header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor tokenen zal tegen 2030 USD 20,63 miljard bereiken met een CAGR van 20%.

Sep 27, 2023 1:00 PM ET

Marktanalyse

Volgens het recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor tokenization tegen 2030 20,63 miljard dollar bereiken met een CAGR van 20%. De markt voor tokenen bevindt zich in de voorhoede van de digitale transformatie van activa en transacties. Het gaat om de omzetting van fysieke of digitale activa in tokens, die veilige, gemakkelijk overdraagbare vertegenwoordigingen zijn en nieuwe mogelijkheden ontsluiten in financiën, vastgoed en daarbuiten. Deze innovatieve technologie belooft een revolutie teweeg te brengen in eigendom, handel en waarde-uitwisseling in de digitale economie.

Klik hier voor het Premiumrapport van Pattern:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3206

Belangrijkste spelers

Prominente spelers uit de industrie die in het rapport over de wereldwijde tokenization markt worden geprofileerd, zijn onder andere

  • Symantec Corporation (VS),
  • Gemalto NV (Nederland),
  • Fiserv Inc (VS),
  • Paymetric Inc (VS),
  • First Data Corporation (VS),
  • CipherCloud (VS),
  • Futurex (VS),
  • CardConnect Corp (VS),
  • 3Delta Systems Inc (VS),
  • Thales e-Security Inc (VS).

Drivers

Proliferatie van gegevens in de cloud zal de marktgroei stimuleren

Een belangrijke reden waarom tokeniseringstechnologieën steeds meer worden gebruikt, is de verspreiding van gegevens in cloudservices. Clouddiensten worden steeds gemakkelijker en betaalbaarder, wat niet alleen grote bedrijven maar ook het MKB helpt om over te schakelen op een cloudgebaseerde aanpak. Tokenization-oplossingen worden gebruikt om gegevens in de cloud te beveiligen naarmate er meer gegevens naartoe worden verplaatst.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Kansen

Toename van contactloze betalingen voor bedrijven biedt grote kansen

Door het eenvoudige gebruik maakt de tap-to-pay technologie snellere transacties mogelijk met meer betrouwbaarheid en veiligheid, wat bedrijven helpt door de loyaliteit van klanten te vergroten, en ze hebben een positieve impact op zowel consumenten als bedrijven. Zowel consumenten als bedrijven omarmen contactloze betalingen dus zeer snel.

Beperkingen en uitdagingen

Gebrek aan standaardisatie als marktbeperking

Het gebrek aan standaardisatie en het lage bewustzijn in landelijke gebieden over online betalingen kunnen in de prognoseperiode als marktrestricties fungeren.

Marktsegmentatie

De wereldwijde tokenisatiemarkt is onderverdeeld op basis van toepassing, eindgebruiker, organisatiegrootte en implementatie.

  • Op toepassingsgebied zal betalingsbeveiliging de markt leiden tijdens de prognoseperiode.
  • Inzetmodus: on-cloud zal de markt domineren tijdens de prognoseperiode.
  • Per organisatiegrootte zal het MKB de markt tijdens de prognoseperiode aanvoeren.
  • Per eindgebruiker zullen BFSI en commerciële bedrijven de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

COVID-19 Analyse

Bijna elke sector van de economie ondervond tijdelijke verstoringen of sluitingen tijdens het begin van de COVID-19-epidemie. Na de eerste wereldwijde shutdown begonnen bedrijven hun procedures te digitaliseren om er zeker van te zijn dat geen enkele verstoring tot extra vertragingen of procesonderbrekingen zou leiden. Door de digitalisering verwerken bedrijven nu routinematig ongelooflijk gevoelige klantgegevens. Terwijl bedrijven hun diensten snel digitaliseerden, bleek deze technologie een uitstekend hulpmiddel om de veiligheid van de gevoelige gegevens te garanderen. De vraag naar en instroom van digitale betalingen waren de belangrijkste drijfveren voor de expansie van de sector tijdens deze historische gebeurtenis.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/tokenization-market-3206

Regionale analyse

Noord-Amerika aan kop van de tokenmarkt

Tijdens de onderzoeksperiode wordt voorspeld dat de Noord-Amerikaanse industrie aanzienlijk zal groeien, tot USD 2,09 miljard in 2021. Er wordt in Noord-Amerika meer regelgeving en een grotere vraag naar tokenization-goederen en -diensten verwacht als gevolg van de CCPA en toenemende cyberaanvallen, met name betalingsfraude in verschillende sectoren. In Noord-Amerika wordt verwacht dat de voorkeur van klanten voor contactloze kaarten en digital-first creditcards de groei van tokenization zal stimuleren. De expansie van de markt in Noord-Amerika wordt gestimuleerd door de snelgroeiende e-commerce sector, het gebruik van smartphones voor online betalingen en de toegang tot verschillende diensten zoals online gaming, streaming en andere overheidsdiensten.

Meest recente rapporten: –

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

We lanceren “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Tokenization market,Tokenization market Size,Tokenization market Share,Tokenization market Analysis,Tokenization market Growth,Tokenization market Trends