header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De toenemende neiging tot zelfverzorging en persoonlijke verzorging zal de markt voor haarkleuringen naar verwachting vergroten met een gezonde CAGR van 6,54% van 2022 tot 2030

Sep 27, 2023 8:00 AM ET

Inzicht in de markt voor haarkleuringen

Volgens de analyse van Market Research Future Insights zal de wereldwijde haarkleuringsmarkt naar verwachting een CAGR van 6,54% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 7,01 miljard in 2030.

Hair Color Market

De groeiende voorkeur voor professionele salondiensten, de snelle uitbreiding van de georganiseerde detailhandel en de toenemende neiging tot zelfzorg en verzorging zijn de belangrijkste factoren die de groei van de wereldwijde markt stimuleren. In de afgelopen jaren hebben mensen meer aandacht besteed aan hun netheid, verzorging en uiterlijk. Er wordt verwacht dat de wereldwijde haarkleuringsmarkt zal worden gedreven door een groeiende bevolking die zich bezighoudt met uiterlijk en zelfverzorging. Vrouwenproducten hebben de verzorgingsmarkt decennialang gedomineerd, maar de mannenidentificerende bevolking heeft onlangs een aanzienlijk marktaandeel verworven in de cosmeticasector. Bovendien wordt verwacht dat de wereldwijde markt voor haarkleuringen zal groeien, maar de negatieve gevolgen van de chemische stoffen die in haarkleuringen worden gebruikt, zullen deze groei naar verwachting afremmen. Desondanks wordt verwacht dat bedrijven die actief zijn op de wereldwijde markt winstgevende vooruitzichten zullen aantreffen in de geprojecteerde periode als gevolg van de stijgende vraag naar biologische producten en nieuwe productlanceringen.

Ontvang een gratis PDF-voorbeeldbestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7820

Regionale analyse

In 2021 beheerste Noord-Amerika de wereldwijde haarkleuringsmarkt. De VS ondersteunt actief de stijging van de marktinkomsten. Een van de redenen die de marktgroei beïnvloedt, is het bestaan van bekende merken zoals Coty Inc, Estée Lauder Companies Inc, Revlon Inc, Avon Products Inc en andere producenten. Andere variabelen die de markt in deze regio beïnvloeden zijn de aanwezigheid van verschillende beroemdheden en de groeiende trend van celebrity endorsements voor haarkleurproducten.

Daarnaast hebben producenten van haarkleurproducten veel succes in Azië-Pacific. De belangrijkste factoren voor de groei van de Aziatisch-Pacifische haarkleurmarkt zijn naar verwachting de stijgende consumentenuitgaven aan vrijetijdsartikelen en de toenemende kennis van consumenten over het gebruik van producten. In deze landen lanceren producenten nieuwe producten, wat de regionale markt helpt uit te breiden. In 2021 had China het grootste marktaandeel in de regio Azië-Stille Oceaan en er wordt verwacht dat het deze positie zal blijven houden tijdens de onderzoeksperiode. De markt in India zal naar verwachting het snelst groeien tijdens de projectieperiode.

Marktsegmentatie

De wereldwijde haarkleuringsmarkt is gesegmenteerd in product, eindgebruiker en distributiekanalen.

Op basis van product is de markt onderverdeeld in permanent, tijdelijk en overige. In 2021 had het segment van permanente haarkleuring het grootste marktaandeel (40,71%). Permanente haarkleuring gaat vaak mee tot de twintigste wasbeurt. Daarnaast is opgemerkt dat millennials eigentijdse kleding omarmen, inclusief haarkleuring, voor een meer verleidelijke look. De haarkleuringsmarkt wordt gedreven door de snelgroeiende jeugdpopulaties in opkomende economieën, verstedelijking en hun voortdurend veranderende levensstijl.

Op basis van eindgebruiker is de markt onderverdeeld in mannen en vrouwen. Vrouwen hadden het grootste marktaandeel van 49,53% in 2021 en zullen naar verwachting groeien met een respectabele CAGR in de loop van de prognoseperiode. Tijdens de geprojecteerde periode zal de mannencategorie echter naar verwachting de grootste CAGR ervaren.

Op basis van distributiekanalen is de markt onderverdeeld in offline en online. De offline sector, die een groter marktaandeel van 88,49% had in 2021, zal naar verwachting groeien met een respectabele CAGR in de loop van de prognoseperiode. Maar tijdens de prognoseperiode zal het online segment naar verwachting een hogere CAGR laten zien. De belangrijkste aanjager van de marktgroei is de groeiende voorkeur van jongeren wereldwijd voor online winkelportalen om schoonheidsverzorgingsproducten te kopen.

Lees meer over de details van het rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/hair-color-market-7820

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Coty Inc., L’Oréal S.A., Estée Lauder Companies Inc., Revlon Inc., Avon Products Inc. en Unilever PLC.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten en detailhandel, door Market Research Future:

Wereldwijd Onderzoeksrapport over Organische Haarkleur Per Type (Langhoudend en Vergankelijk in Licht), Per Structuur (Poeder, Crème, en Andere), Per Eindgebruik (Individueel en Zakelijk), En Per Regio (Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, en Rest van de Wereld)-Voorspelling tot 2027

Hair Care Market Research Report Information per type (shampoo, haarstyling, conditioner, haarkleurmiddel en haarolie), per behandeling (haarbehandeling en hoofdhuidbehandeling), per distributiekanaal (winkelbasis en niet-winkelbasis) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende bedrijfstakken en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en bedrijfstakken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Hair Color Market,Hair Color Market Size,Hair Color Market Share,Hair Color Market Trends,Hair Color Market Growth,Hair Color Market Analysis,Hair Color Market Research,Hair Color Market Report