header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Sport Analytics-markt zal tegen 2030 USD 6,78 miljard waard zijn als gevolg van de toenemende nadruk op prestatieoptimalisatie en vooruitgang in technologieën voor gegevensverzameling

Sep 27, 2023 9:00 AM ET

Sport Analytics-marktoverzicht:

Op basis van het onderzoek van SNS Insider is de Sport Analytics Markt klaar voor een aanzienlijke groei als gevolg van de samenloop van technologische ontwikkelingen, de toegenomen beschikbaarheid van gegevens en de groeiende erkenning van de waarde die het heeft voor sportteams, organisaties en fans.

De markt voor sportanalyse, zoals gerapporteerd door SNS Insider, had in 2022 een waardering van USD 1,11 miljard en zal naar verwachting USD 6,78 miljard bereiken in 2030, met een robuuste samengestelde jaarlijkse groei (CAGR) van 25,4% tijdens de prognoseperiode die loopt van 2023 tot 2030.

Reikwijdte van het marktrapport

Sportanalyse is een snel groeiend vakgebied dat zich bezighoudt met het verzamelen, analyseren en interpreteren van gegevens over verschillende aspecten van sport. Het omvat een breed scala aan technieken en methodologieën om inzicht te krijgen in de prestaties van atleten, teamstrategieën en de algehele dynamiek van het spel. Sportanalyse wordt gebruikt in verschillende sporten, van traditionele teamsporten zoals voetbal, basketbal en voetbal tot individuele sporten zoals tennis en golf.

Ontvang een gratis staal van Sports Analytics Market Report 2023 @ https://www.snsinsider.com/sample-request/2759

Belangrijke spelers in het rapport zijn:

– Oracle Corporation
– ChyronHego
– IBM Corporation
– Salesforce
– SAS Instituut
– Exasol
– HCL
– Sportradar AG
– Uplift Labs
– Genius Sportgroep
– Sportieve algoritmen
– Quants4sports
– Deltatre
– Kitman Labs
– Katapult
– Zebra technologieën
– L2P Limited
– Overige

Marktanalyse

De markt voor sportanalyse heeft de afgelopen jaren een robuuste groei doorgemaakt, gedreven door verschillende sleutelfactoren die de expansie blijven bepalen. Sportteams en -organisaties hechten veel waarde aan het verbeteren van hun prestaties en het winnen van kampioenschappen. Ze erkennen dat datagestuurde inzichten hen een concurrentievoordeel kunnen geven door hen te helpen inzicht te krijgen in de prestaties van spelers, spelstrategieën en blessurepreventie. De proliferatie van draagbare apparaten, spelersvolgsystemen en hogesnelheidscamera’s heeft het makkelijker gemaakt om een schat aan gegevens te verzamelen tijdens wedstrijden en trainingen. Deze toevloed aan gegevens heeft de vraag aangewakkerd naar analyseoplossingen die dit allemaal kunnen verwerken. Omdat sport steeds internationaler wordt, is er een groeiende behoefte aan datagestuurde inzichten om tegemoet te komen aan een divers publiek en inzicht te krijgen in regionale voorkeuren. Sportanalyse kan helpen om marketing- en spelstrategieën af te stemmen op verschillende markten.

Marktsegmentatie en subsegmentatie inbegrepen zijn:

Per onderdeel:

-software
-diensten

Op Sporttype:

-Individuele sporten
-Teamsport
-eSporten

Per type analyse:

-Op het veld
-Off-field

Per sport:

-Cricket
-Voetbal
-basketbal
-honkbal
-Hockey
-Andere sporten

Naar eindgebruikers:

-Sportverenigingen
-sportteams
-Overige eindgebruikers

Impact van Recessie

Een recessie kan zeker invloed hebben op de markt voor sportanalyses, voornamelijk door lagere budgetten en verschuivende prioriteiten binnen sportorganisaties. De omvang van deze impact kan echter variëren afhankelijk van de ernst en duur van de economische neergang. Bedrijven in de sportanalyse moeten zich mogelijk aanpassen door meer kosteneffectieve oplossingen aan te bieden, de nadruk te leggen op efficiëntiewinst en mogelijkheden buiten de sportindustrie te verkennen om de economische uitdagingen van een recessie te doorstaan.

Impact van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

Hoewel de directe impact van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne op de markt voor sportanalyses misschien niet zo groot is als in sommige andere sectoren, heeft het aanhoudende conflict voor onzekerheid en uitdagingen gezorgd die de groei en activiteiten van de sector kunnen beïnvloeden. Het conflict onderstreept echter ook het belang van aanpassingsvermogen en innovatie bij geopolitieke en economische verstoringen, wat kan leiden tot nieuwe groeimogelijkheden in de sportanalyse.

