header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Mobiele POS-markt zal tegen 2030 USD 61,5 miljard bereiken met een CAGR van 15,3%

Sep 27, 2023 12:00 PM ET

Marktanalyse

Volgens het recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor mobiele POS tegen 2030 een waarde bereiken van USD 61,5 miljard met een CAGR van 15,3%. De mobiele Point of Sale (mPOS) markt heeft zich ontpopt als een ontwrichtende kracht in de detailhandel en de betalingssector. Door gebruik te maken van smartphones en tablets bieden mPOS-systemen bedrijven flexibele, kosteneffectieve en draagbare betaaloplossingen die de manier veranderen waarop transacties worden uitgevoerd en de algehele winkelervaring voor klanten verbeteren.

Klik hier voor een premiumrapport:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8806

Drivers

Toenemend gebruik van Cloud-gebaseerde POS om de marktgroei te stimuleren

Het toenemende gebruik van cloud-gebaseerde kassasystemen zal de marktgroei tijdens de prognoseperiode stimuleren. Het gebruik van cloud-gebaseerde kassasystemen heeft verschillende voordelen, waaronder eenvoudigere software-upgrades, verbeterde schaalbaarheid en lagere kosten. Als gevolg hiervan zijn veel bedrijven overgestapt van traditionele POS-oplossingen op locatie naar cloud-gebaseerde oplossingen.

Kansen

Groeiende adoptie in de detailhandel biedt grote kansen

Integendeel, er wordt verwacht dat in de loop van de projectieperiode de retailsector de markt zal domineren. De behoefte aan mPOS-terminals in de detailhandel is toegenomen door de opkomst van digitale betalingen & en mobiele betaalportefeuilles zoals Apple Pay en Samsung Pay. Deze terminals worden gebruikt door retailers om klanten een naadloze koopervaring te geven op alle platforms, inclusief online en op fysieke locaties. Met mPOS-terminals kunnen retailers effectiever communiceren met consumenten en verkopers realtime ondersteuning bieden, wat uiteindelijk de klanttevredenheid en de verkoop stimuleert.

Beperkingen en uitdagingen

Groeiende bezorgdheid over de veiligheid zal de markt afremmen

De groeiende bezorgdheid over de veiligheid, het gebrek aan beschikbaarheid en het gebrek aan standaardisatie kunnen tijdens de prognoseperiode als marktrestricties fungeren.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Belangrijkste spelers

Prominente marktspelers die in het rapport over de wereldwijde mobiele POS-markt worden geprofileerd, zijn onder andere

  • Hewlett-Packard Company (VS)
  • Cisco Systems Inc (VS)
  • MICROS Systems (VS)
  • Panasonic Corporation (Japan)
  • Toshiba Corporation (Japan)
  • VeriFone Systems Inc (VS)
  • PAX Technology Limited (China)
  • Samsung Electronics Co (Zuid-Korea)
  • First Data Corporation (VS)
  • Ingenico S.A (Frankrijk)
  • Posiflex Technology (Taiwan)
  • NEC Corporation (Japan)
  • Square, Inc (VS)
  • Epicor Software Corporation (VS)
  • Squirrel Systems (Canada)

Marktsegmentatie

De wereldwijde mobiele POS-markt is onderverdeeld op basis van toepassing, connectiviteit, inzet en component.

Op basis van component zal hardware de markt leiden tijdens de prognoseperiode.

Op basis van inzet zal de cloud de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Op basis van connectiviteit is de markt onderverdeeld in Bluetooth, Wi-Fi en 3G/4G.

Qua toepassing zal de gezondheidszorg de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Bekijk het diepgaande marktonderzoeksrapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/mobile-pos-market-8806

COVID-19 Analyse

COVID-19 had een gunstig effect op de markt voor mobiele betaalterminals. Door een grotere nadruk op sociale afstand en de vereiste om maskers te dragen om COVID-19 contractie te voorkomen, nam de digitalisering in de horeca & detailhandel een hoge vlucht. De meeste financiële dienstverleners verhoogden de drempels voor contactloos betalen, waardoor transacties zonder contant geld eenvoudiger en geautomatiseerder werden. Omdat ze een sneller en handiger betaalalternatief bieden, worden mobiele betaalterminals steeds populairder.

Regionale analyse

Noord-Amerika leidt de markt voor mobiele betaalautomaten

Noord-Amerika, een vroege gebruiker van geavanceerde technologie en met een hoge acceptatie van mobiele apparaten, had het grootste marktaandeel. De VS, Canada en & Mexico zijn slechts enkele van de landen die samen Noord-Amerika vormen. Het grootste marktaandeel was in handen van de VS, gevolgd door Canada en Mexico. De stijging is toe te schrijven aan het grote aantal eetgelegenheden en winkels in de regio dat overstapt op mPOS-terminals en digitale betalingen aanneemt. mPOS wordt steeds meer gebruikt door veel grote winkeliers naast de huidige vaste betaalterminals. Bovendien zullen kleine en middelgrote ondernemingen hun winkeltransacties waarschijnlijk beperken tot uitsluitend mPOS. Er wordt verwacht dat deze factoren de marktgroei voor mobiele betaalterminals in dit gebied zullen versnellen.

Top trendrapport-

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Mobile POS Market,Mobile POS Market Size,Mobile POS Market Share,Mobile POS Market Type,Mobile POS Market Trends,Mobile POS Market Application