header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt voor educatieve pc’s zal tegen 2032 USD 50,058 miljard bereiken, met een CAGR van 15,30% tijdens de voorspellingsperiode 2023-2032.

Sep 27, 2023 5:00 PM ET

De wereldwijde markt voor educatieve pc’s zal waarschijnlijk aanzienlijk groeien. De toenemende voorkeur voor online training en afstandsonderwijs zal de marktgroei in de komende jaren ondersteunen. Market Research Future (MRFR) stelt dat de waarde van de wereldwijde pc-onderwijsmarkt naar verwachting zal stijgen van USD 13,9 miljard in 2022 tot USD 50,058 miljard in 2032, met een groei van 15,30% CAGR tijdens de beoordelingsperiode (2023-2032).

Grote spelers

Toonaangevende spelers op de markt voor onderwijs-pc’s zijn

  • SMART Technologies Inc. (VS)
  • IBM Corp. (VS)
  • AT & T Technologies Inc. (Canada)
  • Dell Inc. (VS)
  • Blackboard Inc. (VS)
  • Apple Inc. (VS)
  • HP (VS)
  • Microsoft Corp. (VS)
  • Lenovo Group Ltd. (Hong Kong)
  • Toshiba (Japan)
  • Samsung (Zuid-Korea)
  • Panasonic (Japan)
  • Compaq (VS)
  • Sony (Japan)
  • LG (Zuid-Korea)
  • HCL (India)
  • AsusTek (Taiwan)
  • NEC (Japan), onder andere.

Vraag een gratis proefexemplaar aan via https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8660

De beschikbaarheid van geavanceerde infrastructuren en de groeiende toepassing van geavanceerde technologieën stimuleren de inkomsten van de pc-markt voor het onderwijs. Daarnaast stimuleren overheidsbeleid en ondersteuning voor actief leren en ‘flipped classroom’-omgevingen de omvang van de markt voor pc’s voor het onderwijs. Ook de toenemende vraag naar stimulerend leren en technisch onderwijs stimuleert de groei van de markt voor pc’s voor het onderwijs.

Een educatieve pc is een belangrijke factor voor het faciliteren en stimuleren van optimaal leren. De toenemende digitalisering wereldwijd is een belangrijke rugwind die zorgt voor een enorme stijging van de marktwaarde. Bovendien versnelt de proliferatie van technologie die leerervaringen en de onderwijspraktijk van leerkrachten verbetert, de marktaandelen. Beslissers houden rekening met prestaties, draagbaarheid, connectiviteit, duurzaamheid, beheerbaarheid, veiligheid en budget om studenten voor te bereiden op een academische omgeving.

Studenten en leerkrachten kunnen profiteren van educatieve pc’s om te voldoen aan hun gebruiks- en prestatiebehoeften in een actieve leeromgeving. Verwacht wordt dat onderwijs-pc’s de onderwijsindustrie zullen transformeren in termen van inkomsten en innovaties. Toenemende implementaties van IT-beveiliging en cloud-gebaseerde oplossingen hebben een positieve invloed op de marktgroei.

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=8660

Markt voor pc’s voor het onderwijs – Segmentaties

De markt wordt gesegmenteerd in product, eindgebruiker en regio. Het productsegment omvat desktops, laptops, tablets en andere. Het eindgebruikerssegment bestaat uit lager, middelbaar en hoger onderwijs. Per regio is de markt voor pc’s voor het onderwijs onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika, Europa en de rest van de wereld.

Markt voor pc’s voor het onderwijs – Regionale analyse

Noord-Amerika is de grootste markt voor educatieve pc’s vanwege de aanwezigheid van een goed ontwikkelde IT-infrastructuur. Daarnaast stimuleren de toenemende toepassing van computers en geavanceerde machine learning (ML), kunstmatige intelligentie (AI), cloud computing en andere technologieën de omvang van de markt. De hoge adoptie van augmented reality- en virtual reality-technologieën geïntegreerd in onderwijsconcepten ondersteunt de groei van de markt en maakt de hele leerervaring interactief.

PC-markt voor onderwijs – Analyse van de concurrentie

De markt lijkt zeer competitief en gefragmenteerd, met de aanwezigheid van verschillende belangrijke spelers. Marktspelers werken samen met specialisten op het gebied van educatieve software-oplossingen om innovaties aan te bieden zoals interactieve touchscreen displays die compatibel zijn met elk aangesloten apparaat en cloud-gebaseerde platforms voor digitale creatie & waarmee docenten digitale content naar leerlingen kunnen brengen voor leren op afstand of afstand.

Deze spelers richten zich steeds meer op productontwikkeling en passen strategische benaderingen toe, zoals samenwerking, fusies & overnames, uitbreidingen en productlanceringen, om een groter marktaandeel te verwerven. Ze richten zich op geoptimaliseerd situationeel bewustzijn om hun missiesucces te garanderen. Ze investeren aanzienlijk in onderzoek en ontwikkeling om de vereiste technologieën te ontwikkelen en uit te breiden.

Bekijk korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/-8660

Gerelateerde rapporten:

Industrieel moederbord marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Live IP Broadcast Equipment-marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2027

SiC Power Semiconductor marktonderzoeksrapport voorspeld tot 2027

Onderzoeksrapport over de markt voorslimme kantoren – Wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op: Market Research Future®, 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Education PC Market,Education PC Market Scope,Education PC Market Trends