header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor medische benodigdheden zal 13,16 miljard dollar bereiken, met een CAGR van 4,6% in 2032 – Market Research Future

Sep 28, 2023 10:20 AM ET

Marktoverzicht

De omvang van de markt voor medische benodigdheden zal naar verwachting groeien van USD 8,78 miljard in 2022 tot USD 13,16 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,6% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Marktdynamiek

De markt zal naar verwachting groeien als gevolg van de stijgende populariteit van high-tech slimme wearables en beeldgestuurde therapeutische systemen, evenals de voortdurende tendens naar nauwkeurige en real-time monitoring. Door inactiviteit komen chronische ziekten zoals kanker en diabetes steeds vaker voor. Daarnaast werken organisaties in de gezondheidszorg aan het verhogen van de diagnose- en behandelingspercentages via meer chirurgische ingrepen en publieke voorlichtingscampagnes.

Extra medische benodigdheden verlichten de last en vergemakkelijken een soepele, efficiënte werking. De toename in de prevalentie van chronische ziekten, de snelheid waarmee deze ziekten worden gediagnosticeerd en behandeld en het aantal chirurgische ingrepen dat elk jaar wordt uitgevoerd, zou de komende jaren moeten leiden tot veelbelovende groeivooruitzichten voor de industrie van medische benodigdheden.

Analyse van de concurrentie

Tot de belangrijkste bedrijven op de markt voor medische benodigdheden behoren 3M Company (VS), Medtronic plc (Ierland), Braun Melsungen AG (Duitsland), Boston Scientific Corporation (VS), Johnson & Johnson (VS), Thermo Fisher Scientific Inc (VS), Baxter International Inc (VS) en Halyard Health Inc (VS).

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2433

Marktdeelnemers reageren op de stijgende vraag door steeds meer technisch geavanceerde medische benodigdheden op de markt te brengen om artsen en verpleegkundigen te helpen hun patiënten beter te verzorgen. De markt groeit omdat ziekenhuizen en andere zorginstellingen strenge regels aannemen met betrekking tot infectiepreventie om hun patiënten betere zorg te kunnen bieden.

Marktsegmentatie

De segmentatie van de markt voor medische benodigdheden op basis van het type omvat infuusproducten, bloedafnamebuisjes, wondverzorgingsproducten, verbruiksartikelen voor dialyse, operatiedoeken, incontinentieproducten voor volwassenen en bloedglucoseteststrips.

De segmentatie van de markt voor medische benodigdheden op basis van de toepassing omvat urologie, wondverzorging, anesthesie en sterilisatie.

De segmentatie van de markt voor medische benodigdheden op basis van eindgebruiker omvat ziekenhuizen, klinieken en verpleeghuizen.

Regionale analyse

De toenemende prevalentie van levensstijlgerelateerde ziekten zoals hart- en vaatziekten, diabetes, hypertensie en obesitas in de regio, en de groeiende geriatrische bevolking zijn allemaal factoren die naar verwachting de Noord-Amerikaanse markt voor medische benodigdheden tijdens de onderzoeksperiode naar een aanzienlijk CAGR zullen stuwen, goed voor USD 4,95 miljard in 2021.

De Europese markt voor medische goederen is de op één na grootste ter wereld. Stijgende ziektecijfers in ontwikkelde landen zoals het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk stimuleren de vraag naar medische apparatuur en benodigdheden. De hoge vraag naar medische benodigdheden kan worden teruggevoerd op een aantal variabelen, waaronder een stijging van de uitgaven voor gezondheidszorg en een meer geavanceerde infrastructuur voor gezondheidszorg in de regio, evenals een toename van het aantal mensen dat verschillende soorten operaties ondergaat.

Tijdens de prognoseperiode zal de markt voor medische benodigdheden in Azië en de Stille Oceaan naar verwachting groeien met het hoogste samengestelde jaarlijkse groeipercentage. Zowel de publieke als de private sector hebben de uitgaven voor de uitbreiding van de gezondheidszorg verhoogd. Er zijn een aantal factoren die de komende jaren zullen bijdragen aan de expansie van de markt voor medische benodigdheden, waaronder de groeiende wereldbevolking, de toenemende populariteit van minder invasieve chirurgische procedures, de aanhoudende stijging van de uitgaven voor gezondheidszorg en de groeiende bezorgdheid over ziekenhuisinfecties.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (85 pagina’s) over Medische benodigdheden: https://www.marketresearchfuture.com/reports/medical-supplies-market-2433

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Proteomics Market Research Report Information Per Equipment (Chromatografie, Massaspectroscopie en Eiwitmicroarray), Per Services (Laboratoriumdiensten, Data Analysis & Services, en Anderen), Per Application (Drug Discovery en Klinische Diagnose), En Per Region (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en de Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport informatie overde ruggenmergstimulatormarkt per technologietype (conventionele implanteerbare pulsgenerator, oplaadbare implanteerbare pulsgenerator, radiofrequentiestimulator), toepassing (syndroom van mislukte rugchirurgie, complex regionaal pijnsyndroom, Arachnoïditis, Ischias, Degeneratieve Disc Discopathie, Anderen), Eindgebruiker (Ziekenhuizen & , Ambulante Chirurgische Centra en anderen) en Regio (Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten & Afrika) – Voorspelling tot 2030

Onderzoeksrapport informatie over demarkt voor Intracraniële drukbewaking, per interventieroute (intraventriculaire en epidurale sensor), per techniek (invasief en niet-invasief), per toepassing (traumatisch hersenletsel en subarachnoïdale bloeding), per (intraventriculaire katheter en epidurale sensoren), per eindgebruiker (ziekenhuizen en klinieken en traumacentra) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Point of Care Technology Market Research Report Informatie per producttype (glucosetests, hartmarkers, Hba1c-tests, stollingstests en andere), per eindgebruiker (ziekenhuizen, thuiszorg, ambulante zorg) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld)-Voorspelling tot 2030

Onderzoeksrapport overde markt voor moleculaire diagnostiek: Informatie per product (Reagentia & Kits, Instrumenten, en Diensten & Software), per Techniek (Polymerase Chain Reaction (PCR), Isothermische Amplificatie, Hybridisatie, Sequencing, Microarray, en Andere), op toepassing (infectieziekten, oncologie, genetische tests en andere), op eindgebruiker (ziekenhuizen, diagnostische laboratoria en andere) en op regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Medical Supplies Market,Medical Supplies Market trends,Medical Supplies Market Size,Medical Supplies Market Share,Medical Supplies Market Demand,Medical Supplies Market Forecast,Medical Supplies Market Analysis,Medical Supplies Market Insights