header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Natuurlijke vetalcohol gebaseerde emulgerende was marktgroei 2023 | Nieuwe innovaties en uitdagingen voor 2023-2032

Sep 27, 2023 2:00 PM ET

Marktoverzicht

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), Natural Fatty Alcohol Based Emulsifying Wax Market Information By Source, By Application, and Region – Forecast till 2032“, kan de markt stijgen van 239,9 miljard dollar in 2023 tot 447,3 miljard dollar in 2032, met een snelheid van 8,10% tussen 2023 en 2032.

Marktsamenvatting

De markt voor emulgerende was op basis van natuurlijke vetalcoholen groeit als gevolg van de stijgende vraag naar cetearylalcohol in de persoonlijke verzorgingssector en naar cetylalcohol in een reeks eindgebruiksectoren. Cetyl- en stearylalcoholen worden gecombineerd om cetearylalcohol te creëren. De meeste van deze alcoholen zijn afkomstig van plantaardige materialen zoals kokosnoot-, palm- en plantaardige oliën. In de wereld van persoonlijke verzorgingsproducten is cetyl stearyl alcohol een cruciaal onderdeel.

Concurrentielandschap van de markt:

De bekende leveranciers op de markt voor emulgerende was op basis van natuurlijke vetalcoholen zijn onder andere

  • BASF SE (Duitsland)
  • Inolex Incorporated (VS)
  • Henan Fumei Biotechnology Co. Ltd. (China)
  • Colonial Chemical (VS)
  • Croda International Plc (VK)
  • CORUM Inc. (Taiwan)
  • Sasol (Zuid-Afrika)
  • Lubrizol Corporation (VS)
  • Sabo S.p.A. (VS)
  • Chemyunion (Brazilië)

Monster aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12112

Behandelde markt USP:

Markt Drivers:

De markt voor natuurlijke, duurzame ingrediënten in veel verschillende industrieën stimuleert de omvang van de markt voor emulgerende wassen op basis van vetalcoholen. Emulgerende wassen worden vaak gebruikt in cosmetica, persoonlijke verzorgingsproducten, medicijnen en andere toepassingen om de textuur van samenstellingen te stabiliseren en te verbeteren. De voorkeur van de consument voor producten met een schoon etiket en het groeiende publieke bewustzijn van de mogelijke gevaren van synthetische en chemische stoffen stimuleren de overgang van synthetische naar natuurlijke chemicaliën.

De toegenomen vraag van consumenten naar natuurlijke en duurzame producten is een van de belangrijkste factoren achter de stijging van de vraag naar natuurlijke emulgeerwas op basis van vetalcohol. Consumenten zijn actief op zoek naar natuurlijke alternatieven nu ze zich meer bewust worden van de mogelijke schade van synthetische chemicaliën. Een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief wordt geboden door natuurlijke emulgerende wassen op basis van vetalcoholen die afkomstig zijn van plantaardige bronnen zoals kokosolie, palmolie en sheaboter. In tegenstelling tot hun synthetische tegenhangers zijn deze stoffen hernieuwbaar, biologisch afbreekbaar en hebben ze een kleinere impact op het milieu.

De markt voor emulgeerwas op basis van natuurlijke vetalcoholen groeit enorm, grotendeels dankzij de cosmetica- en persoonlijke verzorgingssector. Fabrikanten herformuleren hun producten om te voldoen aan de vraag van de consument naar natuurlijke huidverzorging en schone schoonheidsproducten. Natuurlijke emulgerende wassen bieden samenstellingen de stabiliteit en gladheid die ze nodig hebben, waardoor bedrijven milieuvriendelijke, natuurlijke producten kunnen ontwikkelen zonder aan kwaliteit in te boeten.

