header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor supergeleidende materialen bereikt USD 14,2 miljard in 2032 Trends en toekomstige groei

Sep 27, 2023 2:00 PM ET

In de onderzoeksdocumenten van MRFR staat dat de Superconducting Materials Market Research Report Information by Product Type, End-use, and Region – Forecast Till 2032, de Superconducting Materials-markt naar verwachting aanzienlijk zal groeien tijdens de evaluatieperiode van 2022 tot 2032 met een aanzienlijke CAGR van nauw 10,30%. De onderzoeksdocumenten suggereren projecties met betrekking tot de stijgende inkomsten van de wereldwijde markt, die waarschijnlijk een markt van USD 14,2 miljard zal bereiken tegen het einde van 2032. Volgens de rapporten was de markt in 2022 geprijsd op bijna USD 5,9 miljard.

Marktbereik: De markt voor supergeleidende materialen is recentelijk gegroeid. Het belangrijkste kenmerk dat een stijging van de marktprestaties veroorzaakt, is de toenemende vraag vanuit de medische industrie.

Concurrentieanalyse

De wereldwijde markt voor supergeleidende materialen heeft prominente deelnemers zoals:

  • Western Superconducting Technologies Co, Ltd.
  • evico GMBH
  • NEXANS
  • Hitachi, Ltd.
  • Sumitomo Electric Industries, Ltd.
  • Hyper Tech Research, Inc.
  • Super Conductor Materials Inc.
  • JAPAN SUPERCONDUCTOR TECHNOLOGY, INC. (JASTEC)
  • Superconductor Technologies Inc.
  • MetOx Technologies, Inc.
  • Super Power Inc.

Download een proefexemplaar van het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12214

Behandelde markt USP

Markt Drivers

De markt voor supergeleidende materialen is recentelijk gegroeid. Het belangrijkste kenmerk dat een stijging van de marktprestaties veroorzaakt, is de toenemende vraag vanuit de medische industrie. Bovendien wordt de groeiende vraag vanuit de elektronica-industrie ook beschouwd als een van de vitale parameters die de prestaties van de wereldwijde markt verbeteren.

Beperkingen op de markt

Daarentegen kunnen verschillende aspecten de groei van de wereldmarkt voor supergeleidende materialen schaden. Een van de belangrijkste beperkingen die de groei van de markt in de weg staan, zijn de verhoogde grondstofprijzen.

COVID-19 invloed

De COVID-19 pandemie heeft een enorme impact gehad op de meeste industriële sectoren over de hele wereld. Het wereldwijde gezondheidsgevaar heeft niet alleen een impact gehad op de volksgezondheid, maar heeft ook een ernstige verstoring veroorzaakt in de industriële activiteiten van bijna alle soorten. De wereldmarkt voor supergeleidende materialen is niet anders dan andere markten. De beperking op productiefaciliteiten van verschillende eindgebruiksectoren heeft geleid tot een grote daling van de inkomstencijfers voor de wereldmarkt. Nu de markt echter weer op gang komt, wordt verwacht dat de markt in de beoordelingsperiode aanzienlijk zal groeien.

Segmentanalyse

Van alle producttypes heeft het segment voor supergeleidende materialen bij lage temperatuur (LTS) de leidende positie op de wereldmarkt voor supergeleidende materialen in 2022. Hoewel supergeleiders met een hoge temperatuur (HTS) het ideale materiaal zijn voor MRI-machines met een hoog veld, worden sommige LTS-materialen nog steeds gebruikt in sommige MRI-toepassingen. LTS-magneten zijn door hun opmerkelijke stabiliteit en velduniformiteit de juiste keuze voor MRI-systemen met ultrahoge velden die zeer nauwkeurige beeldvorming vereisen. De wens naar hoogwaardige medische beeldvorming stimuleert het gebruik van LTS-materialen in gespecialiseerde MRI-machines.

