header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Verwacht wordt dat de maïsmeelmarkt tegen 2030 een geschatte waarde van USD 1,03 miljard zal bereiken met een CAGR van 3,79%.

Sep 27, 2023 1:00 PM ET

Marktoverzicht

In 2022 werd de waarde van de maïsmeelmarkt geschat op USD 0,8 miljard. Tegen 2030 zal de maïsmeelmarkt naar verwachting stijgen van USD 0,83032 miljard in 2023 tot USD 1,0379 miljard, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 3,79%. De belangrijkste factoren die de groei van de markt stimuleren zijn het verlangen van de consument naar gezondere voeding en een groeiende voorkeur voor een compleet ontbijt bestaande uit kant-en-klare producten.

Maïsmeel wordt steeds vaker gebruikt in verschillende bakkerijtoepassingen. Het wordt ook gebruikt om polenta, maïsbrood en tortilla’s te maken. Er is veel vraag naar maïsmeel met een hoog vezelgehalte in de VS. Maïsmeelproducenten verhogen hun productie omdat gemalen maïsmeel smaakvoller, korreliger en rijker aan voedingsstoffen is dan staalgemalen maïsmeel.

De voeder- en voedingssectoren gebruiken maïs over de hele wereld, zowel rauw als verwerkt. Maïsmeel is een belangrijk bijproduct van maïs. Maïs wordt een poeder door het droogproces. Het is een veelgebruikte basiskeuken die overal ter wereld wordt geconsumeerd. Door het hoge vezelgehalte voegt maïsmeel gezonde voedingsstoffen toe aan dieetmaaltijden. Het bevat ook belangrijke mineralen zoals koper, zink, mangaan, fosfor, magnesium, koper en ijzer. De belangrijkste variabelen die de vraag naar maïsmeel beïnvloeden zijn de toegenomen vraag van consumenten naar gezondere voedingsopties en veranderende eetpatronen. Daarnaast wordt verwacht dat in de projectieperiode de behoefte aan uitgebalanceerde ontbijtmaaltijden bestaande uit kant-en-klare voedingsproducten de maïsmeelmarkt zal stimuleren.

De markt voor maïsmeel profiteert ook van een trend naar gezondere diëten die het cholesterolgehalte verlagen en de bloedsuikerspiegel onder controle houden.

Drivers

De maïsmeelmarkt wordt gedreven door een combinatie van verschillende factoren die bijdragen aan de groei en duurzaamheid ervan. Ten eerste heeft de toenemende bewustwording van glutenvrije diëten geleid tot een toename in de vraag naar maïsmeel als veelzijdig en glutenvrij alternatief in diverse culinaire toepassingen. Daarnaast heeft de stijgende populariteit van traditionele en etnische keukens, zoals Latijns-Amerikaanse en Zuid-Amerikaanse gerechten, de consumptie van maïsmeel als belangrijk ingrediënt in recepten zoals tortilla’s, tamales en maïsbrood gestimuleerd.

Gratis proefexemplaar aanvragen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6545

De belangrijkste spelers op de maïsmeelmarkt zijn

Cargill, Bunge Limited (VS), General Mills Inc (VS), Dover Corn Products Ltd (Canada), Atkinson Milling Co (VS), Archer Daniels Midland Company (VS), Didion Inc (VS), SEMO Milling LLC (VS), Agricor (VS), Weisenberger Mills Inc (VS).

Kansen

De maïsmeelmarkt biedt veelbelovende kansen door zijn veelzijdigheid en groeiende voorkeur van de consument voor glutenvrije en natuurlijke producten. Omdat gezondheidsbewuste consumenten op zoek zijn naar gezonde alternatieven, heeft maïsmeel, afgeleid van maïs, aan populariteit gewonnen vanwege de nutritionele voordelen en de aanpasbaarheid in verschillende keukens. Bovendien hebben de expansie van de wereldwijde voedingsmiddelenindustrie en de stijgende vraag naar kant-en-klaarmaaltijden deuren geopend voor innovatieve producten op basis van maïsmeel, zoals glutenvrije bakmixen, tortillachips en kant-en-klaar maïsbrood. Bovendien gaat de toepassing van maïsmeel verder dan het traditionele gebruik en omvat nu ook diervoeding en industriële doeleinden, wat bijdraagt aan de groei van de markt.

