header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt voor MmWave-sensoren en -modules zal tegen 2032 USD 1,9 miljard bereiken, met een CAGR van 33,10% tijdens de voorspellingsperiode 2023-2032.

Sep 27, 2023 5:00 PM ET

De markt voor mmWave-sensoren en -modules is snel aangetrokken. Met de toenemende nadruk op het verbeteren van netwerksnelheden, zal de markt naar verwachting voortdurend stijgen. Market Research Future (MRFR) stelt dat de wereldwijde markt voor mmWave-sensoren en -modules naar verwachting zal escaleren van USD 0,15 miljard in 2022 tot USD 1,9 miljard in 2032, met een CAGR van 33,10% tijdens de prognoseperiode (2023-2032).

Grote spelers

Toonaangevende mmWave sensoren & modules marktspelers zijn onder andere

  • Mistral Solutions Pvt.Ltd.
  • Texas Instruments
  • Qualcomm Inc.
  • Rdio Gigabit Inc.
  • Keysight Technologies
  • Virginia Diodes
  • NOVELIC LLC
  • Media Tek Inc.
  • Pulsar Process Management Ltd.
  • Infineon Technologies AG, onder andere.

Vraag een gratis proefexemplaar aan via https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8667

Daarnaast zou de aanzienlijke stijging van de vraag naar hogesnelheidsconnectiviteit en smartphonegebruikers de marktwaarde ondersteunen. De toenemende automatisering in verschillende industrieën zal naar verwachting de vraag op de markt stimuleren, waardoor het gebruik van IoT en slimme verbonden apparaten toeneemt. Bovendien zou de stijging in eindgebruikerssectoren, zoals IT & telecommunicatie, automotive & luchtvaart, gezondheidszorg en defensie, de marktwaarde beïnvloeden.

De snelle vooruitgang in navigatie- en visiontechnologieën en veranderingen in de regelgeving hebben ook invloed op de marktgroei. De stijging van de vraag naar betere & beeldschermen met hoge definitie en de behoefte aan een beter omgevingsbewustzijn stimuleren de marktgroei. Een toenemend aantal OEM’s en technologische vooruitgang vergroten de marktomvang en verbeteren de toegankelijkheid en beschikbaarheid van verbeterde telecomsystemen.

MmWave-sensoren en -modules markt – segmenten

Het marktrapport is onderverdeeld in frequentiebanden, toepassingen en regio’s. Het frequentiebandsegment is onderverdeeld in banden tussen 30 GHz en 57 GHz, banden tussen 57 GHz en 96 GHz en banden tussen 96 GHz en 300 GHz. Het toepassingssegment is onderverdeeld in IT & telecommunicatie, auto & luchtvaart, gezondheidszorg, consumenten & commercieel, overheid & defensie en transport. Per regio is de markt voor mmWave sensoren & modules onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld.

Koop nu een eersteklas onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=8667

Markt voor MmWave-sensoren en -modules – Geografische analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde markt voor mmWave-sensoren en -modules door de groeiende vraag naar radar- en veiligheidstoepassingen. Daarnaast wordt het marktaandeel gestuwd door de grotere acceptatie van de technologie en de toenemende focus op het verbeteren van mobiel dataverkeer met bandbreedte-intensieve toepassingen. Aanzienlijke O&O-investeringen door industriële spelers voor de ontwikkeling en vooruitgang van technologieën stimuleren de groei van de regionale markt.

Wereldwijde MM Wave Technologiemarkt – Analyse van de concurrentie

De markt voor mmWave sensoren en modules is zeer competitief en lijkt gefragmenteerd door verschillende gevestigde spelers. Spelers in de industrie gebruiken strategische benaderingen zoals fusies & overnames, samenwerkingen, expansie en product/technologie lanceringen om een groter concurrerend aandeel te krijgen.

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws

16 jun. 2023 — Het ministerie van Elektronica en Informatietechnologie (MeitY) heeft een blijk van belangstelling (EoI) geïntroduceerd voor technologieën voor intelligente transportsystemen, waaronder het Onboard Driver Assistance and Warning System (ODAWS). Het ODAWS integreert submodules zoals de navigatie-eenheid, rijhulpconsole en mmWave radarsensor. Het doel van het ODAWS is vergelijkbaar met elk ander geavanceerd bestuurdersassistentiesysteem (ADAS), zoals het actief onderzoeken van de directe omgeving van het voertuig & geluidssignalen en het minimaliseren van de kans op verkeersongevallen.

Bekijk korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/-8667

Gerelateerde rapporten:

Industrieel moederbord marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Live IP Broadcast Equipment-marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2027

SiC Power Semiconductor marktonderzoeksrapport voorspeld tot 2027

Onderzoeksrapport over de markt voorslimme kantoren – Wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op: Market Research Future®, 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  MmWave Sensors and Modules Market,MmWave Sensors and Modules Market Analysis,MmWave Sensors and Modules Market Demands