header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde System on Module (SoM) markt zal 6.051,3 miljoen bereiken in 2032, met een CAGR van 8,4% tijdens de voorspellingsperiode 2023-2032.

Sep 27, 2023 5:00 PM ET

De markt van het systeem op module zal waarschijnlijk aanzienlijk groeien. Het toenemende gebruik en de stijgende vraag naar draagbare en draagbare apparaten zal de marktgroei stimuleren. Market Research Future (MRFR) stelt dat de wereldwijde markt voor systeeminbouwmodules zal groeien van 2.701,4 miljoen dollar in 2022 naar 6.051,3 miljoen dollar in 2032, met een CAGR van 8,4% tijdens de evaluatieperiode (2023-2032).

Grote spelers

Toonaangevende SoM-marktspelers zijn onder andere

  • Advantech Co Ltd (Taiwan)
  • AAEON Technology (Taiwan)
  • Avnet Inc (VS)
  • Axiomtek Co Ltd (Taiwan)
  • Avalue Technology (Taiwan)
  • ConnectTech Inc (Canada)
  • EMAC Inc (VS)
  • Cognatec AG (Duitsland)
  • Eurotech Inc (Italië)
  • Microchip Technologie (VS)
  • Kontron ST & G (Duitsland)
  • National Instruments (VS)
  • SECO SpA (Italië)
  • Phytec (Duitsland)
  • TechNexion Ltd (Taiwan)
  • VIV Technologies Inc (Taiwan)
  • Toradex (Zwitserland), onder andere.

Vraag een gratis proefexemplaar aan via https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8628

De laatste twee decennia is de technologie van systemen op modules (SoM) sterk geëvolueerd en biedt ze vele opties. Vandaag de dag eisen klanten uniforme standaarden om meer ontwerpzekerheid te krijgen en second sourcing mogelijk te maken. Dit heeft bijgedragen aan het ontstaan van individuele vormfactoren zoals DIMM-PC of ETX. De ontwikkeling van onafhankelijke standaarden heeft echter bijgedragen aan de volledige acceptatie onder gebruikers, die nu worden gehost door de PICMG en SGET standaardiseringsinstanties.

Systeem op Module (SoM) Markt – Segmenten

Deze markt is onderverdeeld in typen, standaarden, toepassingen en regio’s. Het type segment omvat ARM architectuur, X86 architectuur en power architectuur. Het standaard segment bestaat uit COM Express, SMARC, Qseven, ETX/XTX en COM-HPC. Het segment toepassingen omvat industriële automatisering, medisch, entertainment, transport, test & metingen en andere. Per regio is de SoM-markt onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific, MEA, Europa en de rest van de wereld.

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=8628

Systeem op Module Markt – Regionale Analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde markt voor systemen op modules door de toenemende populariteit van draagbare gezondheidszorgapparaten. Daarnaast ondersteunen grootschalige industrieën en belangrijke spelers, zoals Intel Corporation, Atmel Corporation en Texas Instruments in de regio, de groei van de inkomsten van de systeem op module markt. Ook de stijgende vraag naar slimme apparaten en de toenemende penetratie van IoT versnellen het marktaandeel van het systeem op modules in de regio.

Wereldwijde SoM-markt – Analyse van de concurrentie

De wereldwijde markt voor systemen op modules wordt gekenmerkt door verschillende gevestigde spelers en lijkt zeer competitief. Gevestigde spelers gebruiken overnames, samenwerking, partnerschappen, expansie en lanceringen van technologieën om een groter marktaandeel te verwerven en hun positie in de markt voor systemen op modules te behouden. Andere strategieën die marktspelers hanteren zijn onder andere een grotere commercialisering van producten, promotie-initiatieven via handelstentoonstellingen en meer samenwerking.

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws:

14 sept. 2023 — Foundries.io heeft aangekondigd dat zijn nieuwe beveiligingstechnologie, Arduino Portenta X8 SoM, mogelijkheden biedt om gedurende de levensduur van elk apparaat te voldoen aan alle vereisten van de Cyber Resilience Act (CRA) van de EU. De Arduino Portenta X8 is de eerste system-on-module (SoM) die in samenwerking met Arduino is ontwikkeld.

Met de Portenta X8 SOM kunnen ontwikkelaars de authenticatie en beveiligde opslag van apparaten beheren, een SBOM leveren en OTA updaten, allemaal in één cloudgebaseerde gebruikersomgeving. Dit systeem biedt een hoge beveiliging tegen alle cyberaanvallen en malware en maakt snelle, apparaatspecifieke reacties mogelijk op CVE-meldingen (Common Vulnerabilities and Exposures).

Bekijk korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/-8628

Gerelateerde rapporten:

Cloud Beveiligingsmarkt Onderzoeksrapport- Prognose tot 2030

Onderzoeksrapport overde markt voor slimme luidsprekers – Wereldwijde prognose tot 2030

Onderzoeksrapport over de markt voorindustriële mainboards – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Onderzoeksrapportrekbare elektronica – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op: Market Research Future®, 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  System on Module (SoM) Market,System on Module (SoM) Market Scope,System on Module (SoM) Market Trends