header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor oplossingen voor patiëntbetrokkenheid zal tegen 2030 69,25 miljard dollar bereiken als gevolg van de digitale transformatie in de gezondheidszorg en de uitbreiding van telegeneeskunde

Sep 27, 2023 9:00 AM ET

Volgens het onderzoek van SNS Insider maakt de markt voor oplossingen voor patiëntbetrokkenheid een robuuste groei door als gevolg van een samenloop van factoren, waaronder de verschuiving naar waarde-gebaseerde zorg, digitale transformatie, regelgevingsinitiatieven en het toenemende belang van patiëntgerichte zorg.

Het rapport van SNS Insider geeft aan dat de markt voor oplossingen voor patiëntbetrokkenheid in 2022 een waarde van 19,45 miljard dollar heeft bereikt en naar verwachting 69,25 miljard dollar zal bedragen in 2030, met een voorspeld samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 17,2% in de periode van 2023 tot 2030.

Reikwijdte van het marktrapport

Oplossingen voor patiëntenbetrokkenheid verwijzen naar een reeks strategieën, technologieën en praktijken die door zorgverleners en organisaties worden gebruikt om patiënten actief te betrekken bij hun zorgtraject. Deze oplossingen zijn gericht op het verbeteren van de patiëntervaring, het verbeteren van gezondheidsresultaten en het bevorderen van betere communicatie en samenwerking tussen patiënten en hun zorgverleners. Oplossingen voor patiëntenbetrokkenheid maken vaak gebruik van digitale gezondheidstools zoals mobiele apps, patiëntportalen en draagbare apparaten. Met deze tools kunnen patiënten hun gezondheid monitoren, medische dossiers inzien en gepersonaliseerde gezondheidsinformatie en herinneringen ontvangen.

Gratis PDF-voorbeeldrapport: https://www.snsinsider.com/sample-request/1782

Marktanalyse

De markt voor oplossingen voor patiëntenbetrokkenheid is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid, gedreven door verschillende factoren die het zorglandschap een nieuwe vorm geven. Escalerende kosten in de gezondheidszorg hebben zorgverleners onder druk gezet om manieren te vinden om de operationele efficiëntie te verbeteren en de kosten te verlagen. Oplossingen voor patiëntbetrokkenheid helpen bij het stroomlijnen van processen, het verminderen van administratieve overhead en het optimaliseren van de toewijzing van middelen, wat bijdraagt aan kostenbeheersing. De verschuiving van fee-for-service naar waarde-gebaseerde zorgmodellen benadrukt het belang van patiëntresultaten en -tevredenheid. Oplossingen voor patiëntbetrokkenheid spelen een cruciale rol bij het verbeteren van de ervaringen van patiënten, het naleven van behandelplannen en algemene gezondheidsresultaten, die centraal staan in het succes van initiatieven voor waardegerichte zorg. De gezondheidszorg ondergaat een digitale transformatie met de invoering van elektronische patiëntendossiers (EHR’s), telegezondheidszorg en draagbare apparaten.

Belangrijke spelers in het rapport zijn de volgende

Allscripts Healthcare, LLC, Cerner Corporation (Oracle), Epic Systems Corporation, Koninklijke Philips N.V., Klara Technologies, Inc., McKesson Corporation, NextGen Healthcare Inc., ResMed en andere spelers.

De marktsegmentatie van oplossingen voor patiëntbetrokkenheid is als volgt:

Naar type levering

  • Op locatie
  • Cloud-gebaseerd

Op componenttype

  • Software & Hardware
    • Geïntegreerd
    • Standalone
  • Diensten
    • Consulting
    • Ondersteuning & Onderhoud
    • Implementatie & Opleiding
    • Overige

Op functionaliteit

  • Gezondheid Volgen & Inzichten
  • Patiëntenvoorlichting
  • Communicatie
  • Administratie
  • Facturering & Betalingen
  • Overige

Per Therapeutisch Gebied

  • Beheer van chronische ziekten
  • Gezondheid & Wellness
  • Anderen

Per toepassing

  • Bevolkingsgezondheidsmanagement
  • Beheer intramurale gezondheidszorg
  • Poliklinisch gezondheidsbeheer
  • Overige

Per eindgebruiker

  • Aanbieders
  • Betalers
  • Anderen

Impact van recessie

Een recessie kan inderdaad een aanzienlijke impact hebben op de markt van oplossingen voor patiëntbetrokkenheid. Hoewel budgettaire beperkingen, uitgestelde goedkeuring en verschuivende prioriteiten uitdagingen kunnen vormen, bestaan er nog steeds kansen voor oplossingen die hun waarde, efficiëntie en kosteneffectiviteit kunnen aantonen. Bedrijven in deze sector zullen hun strategieën moeten aanpassen om te kunnen navigeren in het veranderende landschap van de gezondheidszorg tijdens economische recessies.

Impact van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

Hoewel de directe impact van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne op de markt van oplossingen voor patiëntenbetrokkenheid misschien niet direct zichtbaar is, kunnen de indirecte gevolgen van economische instabiliteit, verstoringen in de toeleveringsketen, veranderingen in de regelgeving en druk op het gezondheidszorgsysteem samen de dynamiek van de markt beïnvloeden. Het is essentieel voor bedrijven die actief zijn in deze sector om de veranderende situatie in de gaten te houden en strategieën aan te passen om potentiële risico’s te beperken.

