header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor juridische transcriptie verwacht opmerkelijke groei door vooruitgang in spraakherkenning

Sep 27, 2023 12:00 PM ET

Marktanalyse

Volgens het recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor juridische transcriptie tegen 2032 3,82 miljard dollar bereiken met een CAGR van 6,90%.

Drivers van de markt

Toenemende juridische werklast zal de marktgroei stimuleren

De juridische sector breidt zich uit, waardoor het aantal rechtszaken, getuigenverklaringen en juridische consultaties toeneemt. Door de toegenomen werkdruk zijn transcriptiediensten nodig om gesproken woorden om te zetten in geschreven records.

Belangrijkste spelers op de markt voor juridische transcriptie:

Belangrijke spelers in de sector die in het rapport over de wereldwijde juridische transcriptie-industrie worden geprofileerd, zijn onder andere

  • Voxtab
  • Focus Vooruit
  • Indoswift
  • Winscribe
  • Flatworld Oplossingen
  • Nch Software
  • Tech-synergie
  • Voice Products Inc.

Klik hier voor een uitgebreid rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12066

COVID-19 Analyse:

Veel juridische professionals, waaronder advocaten, paralegals, & rechtbankverslaggevers, werden gedwongen om zich aan te passen aan werken op afstand als gevolg van lockdowns en sociaal isolatiebeleid dat tijdens de epidemie werd ingevoerd. Omdat advocaten en juridische teams rechtszittingen, getuigenverklaringen, interviews, & andere juridische documenten vanuit hun huis of andere verafgelegen plaatsen moesten transcriberen, steeg de vraag naar transcriptiediensten op afstand, in het bijzonder juridische transcriptie. De epidemie versnelde het gebruik van digitale hulpmiddelen & door de juridische sector. Dit bracht het onderzoek naar automatische transcriptiehulpmiddelen op gang. Omdat ze snellere en betaalbare transcriptieservices kunnen leveren, zijn spraakherkenningstechnologie en AI-gebaseerde transcriptieservices steeds populairder geworden.

Marktkansen

Vooruitgang in spraakherkenning biedt grote kansen

De efficiëntie en kosteneffectiviteit van transcriptiediensten zijn toegenomen door de vooruitgang in spraakherkenningstechnologie. Het gebruik van geautomatiseerde technologieën door transcribenten om menselijke transcribenten te ondersteunen heeft geleid tot kortere doorlooptijden.

Marktbeperkingen en uitdagingen

Beveiligingsproblemen die de markt beperken

Bezorgdheid over beveiliging, gegevensprivacy, gebrek aan standaardisatie, geografische beperkingen en onwetendheid & gebrek aan adoptie in ontwikkelingslanden kunnen fungeren als marktrestricties tijdens de prognoseperiode.

Koop dit eersteklas onderzoeksrapport op:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=12066

Segmentatie van de markt voor juridische transcriptie:

De wereldwijde markt voor juridische transcriptie is onderverdeeld op basis van eindgebruiker en oplossing.

Per oplossing zal de juridische transcriptiesoftware de markt aanvoeren gedurende de prognoseperiode.

Per eindgebruiker zullen advocatenkantoren de markt domineren gedurende de prognoseperiode.

Regionale analyse:

Noord-Amerika leidt de markt voor juridische transcriptie

Vanwege het snelle gebruik van juridische transcriptieoplossingen door advocatenkantoren in dit gebied, heeft Noord-Amerika een groot aandeel in de wereldwijde markt voor juridische transcriptie. De Noord-Amerikaanse markt voor juridische transcriptie zal dus domineren. Om een voorsprong op de concurrentie te krijgen, richten bedrijven in de sector zich op het ontwikkelen van unieke transcriptiediensten. De technologie is gericht op het verbeteren van het huidige real-time ondertitelingsproces door gebruik te maken van automatische spraakherkenning. In Noord-Amerika was de markt voor juridische transcriptie aanzienlijk en groeide gestaag. Advocatenkantoren, juristen, rechtbanken en overheidsorganisaties droegen allemaal bij aan de behoefte aan juridische transcriptiediensten. De groei van de markt werd vooral beïnvloed door de toename in rechtszaken, juridisch papierwerk en wettelijke vereisten. Werk op afstand is populairder geworden in de juridische sector als gevolg van de COVID-19-epidemie. Om aan de eisen van hun klanten te voldoen, moeten juridische transcriptie & dienstverleners zich aanpassen aan het werken op afstand.

Bekijk de volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/legal-transcription-market-12066

Europa kent een bewonderenswaardige groei in de markt voor juridische transcriptie

De op een na grootste markt voor juridische transcriptie bevindt zich in Europa. De complexiteit van gerechtelijke procedures neemt toe, waardoor de vraag naar nauwkeurige en snelle transcriptiediensten stijgt. De juridische sector maakt steeds meer gebruik van technologie, waardoor transcriptie van geluidsopnamen eenvoudiger en efficiënter wordt. De toenemende globalisering van de juridische sector maakt meertalige transcriptiediensten noodzakelijk. Daarnaast ontwikkelde de Britse markt voor juridische transcriptie zich het snelst in Europa, terwijl de Duitse juridische transcriptie-industrie de overhand had. Bedrijven die juridische transcriptiediensten leveren, hadden vaak behoefte aan bekwame transcribenten met een grondige kennis van juridische procedures en terminologie. Om transcribenten toe te rusten voor deze gespecialiseerde sector, werden trainingsprogramma’s en certificeringscursussen opgezet. In Europa was er een felle concurrentie om klanten op de markt voor juridische transcriptiediensten. Deze wedstrijd kan innovatie aanmoedigen en de kwaliteit verhogen.

Belangrijke spelers hebben verschillende strategieën toegepast om voorop te blijven lopen, zoals fusies, overnames, nieuwe productlanceringen en geografische uitbreidingen.

Toonaangevende rapporten:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Legal Transcription Market,Legal Transcription Market Size,Legal Transcription Market Share,Legal Transcription Market Growth,Legal Transcription Services,Legal Transcription Online,Legal Transcription Training,Legal Audio Transcription,Legal Transcription Software