header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde AI-cameramarkt zal 71,8 miljard USD bereiken tegen 2032, met een CAGR van 15,20% tijdens de voorspellingsperiode 2023-2032.

Sep 27, 2023 5:00 PM ET

De AI-cameramarkt zal de komende jaren naar verwachting snel groeien. De stijgende vraag naar AI-camera’s vanuit alle grote industrieën, waaronder luchtvaart, defensie, BFSI, luchtvaart en detailhandel, zal de groei van de markt ondersteunen. Market Research Future (MRFR) stelt dat de wereldwijde markt voor AI-camera’s zal escaleren van USD 20,1 miljard in 2022 tot USD 71,8 miljard in 2032, met een groei van 15,20% CAGR in de beoordelingsperiode (2023-2032).

Grote spelers

Toonaangevende spelers op de markt voor AI-camera’s zijn

  • Sony Corporation
  • Xiaomi Inc.
  • Samsung
  • Canon Inc.
  • Nikon Corporation,
  • Honeywell International
  • LG Electronics
  • Huawei Technology Co Ltd.
  • Google LLC.
  • HikVision
  • Apple Inc.
  • Huddly AS
  • Fujitsu Ltd., onder andere.

Vraag een gratis proefexemplaar aan via https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8549

AI-camera’s worden steeds meer gebruikt in de bewaking, consumentenelektronica en detailhandel. Bovendien creëren leveranciers van beveiligingsdiensten, installateurs & integrators en consultants een grote vraag op de markt. Toenemende toepassingen van AI-gebaseerde camera-oplossingen voor slimme bewegingsdetectie en bewaking van het TIoC-bereik beïnvloeden de marktgroei. Door de snelle ontwikkelingen in beeldvormingstechnologie zal de AI-cameramarkt naar verwachting sneller groeien tijdens de prognoseperiode.

Vandaag de dag wordt AI op grote schaal toegepast in bedrijven om activiteiten tot een minimum te beperken en de productiviteit te verhogen. Vooruitgang in audio-video-opnametechnologieën, naast de stijgende vraag naar high-definition bewakingsapparatuur, stimuleren de omvang van de AI-cameramarkt. Bovendien zorgen de snelle ontwikkelingen op het gebied van big data en de toenemende AI-integratie in slimme apparaten voor hogere marktinkomsten.

Vooruitgang op het gebied van analyse zou de marktgroei stimuleren, waardoor de ontwikkeling van intelligente bewakingstools mogelijk wordt die betaalbaar zijn voor de massa. De groeiende toepassing van AI-camera’s in overheidssectoren en de groeiende vraag naar zeer aanpasbare maar betaalbare videobewakingsdiensten waarmee operators meer locaties vanaf één locatie kunnen bewaken, zullen het marktaandeel vergroten.

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=8549

AI-cameramarkt – segmenten

De markt is onderverdeeld in typen, technologieën en regio’s. Het type segment omvat smartphonecamera’s, DSLR’s en bewakingscamera’s. Het technologiesegment bestaat uit beeld-/gezichtsherkenning, computer vision, stem-/spraakherkenning en andere. Het segment regio’s bestaat uit Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

AI-cameramarkt – Regionale analyse

Noord-Amerika leidt de wereldwijde AI-cameramarkt, aangevoerd door de sterke aanwezigheid van gevestigde spelers. Daarnaast stimuleert de toenemende AI-integratie in consumentenelektronica, bewakingssystemen en de detailhandel de omvang van de markt. Grote ontwikkelingen in AI-technologie en camera’s met AI stimuleren de omvang van de regionale markt.

AI-cameramarkt – Analyse van de concurrentie

De markt voor AI-camera’s lijkt wijdverbreid en zeer concurrerend door de vele grote spelers die wereldwijd actief zijn op internationaal en regionaal niveau. De markt zal waarschijnlijk getuige zijn van hevige concurrentie met de verwachte product-, service- en innovatie-uitbreidingen. Fabrikanten van AI-camera’s streven ernaar om hun apparaten te ontwikkelen met geavanceerde technologieën en ongeëvenaarde ontwerpen & functies.

Industrie/ Innovatie/ Gerelateerd nieuws

15 jun. 2023 — Motive, een toonaangevende leverancier van geautomatiseerde besturingsoplossingen, lanceerde de eerste AI-camera in de sector, AI Omnicam, voor bewaking van de zijkant, achterkant, passagiers en lading. AI Omnicam, in combinatie met Motive’s AI Dashcam, stelt bestuurders van commerciële voertuigen in staat om hun voertuigen van alle kanten te controleren.

Het 360° zicht op het interieur, exterieur en de omgeving van een voertuig zal helpen bij het verbeteren van de veiligheid op de weg, het onderzoeken en bestrijden van mogelijk frauduleuze claims en het oplossen van geschillen over het transport van waardevolle lading en goederen. De intelligentie van de AI Omnicam is ook toepasbaar in verschillende industrieën, waaronder trucking & logistiek, bouw, olie & gas en personenvervoer.

Bekijk korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/-8549

Gerelateerde rapporten:

Cloud Beveiligingsmarkt Onderzoeksrapport- Prognose tot 2030

Onderzoeksrapport overde markt voor slimme luidsprekers – Wereldwijde prognose tot 2030

Onderzoeksrapport over de markt voorindustriële mainboards – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Onderzoeksrapportrekbare elektronica – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op: Market Research Future®, 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  AI Camera Market,AI Camera Market Analysis,AI Camera Market Growth