header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Drijvende factoren en marktdynamiek in de industrie van lineair alkylbenzeen

Sep 27, 2023 4:00 PM ET

Marktoverzicht lineair alkylbenzeen

De omvang vande markt voor lineair alkylbenzeen werd in 2022 geschat op USD 10,5 miljard. De markt voor lineair alkylbenzeen zal naar verwachting groeien van USD 10,9 miljard in 2023 tot USD 14,0 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,3% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030).

Het nieuwe rapport van Market Research Future (MRFR) presenteert een gedetailleerde analyse van de wereldwijde markt voor lineair alkylbenzeen door lezers een uitgebreid overzicht te bieden van het historische traject van de markt. De belangrijkste drijfveren en beperkingen die van invloed zijn op de wereldwijde markt voor lineair alkylbenzeen worden in het rapport in detail beoordeeld. De historische impact van deze drijvende krachten en beperkingen wordt geanalyseerd in de context van de huidige impact van deze factoren en er worden prognoses gemaakt voor de waarschijnlijke impact van deze drijvende krachten en beperkingen tijdens de prognoseperiode. Verschillende componenten van de wereldwijde markt voor lineair alkylbenzeen worden ook bestudeerd in het rapport en er worden prognoses gemaakt voor het groeitraject van elke afzonderlijke component. De verschillende segmenten en subsegmenten binnen de wereldwijde markt voor lineair alkylbenzeen worden in detail bestudeerd in het rapport. Het onderzoek maakt ook een gedetailleerde analyse van de belangrijkste spelers die actief zijn op de wereldwijde markt voor lineair alkylbenzeen en biedt een gedetailleerde blik op de verschillende concurrentiestrategieën die worden gebruikt door spelers op de wereldwijde markt voor lineair alkylbenzeen. Waarschijnlijke toekomstige omstandigheden met betrekking tot het concurrerende landschap van de markt worden ook in detail uitgelegd in het rapport.

Ontvang de gratis PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6074

Lineair alkylbenzeen is een organische verbinding die voornamelijk wordt gemaakt van benzeen, kerosine en n-paraffine. Lineair alkylbenzeen (LAB) wordt voornamelijk gebruikt om oppervlakteactieve stoffen te produceren voor de persoonlijke verzorgingsproducten- en schoonmaakmiddelenindustrie. De biologische afbreekbaarheid van de van LAB afgeleide oppervlakteactieve stof, die bekend staat als lineair alkylbenzeensulfonaat, is de belangrijkste drijfveer voor de markt van lineair alkylbenzeen. De biologische afbreekbaarheid van lineair alkylbenzeensulfonaat heeft ertoe bijgedragen dat het dodecylbenzeensulfonaat heeft vervangen als favoriete oppervlakteactieve stof in de schoonmaakmiddelenindustrie. Het toenemende bewustzijn over de vervuiling die wordt veroorzaakt door schoonmaakproducten, vooral wanneer deze op commerciële schaal worden gebruikt, zal de vraag naar oppervlakteactieve stoffen op basis van LAB de komende jaren waarschijnlijk stimuleren. De lage kosten van lineaire alkylbenzeen in vergelijking met dodecylbenzeensulfonaat is ook een belangrijke drijfveer voor de wereldwijde markt voor lineaire alkylbenzeen.

De toenemende verstedelijking in opkomende regio’s zal de oppervlakteactieve stoffenindustrie in de voorspellingsperiode waarschijnlijk in een sterk tempo stimuleren. Door de toenemende verstedelijking zullen zowel de woningbouw als de commerciële bouw tijdens de prognoseperiode waarschijnlijk een hoge vlucht nemen, waardoor de vraag naar schoonmaakmiddelen zal toenemen. Dit zal waarschijnlijk de belangrijkste drijfveer blijven voor de wereldwijde markt voor lineair alkylbenzeen tijdens de prognoseperiode.

Koop dit rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=6074

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor lineaire alkylbenzeen is gesegmenteerd op basis van toepassing. MRFR’s kijk op de markt markeert verschillende facetten van de markt diepgaand.

De segmentatie van deze markt op basis van toepassing omvat lineaire alkylbenzeensulfonaten (LAS) en niet-oppervlakteactieve toepassing.

Het LAS-segment is onderverdeeld in consumentenreinigingsmiddelen en industriële & commerciële reinigingsmiddelen. De consumentenreinigingsmiddelen zijn verder onderverdeeld in detergenten, schuurmiddelen, shampoo, zeep en andere.