Vraag naar het rapport @ https://www.snsinsider.com/enquiry/2759

Belangrijke regionale ontwikkeling

Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten, is een pionier op het gebied van sportanalyse. De aanwezigheid van grote sportcompetities zoals de NFL, NBA, MLB en NHL heeft de vraag naar analyseoplossingen aangewakkerd. Teams en organisaties investeren veel in het volgen van spelers, het voorkomen van blessures en het analyseren van de betrokkenheid van fans. Daarnaast is de sportweddenschappenindustrie een belangrijke drijfveer in deze regio, wat de markt verder heeft gestimuleerd. Europa heeft een sterke markt voor sportanalyse, met een focus op voetbal en rugby. Clubs uit de Premier League en rugbyteams gebruiken data-analyse voor het rekruteren van spelers, het voorkomen van blessures en het optimaliseren van prestaties. India uit Azië-Pacific is getuige van een geleidelijke groei in sportanalyse, met name in cricket. Teams in de Indiase Premier League (IPL) gebruiken gegevensanalyse voor strategieën voor het veilen van spelers en het optimaliseren van teamprestaties.

Belangrijkste resultaten van de marktstudie Sport Analytics

– De markt ondergaat een significante transformatie, waarbij het softwaresegment op het punt staat om centraal te komen staan. De dominantie van het segment wordt versterkt door de integratie van geavanceerde algoritmen en machine learning-technieken. Deze technologieën stellen sportprofessionals in staat om inzichten en patronen in gegevens te ontdekken die voorheen verborgen waren.
– Het segment sportthee is getuige van een revolutie en sportteams spelen een centrale rol in deze transformatie. Met een niet aflatende focus op prestatieverbetering en strategische besluitvorming wenden sportteams zich tot analytics om een concurrentievoordeel te behalen.

Recente ontwikkelingen in de markt voor sportanalyse

– StanceBeam, een prominente speler in de sporttechnologie-industrie, heeft onlangs een spannende samenwerking aangekondigd met boAt, een gerenommeerd Indiaas consumentenelektronicamerk. Deze samenwerking markeert een belangrijke stap voorwaarts in de wereld van sporttechnologie en wearables.
– Dentsu, een wereldleider in marketing en communicatie, heeft een belangrijke stap voorwaarts gezet in de wereld van sportmarketing door “dentsu Sports Analytics” te onthullen. Dit innovatieve platform vertegenwoordigt een baanbrekende aanpak voor het benutten van de kracht van data en analytics binnen de sportindustrie.

Inhoudsopgave – Belangrijkste punten

1. Inleiding
2. Methodologie van het onderzoek
3. Marktdynamiek
4. Impactanalyse
4.1. COVID-19 impactanalyse
4.2. Gevolgen van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland
4.3. Impact van aanhoudende recessie op grote economieën
5. Waardeketenanalyse
6. Porter’s 5 Krachten Model
7. PEST-analyse
8. Sport Analytics Markt Segmentatie, Naar Component
9. Sport Analytics-marktsegmentatie, per sporttype
10. Sport Analytics-marktsegmentatie, per analysetype
11. Sport Analytics marktsegmentatie, per sport
12. Sport Analytics-marktsegmentatie, per eindgebruiker
13. Regionale analyse
14. Bedrijfsprofielen
15. Concurrentielandschap
16. Gebruikersgevallen en best practices
17. Conclusie

Over ons:

SNS Insider is een van de toonaangevende marktonderzoek- en adviesbureaus die wereldwijd de marktonderzoekindustrie domineert. Het doel van ons bedrijf is om klanten de kennis te geven die ze nodig hebben om te kunnen functioneren in veranderende omstandigheden. Om u te voorzien van actuele, nauwkeurige marktgegevens, consumenteninzichten en meningen, zodat u met vertrouwen beslissingen kunt nemen, maken we gebruik van verschillende technieken, waaronder enquêtes, videogesprekken en focusgroepen over de hele wereld.

Koop de volledige PDF van Sports Analytics Market Report 2023 @ https://www.snsinsider.com/checkout/2759

Lees meer ICT-gerelateerde rapporten

Akash Anand | Hoofd Bedrijfsontwikkeling & Strategie | Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | E-mail: [email protected]


Keywords:  Sports Analytics Market,Sports Analytics Market Size,Sports Analytics Market Share,Sports Analytics Market Growth,Sports Analytics Market Trends,Sports Analytics Market Analysis,Sports Analytics Market Forecast,Sports Analytics Market Report