header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde Body Area Network-markt zal tegen 2032 naar verwachting 30,64 miljard USD groeien met een CAGR van 13,0%.

Sep 27, 2023 12:41 PM ET

De wereldwijde markt voor Body Area Networks zal waarschijnlijk een aanzienlijke groei van de inkomsten genereren. Dure conventionele gezondheidsdiensten zullen de vraag naar Body Area Network vooral stimuleren. Volgens Market Research Future (MRFR) zal de wereldwijde markt voor body area networks tegen 2032 naar verwachting groeien van 10,2 miljard dollar in 2022 naar 30,64 miljard dollar, met een CAGR van 13,0% in de beoordelingsperiode (2023-2032).

Body Area Network (BAN)-technologie verbindt kleine, draadloze apparaten met laag stroomverbruik of wearables die in of op het lichaam gedragen of ingebed kunnen worden. BAN-technologie wordt op grote schaal gebruikt in toepassingen zoals gezondheidsmonitoring, sporttraining om prestaties te meten, gepersonaliseerde geneeskunde zoals hartmonitoren en persoonlijke veiligheid zoals valdetectie.

Verschillende draadloze BAN communicatietechnologieën worden geïmplementeerd op basis van de bestaande radiotechnologieën. Draadloze bewakingsapparatuur wordt steeds meer gebruikt om de ziekenhuiszorg en continue thuisbewaking te verbeteren. De BAN-technologie heeft echter een meer specifieke en toegewijde technologie nodig om haar volledige potentieel te bereiken.

De groeiende geriatrische bevolking en het gebruik van draagbare apparaten zijn belangrijke groeifactoren. Daarnaast zouden de technologische vooruitgang, de inzet in verschillende toepassingen en de voortdurende ondersteuning van marktspelers de groei van de markt voor body area networks stimuleren. De toenemende vraag naar eenvoudig inzetbare & beheerbare body area network-technologie en wearables die een verbeterd communicatieniveau bieden, versnelt de marktaandelen.

Download een PDF proefexemplaar: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8516

Marktspelers

De belangrijkste spelers die in het rapport over de wereldwijde markt voor body area network worden geprofileerd, zijn onder andere

  • Fitbit
  • Apple
  • Samsung Electronics Co. Ltd
  • Fossil Group Inc.
  • Garmin Ltd.
  • Xiaomi Corporation
  • Casio Computer Co.
  • Huawei Technologies Co.
  • LG Electronics Inc.
  • Polar Electro Oy
  • Bragi
  • Medtronic plc.
  • GOQii, Mobvoi Information Technology Co. Ltd.
  • Suunto Oy
  • Asustek Computer Inc.
  • Withings
  • Abbott Laboratories
  • Matrix Industries
  • Huami Corporation
  • Sony

Body Area Network markt – segmenten

De marktgegevens zijn gesegmenteerd op basis van apparaten, technologieën, toepassingen en regio’s. Het apparaatsegment bestaat uit wearables, smart bands, smartwatches, slimme oortelefoons en implantaten. Het technologiesegment bestaat uit Bluetooth low energy (BLE), Zigbee, Wi-Fi en andere. Het toepassingssegment bestaat uit medische & fitness, sport, veiligheid, militaire en andere. Per regio is de body area network markt onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika en de rest van de wereld.

Koop nu het beste onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=8516

Body Area Network markt – Geografische dekking

Noord-Amerika zal de wereldwijde body area network markt leiden. Technische vooruitgang en enorme investeringen in onderzoek & ontwikkeling stimuleren de body area network marktaandelen. Daarnaast zorgen de snelle adoptie van 4G & 3G netwerken spectrum en de toenemende bewustwording van self-health monitoring voor substantiële inkomsten uit de body area network markt.

Body Area Network markt – Analyse van de concurrentie

Deze markt lijkt zeer competitief en gefragmenteerd, met de aanwezigheid van verschillende belangrijke spelers die strijden om marktaandeel. Ze evalueren de kansen door de huidige markttrends en investeringen op de voet te volgen. Deze factoren zullen de marktspelers waarschijnlijk helpen bij het identificeren van groeikansen en het ontwerpen van effectieve strategieën om het marktaandeel te veroveren.

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws:

03 jan. 2023 — Ixana onthulde ‘s werelds eerste Wi-R siliciumchip, YR11, die naadloze communicatie met aanraking mogelijk maakt. Deze draadloze ultra-low-power chip rust wearables en Metaverse-apparaten uit met realtime AI. De nieuwe snelle Wi-R siliciumchip die veilig kan communiceren met aanraking is klaar voor sampling door klanten. Ixana zal transformatieve mogelijkheden introduceren met hogesnelheidsdata en gedistribueerd computergebruik, wat leidt tot een versnelde toepassing van wearables en de Metaverse.

Gerelateerde rapporten:

Markt voor storingsanalyse

Lasertracker Markt

BLE bakens markt

Gyroscoop markt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Body Area Network Market,Body Area Network Market Size,Body Area Network Market Share,Body Area Network Market Trends,Body Area Network Market Scope