Van alle eindgebruiksectoren heeft de medische categorie de leidende positie op de wereldmarkt voor supergeleidende materialen in 2022. Het gebruik van supergeleidende magneten in MRI-apparatuur met een hoog veld wordt verondersteld de belangrijkste drijfveer te zijn in de medische sector. Voor niet-invasieve, ongelooflijk nauwkeurige beeldvorming van zachte weefsels en organen worden deze apparaten als cruciaal beschouwd. MRI-systemen kunnen de robuuste magnetische velden genereren die nodig zijn voor hogeresolutiebeelden dankzij supergeleidende magneten. De medische wereld blijft afhankelijk van supergeleidende materialen om de MRI-technologie te verbeteren naarmate de vraag naar nauwkeurigere diagnoses en geavanceerde beeldvormingsmogelijkheden toeneemt.

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/12214

Regionale analyse

Het onderzoek biedt marktgegevens per regio voor Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld.

De studiedocumenten van MRFR brengen met zich mee dat de Noord-Amerikaanse regio de eerste positie in de Supergeleidende Materialen markt in 2022 heeft verzekerd, met de grootste bijdrage van bijna 45,80%. Het gebied wordt erkend voor dynamische ontwikkeling bijdragers zoals Mexico, Canada en de VS. Het primaire aspect stimuleren van de ontwikkeling van de regionale Supergeleidende Materialen markt is de prominente gezondheidszorg en medisch onderzoek industrieën in de hele regio. Bovendien wordt het verlangen naar geavanceerde MRI-apparatuur in ziekenhuizen en onderzoeksfaciliteiten ook beschouwd als een van de vitale aspecten die zorgen voor een stijging van de prestaties van de regionale markt.

De Europese regio zal van 2023 tot 2032 aanzienlijk groeien op de markt voor supergeleidende materialen. Het gebied staat bekend om de dynamische ontwikkeling van bijdragers zoals Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Het belangrijkste aspect dat de ontwikkeling van de regionale markt voor Supergeleidende Materialen stimuleert, is de aanwezigheid van een van de vele wetenschappelijke topinstituten op het continent, de Europese Organisatie voor Kernwetenschappen (CERN), die supergeleidende materialen gebruikt in haar deeltjesversnellers en experimenten. Bovendien neemt de vraag naar dit materiaal toe door de voortdurende uitbreiding van wetenschappelijke onderzoeksinitiatieven.

De regio Azië-Stille Oceaan zal naar schatting het snelst groeien op de markt voor supergeleidende materialen in de beoordelingsperiode. Het gebied staat bekend om de dynamische ontwikkeling van bijdragers zoals China, India en Indonesië. Het belangrijkste aspect dat de ontwikkeling van de regionale markt voor supergeleidende materialen stimuleert, is het uitgeven van meer geld aan innovatie en onderzoek. Bedrijfsorganisaties werken samen met overheden aan initiatieven op het gebied van supergeleidende materialen, zoals verbeterde elektronica en quantumcomputing, die waarschijnlijk ook een positieve invloed zullen hebben op de groei van de regionale markt in de komende jaren.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=12214

Lees meer Blog

https://ba.qoriba.com/read-blog/3037

https://www.s0cialhub.com/read-blog/3312

https://faceommek.tn/read-blog/6754

https://social.bksfe.com/read-blog/7881

https://blog.tezbookmarking.com/ethane-market-analysis-revenue-share-analysis-region-country-forecast-2030/

https://guestts.com/pharmaceutical-desiccants-market-share-growth-revenue-trends-growth-factors-region-and-country-analysis/

https://david-millers-site.yolasite.com/

https://yournetwork.tribe.so/post/fluorspar-market-a-comprehensive-analysis-of-the-current-market-landscape-a–650436fdca6622b4aeea301e

https://nitrostrengthbuy.copiny.com/idea/details/id/135542

https://kma.tribe.so/post/geotextiles-market-industry-analysis-size-share-growth-trend-and-forecast-2–650193559b1774c3b04d8791

https://freespacenetwork.tribe.so/post/glue-laminated-timber-market-outlook-and-opportunities-in-grooming-regions—6501a0a488592c663f9841cd

https://faithbook.me/read-blog/7914_vacuum-insulation-panel-market-impact-of-covid-19-historical-growth-and-forecast.html

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Superconducting Materials,Superconducting Materials Market,Superconducting Materials Market Size