header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijde markt voor HAMR-apparaten (Heat-Assisted Magnetic Recording) bereikt USD 0,96 miljard in 2032

Sep 27, 2023 5:00 PM ET

Inzicht in de markt voor HAMR-apparaten (Heat-Assisted Magnetic Recording)

De markt voor HAMR-apparaten (Heat Assisted Magnetic Recording) is getuige van een aanzienlijke stijging van de inkomsten. De enorme toepassing van HAMR-apparaten door fabrikanten van harde schijven is een belangrijke drijvende kracht. Daarnaast stimuleren zware investeringen in harde schijven met een capaciteit van meer dan 40 TB en 100 TB de marktinkomsten. De toenemende toepassing van HAMR-apparaten stimuleert de marktgroei, waardoor deze markt een aanzienlijke groei doormaakt.

Bovendien draagt de toenemende toepassing van HAMR-technologieën in verschillende opkomende industrieën bij aan de omvang van de markt. Volgens Market Research Future (MRFR) zal de wereldwijde markt voor warmteondersteunde magnetische opnameapparaten escaleren van USD 0,05 miljard in 2022 tot USD 0,96 miljard in 2032, met een groei van 38,80% CAGR tijdens de evaluatieperiode (2023 – 2032).

Het gebruik van harde schijven groeit vanwege hun prijseffectiviteit, uitgebreide gegevensopslagcapaciteit, kleinere korrelgrootte en betere signaalruis. Bovendien creëren de toenemende IT-uitgaven voor de toepassing van IoT-, AI- en blockchaintechnologieën om de productiviteit in de dagelijkse bedrijfsvoering te verhogen, aanzienlijke marktkansen.

Ontvang een gratis PDF-voorbeeld @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10663

Consumenten gebruiken snellere SSD’s (Solid State Drives) voor hun opslagbehoeften, terwijl grotere bedrijven HDD’s met een hoge capaciteit gebruiken en datacenters als Google, Apple iCloud en One Drive opschalen. Bovendien versnelt technologische vooruitgang de groei van de markt. De afgelopen jaren is de vraag naar HAMR gegroeid vanwege de geavanceerde functies en voordelen.

Wereldwijde markt voor HAMR-apparaten – segmenten

Het marktrapport is onderverdeeld in toepassingen en regio’s. Het segment toepassingen bestaat uit laptops/notebooks, servers, desktops en andere. Het segment regio’s bestaat uit Azië-Pacific, Noord- en Zuid-Amerika, Midden-Oosten & Afrika, Latijns-Amerika, Europa en de rest van de wereld.

Markt voor warmte-ondersteunde magnetische opnameapparatuur – Geografische analyse

Noord-Amerika neemt het grootste deel van de wereldwijde markt voor warmte-ondersteunde magnetische opnameapparatuur voor zijn rekening. De sterke aanwezigheid van belangrijke spelers in de sector en hun investeringen om de HAMR-technologie te upgraden, naast de hoge industrienormen, stimuleren de groei van de markt.

Daarnaast stimuleert de stijgende vraag van grote industrieën om de productielijn te verhogen en een maximale output te garanderen de marktaandelen van de regio. De enorme toepassing van HAMR-apparaten in laptops/notebooks, servers, desktops en grote ondernemingen om hun kernsoftwaresystemen te upgraden, stimuleert de marktomvang. Daarnaast zorgen de enorme digitale transformatie en overheidsinitiatieven voor hogere marktinkomsten.

Apparatenmarkt voor warmteondersteunde magnetische opnamen (HAMR) – Concurrentieanalyse

De wereldwijde markt voor HAMR-apparaten is zeer competitief en lijkt gefragmenteerd door de aanwezigheid van verschillende grote spelers. Om een concurrentievoordeel te behalen, nemen de spelers strategische initiatieven zoals fusies & overnames, expansie en productlanceringen &.

Belangrijkste spelers:

Toonaangevende spelers op de markt voor HAMR-apparaten zijn Seagate Technology LLC, Western Digital Corporation, Toshiba Corporation, ADATA Technology Co., Ltd., Transcend, Hewlett Packard Enterprise Development LP, Buffalo Americas, Inc. en TDK Corporation.

Koop nu een eersteklas onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10663

Industrie/innovatie/gerelateerd nieuws:

01 nov. 2021 — Ansys, een wereldwijde leider in engineering simulatie, kondigde een meerjarige overeenkomst aan met Seagate Technology, een toonaangevende wereldwijde speler in oplossingen voor massa dataopslag, waardoor het gebruik van de Ansys simulatieoplossingen wordt uitgebreid om dataopslag wereldwijd te bevorderen.

Seagate past de multifysische simulatiesoftware van Ansys toe bij productinnovatie, van de kleinste onderdelen bij de ontwikkeling van chips tot de grootste eenheden bij de volledige assemblage van harde schijven. Seagate heeft de tools van Ansys onlangs gebruikt bij de ontwikkeling van zijn HAMR-technologie (Heat-Assisted Magnetic Recording). Met HAMR demonstreert Seagate de verhoging van de bitdichtheid van gegevens, wat resulteert in schijven met een aanzienlijk hogere capaciteit.

Meer artikelen lezen-

5G markt voor klantenapparatuur

markt voor elektronische productiediensten

3D NAND-geheugenmarkt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Heat-Assisted Magnetic Recording (HAMR) Device Market,Heat-Assisted Magnetic Recording (HAMR) Device Market Size,Heat-Assisted Magnetic Recording (HAMR) Device Market Share