header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijde markt voor elektrische outdoorapparatuur: 5,22% CAGR in 2025

Sep 27, 2023 3:55 PM ET

Outdoor Power Equipment Marktanalyse

Market Research Future (MRFR) voorspelt dat de Outdoor Power Equipment-markt van 2023-2032 (prognoseperiode) een CAGR van 5,22% zal vertonen en naar verwachting zal groeien van USD 28,19 miljard in 2023 tot USD 42,36 miljard in 2032.

Samenvatting

Krachtapparatuur voor gebruik buitenshuis verwijst naar een breed scala aan machines en gereedschappen die zijn ontworpen voor verschillende taken en activiteiten buitenshuis. De groei van de markt wordt vooral gestimuleerd door het toenemende gebruik van accu aangedreven elektrische outdoorapparatuur voor het onderhouden van gazons en tuinieren, de toenemende vraag naar landschapsarchitectuur en de toenemende interesse van huiseigenaren in tuinieren. De hoge onderhoudskosten en de beschikbaarheid van elektrische machines voor gebruik buitenshuis in lease zullen de groei van de sector echter waarschijnlijk belemmeren. De markt biedt een scala aan mogelijkheden voor fabrikanten om zich te concentreren op de ontwikkeling van slimme en connected elektrische outdoorapparatuur.

De belangrijkste spelers inde markt voor outdoor power apparatuur

De belangrijkste spelers op de markt voor outdoor power equipment zijn

  • Husqvarna (Zweden)
  • Deere & Company (VS)
  • Honda Motor Co. Ltd. (Japan)
  • Blount International, Inc. (VS)
  • The Toro Company (V.S.)
  • STIHL Holding AG & Co. KG (Duitsland)
  • Stanley Black & Decker Inc. (Verenigde Staten)
  • Makita Corporation (Japan)
  • MTD Products (V.S.)
  • Emak S.p.A. (Italië)
  • Techtronic Industries Co. Ltd. (TTI) (Hong Kong)


Gratis voorbeeld van PDF-brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6446

Drijvende krachten achter de markt voor outdoor power apparatuur:

Landschapsverzorging, land- en bosbouw en de bouwsector zijn grote afnemers van outdoor power equipment, omdat ze voor verschillende werkzaamheden afhankelijk zijn van deze machines.

Technologische vooruitgang: Technologische vooruitgang heeft geleid tot efficiëntere, zuinigere en milieuvriendelijkere elektrische outdoorapparatuur. Elektrische en accu-aangedreven apparatuur wint aan populariteit vanwege de lagere uitstoot en het lagere geluidsniveau.

Duurzaamheid en milieu: Milieuvoorschriften en het bewustzijn van de consument over duurzaamheid hebben fabrikanten ertoe aangezet om milieuvriendelijke outdoorapparatuur te ontwikkelen met minder uitstoot en geluidsniveaus.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport over Outdoor Power Equipment Market:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/outdoor-power-equipment-market-6446

Segmentatie van de markt

De wereldwijde markt voor elektrische outdoorapparatuur is onderverdeeld in producten, energiebronnen en toepassingen.

Per product is de wereldwijde markt voor outdoor power equipment onderverdeeld in draadloos en touwgereedschap.

Op basis van stroombron is de wereldwijde markt voor outdoor power equipment onderverdeeld in elektrisch, accu en overige.

Per toepassing is de wereldwijde markt voor elektrische apparatuur voor buiten gesegmenteerd in huishoudelijk en commercieel.

Vraag naar maatwerk:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/6446

Invloed van COVID-19 op de wereldwijde markt voor outdoor power apparatuur

Met de komst van de COVID-19 pandemie in 2020 zijn mensen actief op zoek naar geavanceerde tuingereedschappen en -apparatuur vanwege de toenemende nadruk op thuisblijven en het bewaren van sociale afstand. Aan de andere kant zouden de hogere onderhoudskosten van dit soort apparatuur de groei van de industrie belemmeren.

Regionale analyse

De segmenten in het rapport over de wereldwijde markt voor outdoor power apparatuur worden geanalyseerd voor vier belangrijke regio’s: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific (APAC) en Rest-of-the-World (RoW).

De markt voor outdoor power apparatuur in APAC zal naar verwachting stijgen op het hoogste niveau van CAGR tijdens de prognoseperiode. Er wordt geschat dat de toenemende investeringen in de woningbouw en infrastructuur de bouwsector zullen stimuleren, wat op zijn beurt het gebruik van elektrische outdoorapparatuur in APAC zal stimuleren. Japan is de thuisbasis van verschillende fabrikanten van outdoor power apparatuur en kleine gasmotoren, zoals Honda, Yamabiko, Fuji Heavy Industries, Kawasaki en Yamaha. China investeert aanzienlijk in de ontwikkeling van infrastructuur en stadsplanning. Deze investeringen in de bouwsector zijn de belangrijkste drijfveer voor de groei van de markt. Met de toenemende verstedelijking in India is er een grote vraag naar elektrische outdoorapparatuur die de bouwsector kan ondersteunen bij diverse stadsontwikkelingsprojecten.

Gerelateerde rapporten:

Abrasive Waterjet Cutting Machine Market Research Report: Informatie per type, toepassing, industrie en regio -Market

Onderzoeksrapport overde markt voor spuitgietmachines: informatie per type, per sluitkracht, per materiaal, per eindgebruik en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Rapportagemarktonderzoek persoonlijke beschermingsmiddelen per product, per industrie en per gevaar – prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Outdoor Power Equipment Industry trends,Outdoor Power Equipment Industry scope,Outdoor Power Equipment Industry growth,Outdoor Power Equipment Industry forecast,Outdoor Power Equipment Industry analysis,Outdoor Power Equipment Industry overview