Beperkingen en uitdagingen

De maïsmeelmarkt heeft te maken met een aantal belangrijke beperkingen en uitdagingen. Ten eerste kunnen fluctuerende weersomstandigheden en klimaatverandering van invloed zijn op de maïsopbrengst, wat leidt tot tekorten en prijsvolatiliteit. Daarnaast vormt de concurrentie van alternatieve graanmelen en glutenvrije vervangers een bedreiging voor het marktaandeel van maïsmeel. Gezondheidszorgen in verband met het hoge koolhydraatgehalte van maïsmeel kunnen gezondheidsbewuste consumenten ook afschrikken. Bovendien kunnen logistieke uitdagingen bij de distributie en opslag, vooral in regio’s met een beperkte infrastructuur, de groei van de markt belemmeren.

Volledig verslag @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/cornmeal-market-6545

Markt Segmentatie

De markt voor maïsmeel is onderverdeeld in segmenten op basis van type, categorie, toepassing en locatie.

Witte maïsmeel, gele maïsmeel en andere soorten maïsmeel zijn onderverdeeld in marktsegmenten. In 2022 had de categorie gele maïsmeel het leeuwendeel van de markt in handen.

Biologische en conventionele maïsmeel zijn twee marktsegmenten voor maïsmeel op basis van categorie. In 2022 domineerde de biologische sector de markt en er wordt verwacht dat deze sector tijdens de prognoseperiode van 2022-2030 sneller zal groeien dan alle andere segmenten.

De toepassingen hebben de marktstatistieken voor maïsmeel verdeeld in drie categorieën: voeding en dranken, diervoeding en overige. In 2022 werd de markt aangevoerd door de voedingsmiddelen- en drankensector.

De analyse biedt per regio marktinformatie voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. De markt voor maïsmeel in Noord-Amerika, met een omzet van USD 0,3664 miljard in 2022, zal naar verwachting stijgen met een aanzienlijke CAGR tijdens de onderzoeksperiode. De geïndustrialiseerde landen in deze regio’s hebben gezondere eetgewoonten en hogere voedselstandaarden aangenomen, wat een positieve invloed heeft gehad op de maïsindustrie en heeft bijgedragen aan de toenemende aantrekkingskracht van maïsmeel. De grootste exporteurs van maïs zijn China, Saoedi-Arabië, Frankrijk, India en de Verenigde Staten. De expansie van de markt wordt verder ondersteund door de recent gevormde handelsnetwerken in deze landen en hun smaak voor premium cuisine.

COVID-19 Analyse

De Covid-19 epidemie in 2020 vergroot de vraag naar contactloze biometrische diensten op luchthavens omdat ze identiteit en verificatie bieden zonder enige fysieke aanraking. Contactloze biometrische diensten zorgen voor een snelle en nauwkeurige identificatie en beperken tegelijkertijd de blootstelling. Daarnaast heeft de pandemie luchthavenbeheer gedwongen om contactloze biometrische apparatuur voor thermische controle te implementeren om de toelating van passagiers te controleren door het meten van de lichaamstemperatuur. Gedurende de verwachte periode wordt verwacht dat de sector van contactloze biometrische diensten op luchthavens zal blijven groeien. Luchthavens over de hele wereld implementeren snel contactloze biometrische diensten, waaronder gezichtsherkenning, stemherkenning, & 3D geavanceerde vingerafdrukherkenning.

Regionale analyse van maïsmeel

De maïsmeelmarkt vertoont verschillende regionale dynamieken die het algemene landschap vormgeven. In Noord-Amerika bloeit de markt dankzij de wijdverspreide consumptie van producten op basis van maïs, vooral in de Verenigde Staten en Mexico, gedreven door hun culinaire tradities. In Zuid-Amerika spelen landen als Brazilië en Argentinië een centrale rol in de productie van en handel in maïsmeel. De Europese markt kent een gestage groei, waarbij Italië en Spanje de vraag naar maïsmeel in traditionele gerechten aanvoeren.

Gerelateerde rapporten:

Ketogenic Diet Market Research Report: Informatie per producttype (fruit, groenten, noten, zaden, dranken, vlees, gevogelte, eieren, zeevruchten en andere), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Onderzoeksrapport overde Johannesbroodmarkt: Informatie per toepassing (Voedingsmiddelen, dranken, diervoeding en persoonlijke verzorging), per vorm (poeder en gom), per categorie (conventioneel en biologisch) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Vooruitzichtenelektronische sigarettenmarkt (2018 tot 2032)

Vooruitzichtenpizzadoosmarkt (2018 tot 2032)

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America

Keywords:  Cornmeal Market Size,Cornmeal Market Share,Cornmeal Market Trends,Cornmeal Industry