header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De toekomst in: Onthulling van de dynamische markt voor schoeisel met polyurethaan (PU) zolen

Sep 27, 2023 8:00 PM ET

Overzicht

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), PU-zool polyurethaan schoeisel markt Information by Application, by Raw Material, and Region – Forecast till 2032“, zal de PU-zool polyurethaan schoeisel markt groeien van 5,2 miljard USD in 2023 tot 9,6 miljard USD in 2032, met een CAGR) van 7,80% tijdens de geprojecteerde periode (2023 – 2032).

Marktsamenvatting

De groei van de schoenenmarkt, die wordt aangewakkerd door veranderende trends op het gebied van mode en levensstijl, zal de polyurethaan PU-zoolschoenenmarkt ten goede komen. Schoenen gemaakt van polyurethaan hebben uitstekende eigenschappen zoals een hoge mechanische sterkte, waardoor ze duurzaam en stevig zijn. In een reeks schoenontwerpen, waaronder casual, sport, formeel, laarzen, slippers en sandalen, winnen polyurethaan (PU) zolen aan populariteit. De markt voor PU-zolen voor schoeisel zal naar verwachting groeien als gevolg van de stijgende vraag naar PU-zolen in sport- en vrijetijdstoepassingen. Daarnaast wordt verwacht dat een groter bewustzijn van de noodzaak van veiligheidsschoeisel de uitbreiding van de polyurethaan PU-zolenmarkt zal ondersteunen.


Ontvang hier een gratis voorbeeldrapport @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11957


Concurrentielandschap van de markt:

De belangrijkste bedrijven in de polyurethaan PU-zoolschoenenindustrie zijn

  • Asahi Kasei Corporation
  • BASF SE
  • Huntsman International LLC
  • Dow
  • Coim Groep
  • Wanhua
  • De Lubrizol Corporation
  • Covestro AG
  • INOAC CORPORATION
  • Trelleborg AB.

Behandelde markt USP:

Marktdrivers:

De markt is gegroeid door de opkomst van de modieuze en actieve levensstijl van jonge mensen. Het zeer gewilde nylon Fabre wordt gebruikt om comfortabele, redelijk geprijsde jogging- en wandelschoenen te maken. Onder jongeren is casual kleding stijlvoller en populairder geworden. Modieuze hardlooptrainers worden ook gemaakt van nylonvezel. Door de duurzaamheid en het lichte gewicht wordt polyester schoeisel ook steeds populairder. Hierdoor hebben zowel jongeren als ouderen behoefte aan schoeisel gemaakt van polyester. De expansie van de textielindustrie in ontwikkelingslanden is een van de factoren die de expansie van de markt bevorderen. De markt profiteert van de toename van het gebruik door jonge mensen, voornamelijk mannen, van stijlvol vrijetijdsschoeisel op polyesterbasis.

Er is een groeiende behoefte aan modieus schoeisel dat gedragen kan worden naar zowel formele als informele bijeenkomsten naarmate het aantal werkende vrouwen wereldwijd toeneemt. Naarmate het besteedbaar inkomen stijgt, kunnen consumenten bovendien meer uitgeven aan luxegoederen, wat de groei van de schoenenindustrie stimuleert. Het verlangen naar gloednieuwe, chique en moderne schoenen, slippers en slip-ons is de drijvende kracht achter de groei van de schoenenindustrie.

Het aantal mensen dat gebruik maakt van verschillende sociale netwerksites is gestegen in combinatie met de toename van internettoegang. Hierdoor is het merendeel van de grote spelers in de branche van plan om hun goederen en diensten te adverteren op deze sociale mediasites. Socialemediamarketing is een van de belangrijkste strategieën die door veel bedrijven en industrieën, waaronder de markt, wordt gebruikt om potentiële klanten te informeren over de producten die ze aanbieden. Daarom wordt social mediamarketing gezien als een belangrijke strategie voor de wereldwijde schoenenmarkt om aan te slaan en uiteindelijk succesvol te zijn.


Beperkingen in de markt:

De wereldwijde aantrekkingskracht van schoenenmerken als Nike, Adidas en Puma heeft geleid tot de opkomst van namaakmerken. In opkomende economieën waar consumenten prijsbewust zijn, komen namaakmerken veel voor. Hierdoor kunnen de bestaande unieke schoenenbedrijven niet goed verkopen in deze landen.

COVID 19 Analyse

In de jaren van de COVID-19-epidemie vond de grootste daling ooit plaats in de schoenenindustrie, omdat de behoefte van mensen om hun huis te verlaten om te gaan winkelen afnam door de lockdown, de nieuwe norm van thuiswerken (Work from Home, WFH) en de diepere penetratie van e-commerce. Het effect vernietigde bijna 14% van de schoenenmarkt en er wordt niet verwacht dat de markt het niveau van 2019 zal bereiken vóór 2023.

In 2019 werden er wereldwijd 24.016,88 miljoen paar schoenen verkocht, maar dat aantal daalde tot 20.399,93 miljoen paar in 2020. Daarmee werd in één jaar ongeveer 14% van de markt vernietigd. Dit had een desastreus effect op de markt voor PU-zoolschoenen polyurethaan.

NU KOPEN Rapport Link Hier @

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & verslag_id=11957

Markt segmentatie

Naar toepassing

Sport, formeel, casual, laarzen, pantoffels en sandalen behoren tot de toepassingssegmenten van PU Zool Schoeisel Polyurethaan. De casual industrie domineerde met een omzetaandeel van 37,68% van de hele markt.
Op basis van grondstof

Tolueen difenyl diisocyanaat (TDI), methyleen difenyl diisocyanaat (MDI) en polyolen zijn de grondstoffen die in het onderzoek worden genoemd.

Regionaal inzicht

Het grootste aandeel, 45,80%, behoort tot de Noord-Amerikaanse markt. In Noord-Amerika is de schoenenindustrie gegroeid en goed ingeburgerd. Alle marktsegmenten in het gebied, inclusief die voor sportief, casual en modieus schoeisel, ervaren een aanhoudende vraag naar schoeisel. De Noord-Amerikaanse markt wordt aangevoerd door de VS, terwijl Canada de snelste groei zal doormaken.

Blader door meer gerelateerde rapporten

Silica Aerogel Markt

https://www.marketresearchfuture.com/reports/silica-aerogel-market-884

Markt voor geavanceerde sintertechnologieën

https://www.marketresearchfuture.com/reports/advanced-sintering-technologies-market-10779

Markt voor beveiligingsetiketten

https://www.marketresearchfuture.com/reports/security-labels-market-1289

Papieren zakken verpakkingsmarkt

https://www.marketresearchfuture.com/reports/paper-bags-packaging-market-2039

Markt voor verpakkingsdrukwerk

https://www.marketresearchfuture.com/reports/packaging-printing-market-2119

Markt voor verpakkingsschuimen

https://www.marketresearchfuture.com/reports/packaging-foams-market-2748

Market Research Future® 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  PU Sole Footwear Polyurethane Market,PU Sole Footwear Polyurethane Market share,PU Sole Footwear Polyurethane Market trends,PU Sole Footwear Polyurethane Market analysis,PU Sole Footwear Polyurethane Market overview,PU Sole Footwear Polyurethane Market research,PU Sole Footwear Polyurethane Market forecast,PU Sole Footwear Polyurethane Market growth