Hebt u een rapport op maat nodig volgens uw bedrijfsbehoeften? Vraag het hier: https://www.snsinsider.com/enquiry/1782

Belangrijke regionale ontwikkeling

Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten en Canada, loopt voorop bij het invoeren van oplossingen voor patiëntbetrokkenheid. De regio heeft een robuuste gezondheidszorginfrastructuur en een hoog niveau van IT voor de gezondheidszorg. Veel Europese landen hebben universele gezondheidszorgstelsels, waarin patiëntgerichte zorg prioriteit heeft. Oplossingen voor patiëntbetrokkenheid spelen een cruciale rol bij het verbeteren van de patiëntervaring binnen deze systemen. In de regio Azië-Pacific is een toename te zien in het gebruik van oplossingen voor patiëntbetrokkenheid doordat landen als India, China en Singapore zwaar investeren in de digitalisering van de gezondheidszorg. Oplossingen voor patiëntbetrokkenheid worden gezien als hulpmiddelen om de kloof tussen zorgverleners en patiënten te overbruggen in deze zich snel ontwikkelende ecosystemen voor de gezondheidszorg.

Belangrijkste resultaten van de marktstudie naar oplossingen voor patiëntenbetrokkenheid

In een tijdperk van datagestuurde gezondheidszorg wint het segment Health Tracking & Insights aan belang nu patiënten en zorgverleners steeds meer de waarde inzien van real-time gezondheidsmonitoring. Dit segment omvat een breed scala aan technologieën en hulpmiddelen, waaronder draagbare apparaten, mobiele apps en systemen voor monitoring op afstand, die zijn ontworpen om gezondheidsgegevens van patiënten te volgen en te analyseren.

Chronische ziekten, zoals diabetes, hypertensie en cardiovasculaire aandoeningen, vormen wereldwijd een belangrijke uitdaging voor de gezondheidszorg. Het Chronic Disease Management segment richt zich op het leveren van uitgebreide oplossingen om patiënten te helpen deze aandoeningen effectief te beheersen.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot de markt voor oplossingen voor patiëntbetrokkenheid

TeleVox, een toonaangevende speler in de gezondheidszorgtechnologie, heeft onlangs een strategische stap gezet door de overname van Odeza Patient Engagement Business van Ensemble Health Partners. Deze overname markeert een belangrijke ontwikkeling in de gezondheidszorgtechnologiesector en heeft het potentieel om oplossingen voor patiëntbetrokkenheid een nieuwe vorm te geven.

NextGen Healthcare en Luma Health hebben hun krachten gebundeld in een strategische alliantie die een revolutie in de gezondheidszorg belooft teweeg te brengen door geavanceerde AI-oplossingen voor patiëntenzorg aan te bieden.

Koop het volledige onderzoeksrapport: https://www.snsinsider.com/checkout/1782

Inhoud

Hoofdstuk 1 Introductie

Hoofdstuk 2 Onderzoeksmethodologie

Hoofdstuk 3 De marktdynamiek van oplossingen voor patiëntbetrokkenheid

Hoofdstuk 4 Impactanalyse (COVID-19, oorlog tussen Oekraïne en Rusland, aanhoudende recessie in grote economieën)

Hoofdstuk 5 Waardeketenanalyse

Hoofdstuk 6 De 5 krachten van Porter

Hoofdstuk 7 PEST-analyse

Hoofdstuk 8 Segmentatie van de markt voor oplossingen voor patiëntbetrokkenheid, naar type levering

Hoofdstuk 9 Segmentatie van de markt voor oplossingen voor patiëntbetrokkenheid, naar type component

Hoofdstuk 10 Oplossingen voor patiëntbetrokkenheid marktsegmentatie, naar functionaliteit

Hoofdstuk 11 Segmentatie van de markt voor oplossingen voor patiëntbetrokkenheid, naar therapeutisch gebied

Hoofdstuk 12 Oplossingen voor patiëntbetrokkenheid marktsegmentatie, naar toepassing

Hoofdstuk 13 Oplossingen voor patiëntbetrokkenheid marktsegmentatie, naar eindgebruiker

Hoofdstuk 14 Regionale analyse

Hoofdstuk 15 Bedrijfsprofiel

Hoofdstuk 16 Concurrentielandschap

Hoofdstuk 17 Gebruikscases en best practices

Hoofdstuk 18 Conclusie

Ander Rapport

Markt voor hartbewakingsapparatuur

Markt voor blaastests

Over de VS:

SNS Insider is met haar authentieke consumenten- en marktinzichten wereldwijd toonaangevend op het gebied van data en analytics. Het vertrouwen van onze klanten en zakenpartners heeft altijd centraal gestaan in wie we zijn als bedrijf. Om het succes van onze klanten te ondersteunen, hebben onze hoogopgeleide ingenieurs, consultants en datawetenschappers consequent de grenzen van de industrie verlegd met innovatieve methodes en meettechnologieën.

We helpen onze klanten te anticiperen op industriële, economische en consumententrends om ontwrichtende veranderingen te stimuleren door wereldwijde ervaring te combineren met lokale informatie van experts van over de hele wereld. We brengen context aan in strategische en tactische gegevens door benaderingen te combineren die gebaseerd zijn op gegevenswetenschap en veldonderzoek, en helpen u zo bij het aanpakken van uw meest dringende problemen en het signaleren van mogelijkheden.

Neem contact met ons op: Akash Anand Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie, [email protected], Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | 91-7798602273 (IND), Website: https://www.snsinsider.com/


Keywords:  patient engagement solutions market,interactive patient engagement solutions market,u.s. patient engagement solutions market,patient engagement solutions market size,companies in the north american patient engagement solutions market,patient engagement solutions market growth,patient engagement solutions market trends,patient engagement solutions market share