header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde VCSEL-markt zal tegen 2032 USD 5,38 miljard bereiken, met een CAGR van 17,10% tijdens de voorspellingsperiode 2023-2032.

Sep 27, 2023 5:00 PM ET

De VCSEL-markt blijft groeien door de toenemende vraag naar optische communicatieoplossingen. Ook de vraag naar snelle internetverbindingen stimuleert de groei van de markt. Volgens Market Research Future (MRFR) zal de waarde van de wereldwijde VCSEL-markt naar verwachting stijgen van USD 1,3 miljard in 2022 tot USD 5,38 miljard in 2032, met een groei van 17,10% CAGR in de beoordelingsperiode (2023-2032).

Daarnaast ondersteunt de toenemende vraag naar datacenters en communicatienetwerken met hoge bandbreedte de omvang van de VCSEL-markt. De opkomst van geavanceerde optische oplossingen voor verschillende commerciële markten, waaronder de astronomie, de medische sector, de oogheelkundige sector en de halfgeleiderindustrie, stimuleert de groei van de VCSEL-markt.

Grote spelers

Toonaangevende spelers op de VCSEL-markt zijn

  • TRUMPF Fotonische componenten
  • Semtech Corporation
  • IQE plc
  • II-IV Bedrijf
  • ams-OSRAM
  • Lumentum LLC
  • Vixar Inc.
  • Hamamatsu Fotonica K.K
  • WIN Halfgeleiders
  • Frankfurt Laser Company, onder andere.

Vraag een gratis proefexemplaar aan via https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8672

De marktpenetratie van cloud computing, gegevensoverdracht & en IoT stuwen de VCSEL-marktinkomsten omhoog. Het toenemende gebruik van geavanceerde en medische optische producten in volledige detectiesystemen doet de waarde van de VCSEL-markt escaleren. Tegelijkertijd bepaalt de toenemende toepassing van VCSEL in de automobiel- en datamanagementindustrie & telecommunicatie het toekomstige landschap van de markt.

Technologische vooruitgang beïnvloedt de marktgroei en stimuleert de datatransmissiesnelheid en de telecommunicatie-industrie over de hele wereld. De proliferatie van internetconnectiviteit en aangesloten apparaten in huishoudens & heeft een positieve invloed op de marktgroei. Bovendien stimuleren de vraag naar over-the-top (OTT) video-inhoud en de toenemende internettoegang de marktgroei.

VCSEL markt- segmenten

Het rapport is onderverdeeld in typen, toepassingen en regio’s. Het type segment is onderverdeeld in single-mode en multi-mode. Het toepassingssegment is onderverdeeld in datacommunicatie, industriële verwarming, infraroodverlichting en detectie. Per regio is de VCSEL-markt onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, APAC en de rest van de wereld.

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=8672

VCSEL-markt- Geografische analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde VCSEL-markt. De marktgroei wordt toegeschreven aan de enorme vraag naar optische communicatietechnologieën omdat de toenemende datasnelheden het verzamelen van gegevens mogelijk maken en de complexiteit van de operaties verminderen. Daarnaast is de enorme vraag naar verbeterde bandbreedte de drijvende kracht achter de groei van de markt. De Noord-Amerikaanse VCSEL-markt zal naar verwachting domineren tijdens de geschatte periode.

VCSEL-markt – Concurrentielandschap

De VCSEL-markt is zeer competitief en lijkt gefragmenteerd, met de aanwezigheid van verschillende gevestigde spelers. De spelers in de industrie gebruiken strategische benaderingen zoals fusies & overnames, samenwerkingen, expansie en product/technologie lanceringen om een groter marktaandeel te verwerven. Spelers doen aanzienlijke O&O-investeringen in de ontwikkeling van innovatieve technologieën en om hun productportefeuille te verbeteren.

Spelers in de sector zijn klantgericht en hebben de online markt beschikbaar gemaakt voor klanten om de selectie, bestelling en snelle & betrouwbare verzending te vergemakkelijken. De markt zal de komende jaren waarschijnlijk getuige zijn van verschillende nieuwkomers die technologisch geavanceerd zijn en een aanzienlijk deel van de snel veranderende markten veroveren.

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws:

06 september 2023 — Credo Technology Group Holding Ltd (CRDO) introduceerde de eerste monolithisch geïntegreerde CMOS VCSEL Driver, Dove 800D, en 410D PAM4 DSPs IC’s in de industrie die helpen bij het versnellen van de time-to-market. Daarnaast richten de nieuwe Dove 800D en 410D PAM4 DSP IC’s zich op de toenemende bandbreedte-eisen van hyperscale klanten, AI backend clusters en algemene computing toepassingen.

Bekijk korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/-8672

Gerelateerde rapporten:

Industrieel moederbord marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Live IP Broadcast Equipment-marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2027

SiC Power Semiconductor marktonderzoeksrapport voorspeld tot 2027

Onderzoeksrapport over de markt voorslimme kantoren – Wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op: Market Research Future®, 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  VCSEL Market,VCSEL Market Analysis,VCSEL Market Trends