Bovendien wordt de vraag naar natuurlijke emulgerende wassen op basis van vetalcoholen gestimuleerd door de farmaceutische industrie. Farmaceutische formuleringen geven steeds meer de voorkeur aan natuurlijke en organische ingrediënten omdat klanten zich meer bewust worden van hun gezondheid. Natuurlijke emulgerende wassen worden gebruikt in lotions, crèmes en zalven om de distributie van geneesmiddelen te verbeteren en stabiliteit te bieden. Deze componenten garanderen de veiligheid, doeltreffendheid en huidvriendelijkheid van farmaceutische producten.

Regelgevende factoren dragen ook bij aan de vraag naar emulgerende wassen op basis van natuurlijke vetalcoholen. Het gebruik van natuurlijke en duurzame alternatieven wordt gestimuleerd door overheden en regelgevende organisaties over de hele wereld, die strengere beperkingen opleggen aan synthetische en chemische componenten. De cosmeticaverordening van de Europese Unie beperkt bijvoorbeeld het gebruik van sommige kunstmatige emulgatoren en moedigt het gebruik van natuurlijke vervangingsmiddelen aan.

De wereldwijde markt krijgt ook een belangrijke impuls van de toenemende ontwikkelingen in formuleringstechnologieën en productverbeteringen. Om de stabiliteit, compatibiliteit en sensorische kwaliteiten van natuurlijke emulgerende wassen te verbeteren, besteden fabrikanten geld aan onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten. Dit maakt het mogelijk om geavanceerde formuleringen van hoge kwaliteit te creëren die voldoen aan de specifieke behoeften van veel bedrijven.

Koop nu @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=12112

Beperkingen in de markt:

De opkomst van substituten op de markt en hun stijgende populariteit onder consumenten kan de komende jaren een grote bedreiging vormen.

COVID-19 Impact

Miljoenen mensen werden wereldwijd besmet met COVID-19 en belangrijke landen voerden embargo’s en stop-werkorders in. In de afgelopen jaren zag de markt een daling van de verkoop- en marketinginspanningen van bedrijven, korte bedrijfssluitingen en onderbrekingen in de toeleveringsketen en de productie. De bouw, de productie, de horeca en de toeristische sector werden allemaal negatief beïnvloed door de COVID-19 uitbraak. Dit veroorzaakte een daling in de productie van de grondstoffen die nodig zijn om emulgerende was op basis van vetalcohol te maken.

Marktsegmentatie

Naar bron

De belangrijkste bronnen van het product zijn palmolie en kokosolie.

Toepassing

De belangrijkste toepassingen zijn Persoonlijke Verzorging & Cosmetica, Farmaceutische Producten, Verf & Coatings, Papier & Pulp, en meer.

Lees meer @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/natural-fatty-alcohol-based-emulsifying-wax-market-12112

Regionaal inzicht

Met een waarde van USD 3.199,27 miljoen in 2021 had Azië-Pacific het grootste marktaandeel van 36,81%; en tijdens de studieperiode zal het een CAGR van 6,07% bereiken. De regionale markt kan zich snel blijven ontwikkelen als gevolg van de stijgende vraag vanuit sectoren zoals kleefstoffen en afdichtingsmiddelen, evenals verven en coatings.

Blader door meer rapporten:

Thiodiglycol marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Mexico Glycerine-marktonderzoeksrapport- Wereldwijde prognose tot 2030

Vinylacetaat homopolymeer emulsie marktonderzoeksrapport- voorspelling voor 2030

Onderzoeksrapport overde markt voor uithardende materialen – voorspelling voor 2030

Onderzoeksrapport over de Amerikaanse markt voortegellijmen – voorspelling tot 2032

Hydrophobically Modified Alkali Swellable Emulsion (HASE) Marktonderzoeksrapport- Voorspelling tot 2030

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Natural Fatty Alcohol Based Emulsifying Wax Market,Natural Fatty Alcohol Based Emulsifying Wax Market Size,Natural Fatty Alcohol Based Emulsifying Wax Market Trends,Natural Fatty Alcohol Based Emulsifying Wax Market Demand