF-brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12111

Drijfveren voor de markt:

De vraag naar kunststofproducten stijgt en er zijn grote uitgaven gedaan in de bouwsector tijdens de projectieperiode. Kunststof extrusiemachines zijn de afgelopen jaren steeds gebruikelijker geworden in een groot aantal industrieën vanwege hun efficiëntie, gebruiksvriendelijkheid, grotere flexibiliteit en hogere uitvoerkwaliteit. Er wordt verwacht dat de vraag naar kunststof extrusiemachines wereldwijd zal toenemen naarmate energie-efficiëntie aan populariteit wint.

De markt voor kunststofextrusiemachines groeit mee met de wereldwijde toename van het energiebesparingsbewustzijn. Fabrikanten van dubbelschroefs plastic extrusiemachines leggen meer nadruk op het produceren van betrouwbare en effectieve machines om de marktexpansie te ondersteunen. De TEX-serie dubbelschroefsextruders van Japan Steel Works (JSW) biedt bijvoorbeeld opmerkelijke ontgassings- en kneedprestaties voor directe verwerking van folie/platen.

In huishoudtoestellen werd de voorbije jaren meestal kunststof gebruikt. De vraag naar huishoudtoestellen zal in de verwachte periode toenemen als gevolg van de uitbreiding van stedelijke gebieden, een toename van immigratie en de voortdurende snelle moderne levensstijl. Fabrikanten van kunststofextrusieproducten hebben geprofiteerd van de handelsoorlog tussen de VS en China omdat de heffingen op de goedkopere Chinese importproducten de vraag naar producten van Amerikaanse makelij hebben doen toenemen.

Om 1,3 miljoen eenheden te bereiken, zal de voorraad batterij-elektrische auto’s in de VS tussen 2020 en 2021 met 18,2% toenemen, volgens het Internationaal Energieagentschap. De markt voor extruderfabrikanten zal ook groeien naarmate er meer geld wordt geïnvesteerd in de elektrificatie van het Amerikaanse wegtransportsysteem. Zo heeft het Amerikaanse ministerie van Energie (DOE) in oktober 2022 200 miljoen dollar toegekend aan ENTEK voor de ontwikkeling van een nieuwe lithiumscheidingsinstallatie. Met de extra productiecapaciteit zal ENTEK de onderdelen voor 1,4 miljoen elektrische voertuigen per jaar kunnen leveren. De groei van de Amerikaanse industrie voor elektrische voertuigen (EV) zal waarschijnlijk de vraag naar geëxtrudeerde kunststofonderdelen doen toenemen, wat bijgevolg de vraag naar extruders in het land zal doen toenemen.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport over demarkt voor kunststofextrusiemachines :

https://www.marketresearchfuture.com/reports/plastic-extrusion-machine-market-12111

Beperkingen in de markt:

De groei van de markt kan de komende jaren afgeremd worden door de aanzienlijke initiële kosten voor gereedschap en apparatuur die gepaard gaan met kunststof extrusiemachines.

Markt SegmentatieKunststof Extrusie Machine

Met betrekking tot het procestype is de markt voor kunststof extrusiemachines onderverdeeld in extrusie van geblazen folie, extrusie van vellen en folie, extrusie van buizen en overige.

Nieuwe verkoop en aftermarket zijn opgenomen in de segmentatie op basis van oplossingen van de markt voor extrusiemachines voor kunststof.

Bouw en constructie, medisch, transport, consumptiegoederen en andere zijn enkele van de toepassingen die zijn opgenomen in de segmentatie van de markt voor kunststof extrusiemachines.

Vraag naar maatwerk:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/12111

Regionaal inzicht

Sinds 2022 domineert Azië-Pacific de wereldwijde markt voor kunststofextrusiemachines (met een piekaandeel van 45,80%). Dit is een reactie op de groeiende vraag van consumenten naar producten gemaakt van flexibel en zacht plastic. Bovendien creëert het bestaan van talrijke kleine tot middelgrote verwerkende industrieën, zoals de verpakkingsindustrie, de auto-industrie, consumptiegoederen en andere, die geëxtrudeerde kunststofproducten van de hoogste kwaliteit vereisen, een constante behoefte aan kunststofextrusiemachines in naties zoals China en India.

Tijdens de verwachte periode kan Europa een indrukwekkende CAGR verwachten. De vooruitgang van de regio is te danken aan de groeiende automobielsector in het gebied. Duitsland en het Verenigd Koninkrijk zijn twee Europese landen die naar verwachting zullen groeien tijdens de projectieperiode. In alle soorten auto’s over de hele wereld stijgt de vraag naar interieurmaterialen van kunststof door strenge emissienormen. Luxe is een manier van leven in Europa en dit heeft, samen met een betere levensstandaard en een beter besteedbaar inkomen, geleid tot een toename in het gebruik van kunststof producten in alle eindgebruiksectoren, waaronder de auto- en schoenenindustrie. Dit zal op zijn beurt waarschijnlijk de vraag naar apparatuur voor de extrusie van kunststof in dit gebied stimuleren.

Gerelateerde rapporten:

OnderzoeksrapportPersoonlijke Beschermingsmiddelen Markt Per Product, Per Industrie en Per Gevaar – Prognose tot 2030

OnderzoeksrapportIndustriële Afdichtingen Marktinformatie per Type, per Eindgebruiker en per Regio – Marktvoorspelling tot 2032

Informatie over het marktonderzoeksrapport vanindustriële lasers per type, per vermogen, per toepassing en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Plastic Extrusion Machine Market trends,Plastic Extrusion Machine Market scope,Plastic Extrusion Machine Market growth,Plastic Extrusion Machine Market forecast,Plastic Extrusion Machine Market analysis,Plastic Extrusion Machine Market overview