header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor asfaltmenginstallaties zal tot 2032 groeien met een CAGR van 3,50%.

Sep 28, 2023 10:19 AM ET

Asfaltmenginstallaties Industrie Overzicht:

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), Asphalt Mixing Plants Market Research Report Information by Product Type, Production Capacity, Application, End User, and Region – Forecast Till 2032, wordt voorspeld dat de markt voor asfaltmenginstallaties aanzienlijk zal groeien tijdens het evaluatietijdperk van 2022 tot 2032 met een aanzienlijke CAGR van nauwlettend 3,50%. De onderzoeksdocumenten suggereren prognoses met betrekking tot de stijgende inkomsten van de wereldwijde markt, die waarschijnlijk een markt van USD 0,38 miljard zal bereiken tegen het einde van 2032.

Marktbereik: De markt voor asfaltmenginstallaties is recentelijk gegroeid. Onderhoud en rehabilitatie zijn de belangrijkste factoren die zorgen voor een stijging van de prestaties van de wereldwijde markt voor asfaltmenginstallaties.

Analyse van de concurrentie

De lijst van marktleiders op de wereldmarkt voor asfaltmenginstallaties omvat spelers zoals:

  • ASTEC
  • Benninghoven
  • AMMANN Groep
  • Nikko Company Limited
  • Speed Crafts
  • Arky Bouw
  • 4B Bouwbedrijf
  • Atlas-industrieën
  • Solmec Grondverzet Pvt. Ltd
  • MARINI S.p.A


Gratis voorbeeld van PDF-brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12090

Behandelde markt USP

Drijfveren voor de markt

De markt voor asfaltmenginstallaties is recentelijk vooruitgegaan. De belangrijkste factoren die een stijging van de wereldwijde markt voor asfaltmenginstallaties veroorzaken, zijn de renovatie van onderhoudsnetwerken, de stijgende populariteit van warm asfalt (WMA), de vraag naar asfalt van hoge kwaliteit, infrastructuurontwikkelingsprogramma’s om de economische groei te stimuleren en de focus op duurzame bouwpraktijken.

Beperkingen van de markt

Daarentegen kunnen verschillende aspecten de groei van de wereldwijde markt voor asfaltmenginstallaties schaden. Een van de belangrijkste beperkingen die de groei van de markt in de weg staan, zijn de verhoogde grondstofprijzen.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over de markt voor asfaltmenginstallaties:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/asphalt-mixing-plants-market-12090

COVID-19 impact

De COVID-19 pandemie heeft een enorme impact gehad op de meeste industriële sectoren over de hele wereld. Het wereldwijde gezondheidsrisico heeft niet alleen gevolgen voor de volksgezondheid, maar heeft ook een ernstige verstoring veroorzaakt in de industriële activiteiten van bijna alle soorten. De wereldwijde markt voor asfaltmenginstallaties is niet anders dan andere. De beperking op productiefaciliteiten van verschillende eindgebruiksectoren heeft geleid tot een grote daling van de omzetcijfers voor de wereldwijde markt. Integendeel, nu de markt weer op gang komt, is de markt voor asfaltmenginstallaties weer gegroeid.

Asfaltmenginstallaties marktsegmentanalyse

Van alle producttypes heeft het batch mix segment de leidende positie op de wereldwijde markt voor asfaltmenginstallaties in 2022. Vergeleken met de continue menginstallaties of trommelmenginstallaties zijn batch menginstallaties flexibeler en kunnen ze een breed scala aan asfaltmengsels produceren. Bovendien zijn ze goedkoop in aanschaf en gebruik.

Van alle toepassingsgebieden heeft het wegenbouwsegment de leidende positie op de wereldwijde markt voor asfaltmenginstallaties in 2022. Door slijtage in de loop der tijd hebben verschillende huidige wegen en snelwegen reparatie, herstel en onderhoud nodig. Er is voortdurend vraag naar wegenbouwdiensten, gezien de huidige behoefte aan herbestrating en rehabilitatieprojecten naarmate de wegen verslechteren.

