header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor datacenterrekken ziet gunstige groei door exponentiële toename van digitale inhoud

Sep 27, 2023 1:00 PM ET

Marktanalyse:

De wereldwijde markt voor datacenterrekken zal tegen 2032 USD 9,9 miljard bedragen met een CAGR van 8,90%, volgens het meest recente rapport van Market Research Future.

Drivers:

Toename in het gebruik van AI om de marktgroei te stimuleren

Het toenemende gebruik van AI in datacenterracks zal de marktgroei tijdens de prognoseperiode stimuleren. Deze racks kunnen gebruikmaken van de voorspellende analytische vaardigheden van AI om te ontdekken of beveiligingsapparatuur niet meer werkt. Hierdoor kunnen beveiligingsteams eventuele problemen aanpakken voordat deze ernstig worden en een datacenter in gevaar brengen. Elk bedrijf dat kunstmatige intelligentie integreert in het netwerk van hun datacenter kan hun vermogen om veelvoorkomende netwerktaken te automatiseren vergroten, de beveiliging verbeteren en ook de cyberrisico’s spotten die gebaseerd zijn op gedragsveranderingen.

Ontvang nu PDF-voorbeeldpagina’s met enkele voordelen!!
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11963

Belangrijkste spelers in de datacenter Rack industrie:

Eminente marktspelers geprofileerd in het datacenter rack marktrapport zijn onder andere Hewlett Packard Enterprise Development LP, Fujitsu, Rittal GmbH & Co. KG, Great Lakes Data Racks & Cabinets, Eaton Corporation, Oracle Corporation, Black Box, Samsung Electronics Co., Ltd, Dell Technologies Inc. en Schneider Electric, onder anderen.

Mogelijkheden:

Exponentiële toename van digitale inhoud biedt grote kansen

De exponentiële toename van digitale inhoud zal robuuste kansen bieden voor de markt voor datacenterrekken in de prognoseperiode. Deze exponentiële toename van digitale inhoud is in feite een belangrijke reden voor de gegevensexplosie. Het gebruik van sociale netwerkplatforms, online gaming, videostreamingdiensten en digitaal entertainment heeft de hoeveelheid gegevens die bedrijven en mensen dagelijks produceren en gebruiken inderdaad doen toenemen. Dit omvat digitale inhoud zoals films, documenten, foto’s en andere mediatypes die opslaginfrastructuur vereisen om het groeiende volume te kunnen verwerken.

Beperkingen en uitdagingen:

Problemen met gegevensbeveiliging die de markt afremmen

Gegevensbeveiligingsproblemen, UPS-batterijdefecten, onjuist energiebeheer en onvoldoende schaalbaarheid kunnen tijdens de prognoseperiode als marktbeperkingen fungeren.

Segmentatie van de markt voor datacenterrekken:

De wereldwijde datacenter rack-markt is onderverdeeld op basis van component, racktype, datacentergrootte, rackhoogte en bedrijfstak.

Per component zal de oplossing de markt in de prognoseperiode stimuleren.

Per racktype zullen kasten/gesloten racks de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Per datacentergrootte zullen kleine & middelgrote datacenters de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Per rackhoogte zullen 43U tot 52U de markt beheersen tijdens de prognoseperiode.

Uitgesplitst naar industriële verticalen zal de detailhandel de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Koop dit eersteklas onderzoeksrapport op:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11963

COVID-19 Analyse:

De uitbraak van COVID-19 heeft een positief effect op de groei van de markt voor datacentra met de technologie voor datacentra die bedrijven helpt bij het aanpakken van de enorme behoefte aan capaciteit voor gegevensopslag. In feite is er een groeiende behoefte om ervoor te zorgen dat de dienstverleners van datacenter rack-diensten over voldoende capaciteit beschikken om datacenter rack-oplossingen met hoge prestaties te leveren op het moment dat de vraag naar dataopslag toeneemt.

Regionale analyse:

Noord-Amerika beheerst markt voor datacenterrekken

Noord-Amerika domineert de markt voor datacenterrekken vanwege de toegankelijkheid van de geavanceerde infrastructuur in de regio en de aanwezigheid van verschillende datacenterfaciliteiten. Ook hier wordt voorspeld dat de behoefte aan dergelijke datacenter-racks zal toenemen vanwege de behoefte aan hogere prestaties en maximaal gebruik van de ruimte. De Amerikaanse markt voor datacenterracks pakte verder het grootste deel van de markt, terwijl die in Canada de snelst ontwikkelende markt binnen de regio was. De toenemende investeringen in de nieuwste technologieën en het groeiende gebruik van datacenter rack-oplossingen voor het verbeteren van de bedrijfsactiviteiten en de klantervaringen zullen de expansie van de markt stimuleren.

APAC heeft een bewonderenswaardige groei in de markt voor datacenterrekken:

De APAC-regio zal tijdens de prognoseperiode een bewonderenswaardige groei doormaken in de markt voor datacenterrekken. De digitalisering van verschillende industrieën zoals productie, financiën, telecommunicatie en e-commerce is in de APAC-zone in een stroomversnelling geraakt. De behoefte aan datacenterracks en datacenterinfrastructuur is gestegen door de opmerkelijke ontwikkeling in het genereren van gegevens als gevolg van digitale transformatie. Bovendien had de markt voor datacenterracks in China het grootste marktaandeel, terwijl die in India zich het snelst ontwikkelde.

Toonaangevende rapporten:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Data Center Rack Industry,Data Center Rack Market Type,Data Center Rack Market Application,Data Center Rack Market Research,Data Center Rack Market,Data Center Rack Market Size,Data Center Rack Market Growth,Data Center Rack Market Share