header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Quaternaire ammoniumverbindingen marktdynamiek 2023: Nieuwste innovaties, bedrijfsstrategieën en toekomstprojecties tot 2032

Sep 27, 2023 2:00 PM ET

Marktoverzicht

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), Quaternary Ammonium Compounds Market Information By Product, Distribution Channel, Application, and Region – Forecast till 2032,zal de markt voor quaternaire ammoniumverbindingen een sprong maken van USD 1,25 miljard in 2023 naar USD 1,81 miljard in 2032, met een snelheid van 4,70% tussen 2023 en 2032.

Marktsamenvatting

Quats of QAC’s zijn andere namen voor quaternaire ammoniumverbindingen. Omdat quaternaire ammoniumchemicaliën op agressieve wijze zowel grampositieve als gramnegatieve bacteriën vernietigen, behoren ze tot de familie van antimicrobiële chemicaliën die bekend staan om hun kracht in desinfecterende beweging en kationische actieven. Het zijn onoplosbare deeltjes die diffunderen in vloeibare oplossingen.

Quaternaire ammoniumverbindingen zijn kleurloze, kationische ontsmettingsmiddelen en niet-irriterende deodoranten. Ze kunnen worden toegevoegd aan reinigingsoplossingen of alleen worden gebruikt als ontsmettingsmiddel en ze kunnen vezels en materialen behandelen of absorberen. Ze worden onder andere ook gebruikt in anti-bubbeldrogers, toiletreinigers, handzepen, bodywash en shampoos.

Monster aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12081

Concurrentielandschap van de markt:

De belangrijkste fabrikanten van quaternaire ammoniumverbindingen zijn

  • Arkema
  • BASF SE
  • DuPont
  • Evonik AG
  • Ashland
  • Novo Nordisk Pharmatech
  • Amines Company Pte. Ltd.

Gedekte markt USP:

Marktdrivers:

Quaternaire ammoniumverbindingen worden gebruikt in producten voor persoonlijke verzorging, bij de productie van wasverzachters, huidverzachters en haarverzachters, en in de voedingsindustrie als ontsmettingsmiddelen. Ze worden ook gebruikt in wasmiddelen voor het lichaam, antikrullendrogers, handzepen, toiletreinigers, shampoos, scheercrèmes en andere producten. Quaternaire ammoniumverbindingen hebben een breed scala aan toepassingen, waardoor de vraag ernaar wereldwijd toeneemt.

Bovendien worden veel mensen aangetrokken door de beschikbaarheid van alle soorten desinfectie op de markt. Klanten vergelijken productopties, kosten en merken graag online voordat ze een aankoop doen, omdat ze zo tijd besparen en hun beslissingen duidelijker worden. De groei van de wereldwijde markt voor Quaternaire Ammoniumverbindingen wordt positief verwacht als gevolg van het gemak en de beschikbaarheid van producten.

Er zijn volop kansen in de zich ontwikkelende landen in Azië en de Stille Oceaan. De groei is gekoppeld aan het toenemende gebruik van wasverzachters als essentiële wasverzorgingsproducten onder consumenten in het gebied die de zachtheid en het comfort van hun kleding willen verhogen. De zich ontwikkelende middenklasse en de toenemende verstedelijking in landen als China, India en Zuidoost-Aziatische landen hebben geleid tot een groter consumentenbestand met een grotere koopkracht. Door de voorkeur van consumenten voor wasverzorging en de esthetiek van stoffen is de consumptie van wasverzachters toegenomen.

Koop nu @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=12081

Beperkingen in de markt:

Er zijn een paar beperkingen die het groeipotentieel van de markt zullen beperken. De markt wordt beperkt door overwegingen zoals de vele gezondheidsrisico’s die verbonden zijn aan quaternaire ammoniumverbindingen, waaronder irritatie, allergieën, onvruchtbaarheid en misvormingen bij de geboorte. De algehele expansie van de wereldmarkt wordt verder belemmerd door factoren zoals schommelende grondstofprijzen. Niettemin bieden de voortdurende technologische vooruitgang en het ongerealiseerde potentieel van opkomende markten intrigerende groeivooruitzichten.

COVID 19 Analyse

De markt voor quaternaire ammoniumverbindingen profiteerde van COVID-19 toen de consumentenvraag naar antiseptica en ontsmettingsmiddelen steeg. Vanwege de dreiging die van het virus uitgaat, is het gebruik van deze stoffen in woon-, commerciële en industriële omgevingen toegenomen en zal dit tijdens de prognoseperiode zo blijven. Zelfs na de epidemie kende de markt groei en er wordt verwacht dat deze expansie zal aanhouden.

Segmentatie van de markt

Naar product

ATAC, BAC, DDAC en andere producten maken deel uit van de marktsegmentatie voor quaternaire ammoniumverbindingen op basis van product. In 2022 was de DDAC-marktcategorie de dominante categorie. De veiligheid van voedsel is een topprioriteit voor zowel consumenten als regelgevende organisaties wereldwijd. DDAC is in staat om microbiologische besmetting in voedselverwerkende faciliteiten te beheersen door te voldoen aan strenge regelgeving voor voedselveiligheid. Dit ondersteunt het gebruik van ontsmettingsmiddelen en desinfectiemiddelen op basis van DDAC door de voedingsmiddelen- en drankenindustrie.

Naar distributiekanaal

Online en offline distributiekanalen zijn opgenomen in de marktsegmentatie voor quaternaire ammoniumverbindingen. In 2022 leverde de offline sector de meeste inkomsten op. In 2022 zorgde de offline sector voor de hoogste inkomsten. Bij offline interacties is er vaak sprake van face-to-face interactie, wat het vertrouwen tussen distributeurs, leveranciers en klanten bevordert. In sectoren zoals de gezondheidszorg en de industrie, waar betrouwbare producten van hoge kwaliteit essentieel zijn, kunnen deze interpersoonlijke relaties een belangrijke commerciële motor zijn.

Op toepassing

De op toepassingen gebaseerde marktsegmentatie voor quaternaire ammoniumverbindingen omvat onder andere ontsmettingsmiddelen, wasverzachters, houtconserveringsmiddelen, oppervlakteactieve stoffen en antistatische middelen. In 2022 was de offline sector degene met de hoogste inkomsten.

Lees meer @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/quaternary-ammonium-compounds-market-12081

Regionaal inzicht

In 2022 werd de wereldwijde markt aangevoerd door Noord-Amerika (45,80%). De expansie wordt toegeschreven aan de strenge wetgeving en hoge normen voor hygiëne in de vele sectoren in de regio. Producten die veiligheid, hygiëne en welzijn bevorderen, worden steeds populairder bij consumenten. Het stijgende gebruik van ontsmettingsproducten voor persoonlijke verzorging, oppervlaktereiniging en huishoudelijke reiniging is een indicatie van deze trend.

Blader door meer rapporten:

Onderzoeksrapport over demarkt voor organische katalysatoren – Wereldwijde prognose tot 2030

Onderzoeksrapport overde isocyanatenmarkt – Prognose tot 2032

Onderzoeksrapport overde ijzerchloridemarkt – voorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor moleculaire zeven – Wereldwijde prognose tot 2032

Onderzoeksrapportover de oceaangebonden kunststoffenmarkt – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Onderzoeksrapport overpotasertsmarkt – voorspelling voor 2030

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 Email: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]

Keywords:  Quaternary Ammonium Compounds Market,Quaternary Ammonium Compounds Market Size,Quaternary Ammonium Compounds Market Share,Quaternary Ammonium Compounds Market Future,Quaternary Ammonium Compounds Market Trends