header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde Audio IC-markt zal naar verwachting een CAGR van 7,30% bereiken in 2032

Sep 27, 2023 12:45 PM ET

De wereldwijde Audio IC-markt zal in de toekomst snel groeien. De stijgende vraag naar eindgebruikertoepassingen zou de groei van de Audio IC-markt stimuleren. Market Research Future (MRFR) bevestigt dat de waarde van de wereldwijde Audio IC-markt zal escaleren van 28,1 miljard USD in 2022 tot 52,97 miljard USD in 2032, met een groei van 7,30% CAGR tijdens de evaluatieperiode (2023-2032).

Daarnaast zorgt het toenemende gebruik van audio IC’s in audio voor in de auto, professionele audio, smart home en intelligente draagbare apparaattoepassingen voor meer inkomsten uit audio IC’s. De implementatie van betrouwbare apparaten voor het genereren van spraak in audiosystemen voor auto’s speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van de markt door de veiligheid van inzittenden van voertuigen en voetgangers te handhaven.

De toenemende groei in de auto- en consumentenelektronica-industrie doet de vraag naar audio-IC’s op de markt escaleren. In de afgelopen jaren heeft de toenemende verspreiding van Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) en andere veiligheidssystemen die zijn ontworpen om bestuurders van voertuigen te informeren over de werking en de omgeving, autofabrikanten ertoe aangezet om efficiënte audiosystemen te ontwikkelen die gebruikmaken van stem- en geluidseffecten om waarschuwingen en alarmen af te geven.

Grote spelers

Toonaangevende spelers op de audio-IC-markt zijn onder andere.

  • STMicroelectronics
  • Texas Instrumenten
  • Analoog Apparaten Inc
  • THAT Corporation
  • Maxim Geïntegreerd
  • Cirrus Logica
  • Infineon
  • AMS AG
  • Microchip
  • NXP Halfgeleider
  • Nieuw Japan Radio (NJR)
  • ON Halfgeleider
  • ROHM Halfgeleider
  • Renesas Elektronica
  • Tempo Halfgeleider

Ontvang een PDF proefexemplaar: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8624

Wereldwijde Audio IC-markt – Segmenten

Het rapport is onderverdeeld in typen, toepassingen en regio’s. Het type segment is onderverdeeld in audioversterkers (audio line drivers & ontvangers, volume controle IC, luidsprekerversterker, anderen), audio DSP’s, audio converters (audio DAC, audio ADC, anderen), audio processors, microfoon voorversterkers, en anderen. Het toepassingssegment is onderverdeeld in computers & tablets, telefoons, hoofdtelefoons, home entertainment-systemen, auto’s, smart home & apparaten en wearables. Per regio is de audio-IC-markt onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, APAC en de rest van de wereld.

Wereldwijde audio-IC markt – Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde audio-IC-markt. De toenemende technologische vooruitgang en de toenemende vraag naar consumentenelektronica, zoals computers, smartphones en andere, stimuleren de omvang van de markt. Daarnaast stimuleert de toenemende toepassing van audio-IC’s in de auto-industrie en de consumentenelektronica de markt. Bovendien speelt de sterke aanwezigheid van bekende audio IC-fabrikanten, zoals Texas Instruments en Analog Devices, een cruciale rol in de ontwikkeling van de markt.

Wereldwijde audio-IC markt – Analyse van de concurrentie

De Audio IC-markt is zeer competitief en lijkt gefragmenteerd door de aanwezigheid van verschillende gevestigde spelers. Deze spelers zetten strategieën in gang, zoals fusies & overnames, samenwerkingen, expansie en product- en technologielanceringen om een groter marktaandeel te verwerven.

Koop nu een eersteklas onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=8624

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws

23 juli 2020 — Qualcomm heeft een nieuwe chip gelanceerd, de QCC3086, die voornamelijk is ontworpen voor gebruik in dongles en adapters van derden. Deze innovatieve hardware is gericht op lag-free gaming audio en meer dan alleen smartphones. Het stelt alle smartphonegebruikers in staat om gebruik te maken van lage latentie en futuristische audiofuncties door een USB-dongle aan te sluiten. De chipset ondersteunt een latentiereductie van minder dan 20 ms, waardoor naadloze audiostreaming en andere Snapdragon Sound-technologieën, waaronder Auracast, mogelijk zijn voor gebruik met telefoons, laptops, smart televisies en Qualcomm’s aptX audiocodecs.

Gerelateerde rapporten:

Onderzoeksrapportkoptelefoon- en hoofdtelefoonmarkt: per type per toepassing en per regio – voorspelling tot 2030

Marktonderzoek Toegangscontrole, Per Technologie, Per Toepassing – Prognose tot 2030

Spraakherkenningsmarkt, per type, technologie, marktsegmenten – voorspelling tot 2030

Robotic Process Automation (RPA) Markt, Per Proces, Per Operatie, Per Type, Per Industrie – Prognose 2030

Industrie 4.0-markt, per technologie, per toepassing, per eindgebruiker – prognose 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Audio IC Market,Audio IC Market Size,Audio IC Market Share,Audio IC Market Growth,Audio IC Market Trends