Van alle productiecapaciteiten zorgde het segment onder 240t/u voor de leidende positie op de wereldwijde markt voor asfaltmenginstallaties in 2022. Kleinere lokale projecten, onderhoudsklussen en wegreparaties zijn het meest geschikt voor asfaltmenginstallaties met een capaciteit van minder dan 240 ton per uur. In voorstedelijke en stedelijke gebieden is er veel vraag naar deze installaties voor kleinschalige bouwprojecten, het opnieuw bestraten van wegen en het repareren van kuilen.

Van alle eindgebruikers heeft de niet-residentiële categorie de leidende positie op de wereldmarkt voor asfaltmenginstallaties in 2022. Economische groei zorgt meestal voor meer bedrijfsactiviteit. Om hun groei te ondersteunen, hebben bedrijven nieuwe kantoorruimte, productiefaciliteiten en winkellocaties nodig. De bouw van niet-residentiële structuren wordt gestimuleerd door de behoefte aan commerciële ruimte, vooral in stedelijke gebieden.

Vraag naar maatwerk:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/12090

Regionale analyse

Het onderzoek biedt marktgegevens per regio voor Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld.

De studiedocumenten van MRFR brengen met zich mee dat de Noord-Amerikaanse regio in 2022 de eerste positie op de markt voor asfaltmenginstallaties inneemt, met een maximaal aandeel van ongeveer 45,80%. Het gebied staat bekend om de dynamische ontwikkeling van bijdragers zoals Mexico, Canada en de VS. Het primaire aspect dat de ontwikkeling van de regionale markt voor asfaltmenginstallaties stimuleert, is de behoefte aan sterke transportnetwerken in de hele regio, gezien de uitgestrektheid ervan voor een efficiënte verplaatsing van mensen en producten. Asfaltmengsels worden veel gebruikt bij de aanleg en het onderhoud van snelwegen, autowegen en andere belangrijke wegen, wat de groei van de regionale markt de komende jaren waarschijnlijk positief zal beïnvloeden.

De Europese regio zal naar schatting de tweede positie innemen op de markt voor asfaltmenginstallaties in de beoordelingsperiode. Het gebied staat bekend om zijn dynamische ontwikkeling, zoals Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Het belangrijkste aspect dat de ontwikkeling van de regionale markt voor asfaltmenginstallaties stimuleert, is de bouw en modernisering van de infrastructuur. Dit draagt bij aan de levering van bouwmaterialen voor platforms en toegangswegen.

De regio Azië-Pacific zal van 2023 tot 2032 groeien met de maximale CAGR op de markt voor asfaltmenginstallaties. Het gebied staat bekend om zijn dynamische ontwikkeling, zoals China, India en Indonesië. De snelle verstedelijking is het belangrijkste aspect dat de ontwikkeling van de regionale markt voor asfaltmenginstallaties stimuleert, omdat een aanzienlijk deel van de bevolking naar stedelijke gebieden is verhuisd. Wegen, snelwegen en stedelijke infrastructuurprojecten zijn nodig vanwege de verstedelijking en al deze projecten vereisen het gebruik van hoogwaardige asfaltmengsels die in asfaltmenginstallaties worden geproduceerd.

Gerelateerde rapporten:

CNC Machine Marktonderzoek Rapportage Informatie Per Type, Per Toepassing En Per Regio – Marktvoorspelling Tot 2032

Snijgereedschappen marktonderzoek rapport informatie per gereedschapstype, per materiaalsoort, per toepassing en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapportlasersnijmachines markt informatie per technologie, per proces, per eindgebruiker en per regio – marktvoorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Asphalt Mixing Plants Market trends,Asphalt Mixing Plants Market scope,Asphalt Mixing Plants Market growth,Asphalt Mixing Plants Market research,Asphalt Mixing Plants Market analysis,Asphalt Mixing Plants Market demands,Asphalt Mixing Plants Market overview