header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Nieuwe horizonten openen: Inzichten in de snelgroeiende ramen- en deurenmarkt

Sep 27, 2023 9:00 PM ET

Overzicht

Volgens een uitgebreid onderzoek door Market Research Future (MRFR), “Ramen en Deuren Markt Information by Product, Application, End User, Material, and Region – Forecast till 2032“, zal de markt voor ramen en deuren tussen 2023 en 2032 met 5,80% groeien van 221,9 miljard dollar in 2023 tot 348,4 miljard dollar in 2032.

Markt

Elk residentieel of niet-residentieel gebouw moet ramen en deuren hebben. Een deur is een beweegbaar paneel dat zich in de deuropening van een gebouw bevindt. Het belangrijkste doel is om het verkeer door de ingang te regelen. Ramen daarentegen bestaan uit een of meer beweegbare panelen die in een muuropening worden geplaatst om licht, lucht en uitzicht uit te wisselen. Ramen en deuren dienen niet alleen een praktisch doel, maar kunnen ook bijdragen aan de esthetische aantrekkingskracht van een gebouw.

Een toename van de bouwactiviteit kan worden toegeschreven aan de groei van de markt. De geschatte 6 miljard mensen die in 2050 in steden zullen wonen (ongeveer 9 miljard mensen in totaal), zullen de bouwsector vragen om de bouw van ongeveer 12.000 gebouwen per dag.


Ontvang hier een gratis voorbeeldrapportlink @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11996


Belangrijkste spelers :

De belangrijkste raam- en deurontwikkelaars op de wereldwijde markt zijn onder andere

  • Sanwa Holdings Corporation (Horton Automatics Inc)
  • YKK Corporation
  • JELD-WEN Holding Inc.
  • Marvin
  • MI ramen en deuren LLC.
  • DCM Shriram Ltd. (Fenesta Bouwsysteem)
  • Pella Corporation
  • LIXIL Corporation
  • Cornerstone Building Brands Inc. (Atrium Corporation)
  • Andersen Corporation
  • Onder andere.


Behandelde markt USP:

Markt Drivers:

De investeringen in de bouw zullen naar verwachting stijgen met iets meer dan 9% in 2022 en nog eens 6% in 2023, volgens het American Institute of Architects AIA Consensus Construction Forecast tussentijdse update. Als gevolg van de toename van de bouwuitgaven zullen er naar verwachting meer bouwprojecten worden afgewerkt met diverse geavanceerde voorzieningen, waaronder composiet ramen en deuren. Als gevolg hiervan zal deze eigenschap de expansie van de markt waarschijnlijk aanmoedigen.

Ongeveer 4,4 miljard mensen, of 56% van de wereldbevolking, woont in steden. Verwacht wordt dat tegen 2050 meer dan drie keer zoveel mensen in steden zullen wonen (7 op 10). In 2022 zullen naar verwachting 130 miljoen gezinnen in een huis wonen met een jaarinkomen tussen US$3.000 en US$9.000, tegenover 90 miljoen huishoudens in 2019.

Bovendien wordt verwacht dat technologische vooruitgang in de ramen- en deurenmarkt winstgevende vooruitzichten biedt voor marktdeelnemers. Automatische ramen en deuren zijn ontwikkeld door een aantal raam- en deurfabrikanten. Belangrijke spelers voorzien deuren ook van de nieuwste technologie om geforceerde toegang te voorkomen en ongeautoriseerde gebruikers te registreren, zodat ze later kunnen worden herkend.


Beperkingen in de markt:

De marktgroei voor ramen en deuren kan worden beperkt door factoren zoals de fluctuerende kosten van de grondstoffen die nodig zijn om ze te maken. Bovendien lijdt de bouwsector in landen als de Verenigde Staten, Canada, Europa en Australië onder een gebrek aan bekwame arbeidskrachten in deze regio’s. Een belangrijk obstakel voor de expansie van de markt zijn de hoge initiële kosten van automatische deuren.

NU KOPEN Rapport Link Hier @

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & verslag_id=11996

COVID 19 Analyse

Na de lockdowns die door verschillende overheden werden opgelegd, daalde de vraag naar ramen en deuren in 2020. Dit kwam doordat diverse industrieën een lagere vraag hadden als gevolg hiervan. De COVID-19 pandemie zorgde ervoor dat de bouwsector over de hele wereld instortte, waardoor de markt voor de bouw van ramen en deuren stilviel. Hierdoor heeft de markt voor ramen en deuren te kampen gehad met ernstige pandemiegerelateerde groeiproblemen. De Verenigde Staten, Duitsland, Italië, het Verenigd Koninkrijk en ontwikkelingslanden met een grote bevolking, zoals India en China, waren in het verleden de landen met de grootste vraag naar ramen en deuren. De uitbraak van het coronavirus had een nadelig effect op deze landen, waardoor de vraag tot stilstand kwam en de vooruitzichten voor de ramen- en deurenmarkt somberder werden.

De intensiteit van de COVID-19 pandemie is echter sterk afgenomen door de komst van verschillende vaccins. Dit heeft ertoe geleid dat meer bedrijven in de ramen- en deurenmarkt weer volledig open zijn gegaan en dat de activiteit in de bouwsector is toegenomen.

Marktsegmentatie

Naar product

De Ramen en Deuren Markt, in termen van product, is beschouwd voor ramen en deuren. Het segment deuren is leidend sinds 2022.

Per toepassing

Ramen en deuren hebben toepassingen in draai-, schuif-, vouw-, draai- en andere ramen en deuren.

Naar eindgebruiker

De eindgebruikers van de ramen- en deurenmarkt zijn zowel residentieel als niet-residentieel.

Op materiaal

Materialen die worden gebruikt voor het maken van ramen en deuren zijn metaal, kunststof en hout.


Regionaal inzicht

De Noord-Amerikaanse markt staat sinds 2022 bovenaan (45,80%). Hoge vraag naar renovatie- en retrofitprojecten, strenge bouwvoorschriften en energie-efficiëntievereisten, technologische vooruitgang en innovatie, stijgende vraag naar energie-efficiënte goederen, hoog besteedbaar inkomen en consumentenvoorkeuren. Deze factoren versterken de dominantie van de regio op de markt als geheel.

Blader door meer gerelateerde rapporten

Noord-Amerikaanse markt voor zwaar bouwmaterieel

https://www.marketresearchfuture.com/reports/north-america-heavy-construction-equipment-market-680

Wereldwijde markt voor zelfverdichtend beton

https://www.marketresearchfuture.com/reports/self-consolidating-concrete-market-1346

Markt voor bouwpanelen

https://www.marketresearchfuture.com/reports/building-panels-market-1878

Wereldwijde markt voor blokbestrating

https://www.marketresearchfuture.com/reports/block-paving-market-2062

Markt voor schrankladers

https://www.marketresearchfuture.com/reports/skid-steer-loader-market-2328

Wereldwijde markt voor glasvezelvloeren

https://www.marketresearchfuture.com/reports/fiberglass-flooring-market-2936

Market Research Future® 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Windows and Doors Market,Windows and Doors Market share,Windows and Doors Market trends,Windows and Doors Market analysis,Windows and Doors Market research,Windows and Doors Market report,Windows and Doors Market growth,Windows and Doors Market overview,Windows and Doors industry,Windows and Doors