header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor gearomatiseerde gedistilleerde dranken is booming en vertegenwoordigt tegen 2030 een omzet van 50,90 miljard USD| Pernod Ricard, Diageo PLC, Constellation Brands Inc.

Sep 28, 2023 2:00 PM ET

Overzicht van de markt voor gearomatiseerde gedistilleerde dranken

Er wordt voorspeld dat de wereldwijde markt voor gearomatiseerde gedistilleerde dranken tegen 2030 zal groeien met 15,69%, met een verwachte totale waarde van meer dan 50,90 miljard dollar. Gearomatiseerde gedistilleerde dranken zijn wat? Het zijn gedistilleerde alcoholische dranken waaraan een bepaald smaakkenmerk is toegevoegd. Meestal worden vruchten, specerijen, wilde kruiden of rauwe noten gebruikt om de smaken te extraheren die aan gedistilleerde dranken worden toegevoegd. Er zijn veel verschillende smaken gearomatiseerde sterke dranken op de markt, waaronder kersen- en ahornsmaken.

Foodservice en detailhandel zijn de belangrijkste distributiemethoden voor gearomatiseerde gedistilleerde dranken. Gedistilleerde dranken die zijn gearomatiseerd en gezoet zijn ongetwijfeld populairder geworden.

Volgens recente voorspellingen zal de omvang van de wereldmarkt voor gedistilleerde dranken de komende jaren snel groeien. Productinnovatie is de enige manier om de groeiende wereldwijde markt voor gedistilleerde dranken te blijven beheersen.

De groei van de wereldwijde markt voor ambachtelijke gedistilleerde dranken is vooral te danken aan de groeiende foodservice sector. De wereldwijde gedistilleerde drankenmarkt wordt ook gedreven door opkomende economieën. Bovendien is de enige manier om aan te nemen, te veranderen en te blijven werken aan het verbeteren van gearomatiseerde gedistilleerde dranken en dranken. Velen denken dat de groeiende markt voor gedistilleerde dranken belemmerd kan worden door de stijgende vraag naar niet-alcoholische dranken.

Ondanks alle obstakels wordt voorspeld dat de wereldwijde markt voor gearomatiseerde sterke dranken zal blijven groeien. De markt voor gearomatiseerde gedistilleerde dranken groeit mee met de foodservice sector. Standaardhotels, bars en cafés, die gearomatiseerde gedistilleerde dranken rechtstreeks of als basis in cocktails gebruiken, vormen de meerderheid van de belangrijke consumenten van gearomatiseerde alcoholische dranken op de markt.

Gratis sample @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3574

De dominante spelers in de wereldwijde markt voor gearomatiseerde gedistilleerde dranken zijn onder andere.

Bacardi Limited (Bermuda),

Brown-Forman Corporation (Frankrijk),

Pernod Ricard (Frankrijk),

Diageo PLC (Verenigd Koninkrijk),

Suntory Beverage & Food Limited (Japan),

Constellation Brands, Inc. (VS),

Distell Group Limited (Zuid-Afrika),

William Grant & Sons (Schotland),

Asahi Group Holdings, Ltd (Japan),

San Miguel Corporation (Filippijnen).

Segmentatie-analyse

Analyse van segmenten op basis van soort, distributiekanaal en regionale divisies.

De markt is gesegmenteerd op basis van vorm in whisky, rum, wodka, gin en andere producten. Op basis van distributiekanalen is de wereldwijde markt voor gearomatiseerde gedistilleerde dranken onderverdeeld in foodservice en foodretail, waarbij wodka het grootste marktaandeel heeft in 2021. Supermarkten & hypermarkten, speciaalzaken en andere retailers vormen echter de rest van de foodretailcategorie.

Naast pubs en bars verbruiken ook hotels, restaurants en cafés veel gearomatiseerde gedistilleerde dranken. De bedrijven zijn geïnteresseerd in meer productontwikkelingen. De groei versnelt echter in ontwikkelingslanden.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/flavored-spirits-market-3574

Regionale analyse

Op het gebied van gearomatiseerde gedistilleerde dranken is Europa marktleider. In 2021 had de Europese regio een marktaandeel van 37,38%. Voor grote spelers op de gedistilleerde markt is Duitsland de meest winstgevende markt. Volgens de huidige situatie wordt verwacht dat de gedistilleerde drankenmarkt in de regio tussen 2022 en 2030 aanzienlijk zal groeien (post-COVID 19), met een CAGR van 4,06%. De groei is afhankelijk van strategieën zoals de ontwikkeling van nieuwe producten, partnerschappen, fusies en overnames om de verkoop van gearomatiseerde gedistilleerde dranken in het gebied te stimuleren tussen toonaangevende bedrijven.

Verwante rapporten

Sandelhoutolie marktonderzoeksrapport per type (natuurlijke sandelhoutolie en laboratoriumbewerkte sandelhoutolie), toepassing (persoonlijke verzorging, farmaceutische producten, aromatherapie en andere) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Organic Soybean Market Research Report per toepassing (vermaling, gebruik als voedingsmiddel, gebruik als diervoeder) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Keywords:  Flavored Spirits Industry,Flavored Spirits Market Size,Flavored Spirits Market Share,Flavored Spirits Market Trends