header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt voor BLE-bakens zal naar verwachting USD 12021,0 miljard bereiken in 2032

Sep 27, 2023 12:43 PM ET

De BLE-bakensmarkt laat een aanzienlijke omzetgroei zien. Het toenemende gebruik van BLE-bakens in de detailhandel, het toerisme & en het onderwijs zou de marktaandelen doen toenemen. Market Research Future (MRFR) bevestigt dat de waarde van de wereldwijde BLE-bakensmarkt zal escaleren van USD 1118 miljard in 2022 tot USD 12021,0 miljard in 2032, met een groei van 30,20% CAGR in de beoordelingsperiode (2023-2032).

De belangrijkste voordelen van de BLE-bakentechnologie, zoals een lage batterijlevensduur en een groot bereik voor klanten door middel van persoonlijke reclame, zonder afhankelijk te zijn van interconnectiviteit om communicatie tot stand te brengen, stimuleren de vraag op de markt. Digitale apparaten worden ingezet om interfaces in draadloze technologie en toepassingen te verbeteren. Daarnaast zorgen de groeiende trend van proximity marketing en de technologische impact op consumenten ervoor dat de waarde van de BLE beacon markt escaleert.

De groeiende penetratie van BLE beacontechnologie in IT-infrastructuur, mobiele systemen, slimme verbonden apparaten en de gezondheidszorgsector beïnvloedt de marktinkomsten. Het aanzienlijk toenemende datagebruik via draadloze netwerken en de stijgende adoptie van communicatieplatforms ondersteunen de marktaandelen. Bovendien beïnvloedt het toenemende gebruik van draadloze datadiensten in noodsignalen, & meldingen en nabijheidsmarketing de marktinkomsten.

Grote spelers

Toonaangevende spelers op de BLE-bakensmarkt zijn onder andere

  • BlueCats
  • Proximity-oplossingen
  • UFO Bakens
  • Estimote Inc.
  • K2B Oplossingen
  • Mobstac Inc.
  • JK Technosoft
  • Google LLC
  • Gelo
  • Apple Inc
  • Hewlett Packard Enterprise Ontwikkeling LP

Ontvang een PDF-voorbeeldexemplaar: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8550

Bluetooth Lage Energie Bakens Markt – Segmenten

Dit marktrapport is onderverdeeld in typen, toepassingen en regio’s. Het type segment is onderverdeeld in IBeacon, Eddystone en anderen. Het toepassingssegment is onderverdeeld in retail, gezondheidszorg, media & entertainment, productie, reizen & toerisme, onderwijs en anderen. Het segment regio is onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Wereldwijde BLE-bakens markt – Regionale analyse

Noord-Amerika domineert wereldwijd de BLE bakens. De vroege toepassing van proximity marketingtechnologie en het hoge gebruik van smartphones stimuleren de groei van de markt. Daarnaast stimuleren de sterke aanwezigheid van technologieontwikkelaars en de brede toepassing van BLE beacon technologie de verkoop op de markt. De stijgende vraag naar BLE beacons door een groeiend aantal winkels en de toeristische sector stimuleert de marktinkomsten.

Bluetooth Lage Energie Bakens Markt – Analyse van de concurrentie

De gerenommeerde markt voor BLE-bakens lijkt concurrerend en gefragmenteerd doordat verschillende belangrijke spelers internationaal actief zijn. De markt zal tijdens de prognoseperiode waarschijnlijk hevig concurreren. De belangrijkste spelers maken gebruik van overnames, samenwerking, partnerschappen, expansie en productlanceringen om hun positie in deze markt veilig te stellen door een concurrentievoordeel te behalen. Deze spelers richten zich op productinnovaties en nieuwe productieprocessen.

Koop eersteklas onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=8550

Industrie/Innovatie/ Aanverwant nieuws:

17 feb 2023 — SparkFun Electronics heeft twee nieuwe IoT-ontwikkelboards uitgebracht, de SparkFun NanoBeacon Board-IN100 en SparkFun NanoBeacon Lite Board-IN100, die het heeft ontwikkeld in samenwerking met InPlay en Bosch Sensortec. De twee versies zullen de ontwikkeling van draadloze IoT-oplossingen versnellen, waardoor prototypes kunnen worden gemaakt met de Lite-versie en de productieversie kan worden ingezet in grote installaties.

31 aug. 2022 — NMBS, de nationale spoorwegmaatschappij van België, kondigde de implementatie aan van de Bluetooth-oplossing van HID Global (Hughes Identification Devices), een bedrijf dat oplossingen biedt voor het traceren van identiteit en RFID. HID’s real-time locatie & dienstenplatform en BEEKS’s BLE bakens monitoren de locatie en het vertrek van treinen. Het systeem zorgt ervoor dat passagiers veilig kunnen uitstappen en dat treinen volgens schema kunnen vertrekken.

Gerelateerde rapporten:

Sensormarkt

Warmtebeeldmarkt

Waterdichte cameramarkt

Industrie 4.0-markt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  BLE Beacons Market,BLE Beacons Market Size,BLE Beacons Market Share,BLE Beacons Market Trends,BLE Beacons Market Growth