Het segment van niet-oppervlakteactieve toepassingen is onderverdeeld in agrarische herbiciden, elektrische kabelolie, inktoplosmiddelen, verfindustrie, bevochtigingsmiddelen en andere.

Regionale segmentatie

Een geografische schets van de wereldwijde markt voor lineaire alkylbenzeen omvat Azië-Pacific, Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Europa en het Midden-Oosten & Afrika (MEA).

Tijdens de prognoseperiode kan de regio Azië-Pacific de grootste en snelst groeiende markt zijn als gevolg van de snelle industrialisatie en verstedelijking. Andere factoren die bijdragen aan de groei van de markt in deze regio zijn onder andere een groeiend bewustzijn over hygiëne, een groeiende Fast-Moving Consumer Goods (FMCG) industrie en een stijgend besteedbaar inkomen. De belangrijkste landspecifieke markten zijn China, India, Japan en Zuid-Korea. In dit rapport zijn Australië en Nieuw-Zeeland samengevoegd in één segment. Een observatie van de overige landen in de regio Azië-Pacific die in dit rapport aan bod komen, berekent de enorme toevoeging aan de marktomzet van enkele andere landen.

Na de regio Azië-Pacific vormen Noord-Amerika en Europa de grootste regionale markt. Beide regio’s hebben een gestage vraag naar lineair alkylbenzeen. In deze regio’s groeit de markt door een ontwikkeld bewustzijn over hygiëne, een groeiende voorkeur voor oppervlakteactieve stoffen op biologische basis, een gevestigde FMCG-industrie, een hoog inkomen per hoofd van de bevolking en strenge regelgeving (vooral in de VS) tegen het gebruik van niet-afbreekbare oppervlakteactieve stoffen. Omdat de meeste grote marktspelers in Noord-Amerika gevestigd zijn, heeft dit land een voorsprong op Europa. In Noord-Amerika zijn de VS en Canada de grootste inkomstengenererende markten. In Europa zijn dat Frankrijk, Duitsland, Italië, Polen, Rusland, Spanje en het VK. Een inspectie van de overige landen in Europa die in dit rapport aan bod komen, speculeert op de enorme bijdrage aan de marktinkomsten van enkele andere landen in deze regio.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/linear-alkyl-benzene-market-6074

In Latijns-Amerika is er een matige vraag naar lineair alkylbenzeen door de trage algemene regionale groei. De belangrijkste landspecifieke markten in deze regio zijn Argentinië, Brazilië en Mexico. Een evaluatie van de overige landen in Latijns-Amerika in dit rapport verwacht een behoorlijke aanvulling op de marktomzet van enkele andere landen.

Tijdens de prognoseperiode kan de markt getuige zijn van een stijging van de vraag naar lineair alkylbenzeen. Enkele van de belangrijkste landspecifieke markten in deze regio zijn Bahrein, Israël, Koeweit, Noord-Afrika, Oman, Qatar, Saoedi-Arabië, Turkije en de Verenigde Arabische Emiraten. Een waardering van de overige landen in de MEA-regio die in dit rapport aan bod komen, verwacht een behoorlijke bijdrage aan de marktopbrengsten van enkele andere landen.

Analyse van de concurrentie:

Sasol Ltd. (Zuid-Afrika)

Clariant AG (Zwitserland)

Hansa Group AG (Duitsland)

Croda International Plc (Verenigd Koninkrijk)

Honeywell International Inc (VS)

Desmet Ballestra Group N.V (België)

Indian Oil Corporation Ltd (India)

Reliance Industries Limited. (India)

Deten Quimica S.A. (Brazilië)

Huntsman International LLC (V.S.)

Chevron Phillips Chemical Company (V.S.)

PetroChina Limited (China)

ISU CHEMICAL. (Zuid-Korea)

Jingtung Petrochemical Corp., onder andere

Gerelateerde rapporten doorbladeren

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/benzylamine-market-12062

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/heptanoic-acid-market-12089

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/hexyl-acetate-market-12094

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), & Consulting Services. Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 Email: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street, 5Th Floor,

New York, New York 10013

United States of America

+1 628 258 0071

Email: [email protected]
Keywords:  Linear Alkyl Benzene Market,Linear Alkyl Benzene Market Size,Linear Alkyl Benzene Market Share,Linear Alkyl Benzene Market Trends