header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor mijnbouwapparatuur zal naar verwachting 11,59 miljard dollar groeien tegen 2032 met een CAGR van 5,51%.

Sep 28, 2023 12:00 PM ET

De wereldwijde markt voor mijnbouwapparatuur zal tijdens de prognoseperiode een CAGR van 5,51% laten zien en zal tegen 2032 naar schatting USD 11,59 miljard bedragen.

Bouwmachines zijn speciaal ontworpen machines die worden gebruikt om bouwwerkzaamheden uit te voeren. Deze machines worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals boren, slepen, graven, bestraten en nivelleren. De wereldwijde markt voor bouwmaterieel omvat diverse sectoren, zoals de bouw van & infrastructuur, industrie en olie & gas.

Marktdynamiek

Hoewel de bouwsector te kampen heeft met een verlies aan dynamiek dat van invloed is op de verkoop van nieuwe bouwmachines, wordt verwacht dat de markt tijdens de prognoseperiode weer zal aantrekken. De groei van de markt voor bouwmaterieel wordt gedreven door technologische vooruitgang en de aanpassingen daarvan. Daarnaast zorgen de infrastructurele ontwikkeling en snelle verstedelijking voor een groeiende vraag naar bouwmaterieel. Infrastructuur is de grootste eindgebruikersmarkt voor dit product, vooral in opkomende markten zoals India, China en Brazilië. De markt voor bouwmachines maakt een behoorlijke groei door als gevolg van massale investeringen in de infrastructuurmarkt met als doel om slimme commerciële en residentiële gebouwen te huisvesten.

Download een proefexemplaar van het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12274

Markt segmentatie

De wereldwijde markt voor mijnbouwapparatuur is gesegmenteerd op basis van producttype, markttype en aandrijvingstype.

Op basis van het producttype is de markt onderverdeeld in laders, dozers, graafmachines, breekmachines, vergruizers, zeefinstallaties en andere. Het segment Graafmachines wordt toegeschreven aan het grootste marktaandeel in 2022 als gevolg van de technische vooruitgang; moderne geautomatiseerde graafmachines zijn effectiever dan eerdere graafmachines.

Op basis van markttype is de wereldwijde markt voor mijnbouwapparatuur onderverdeeld in nieuwe verkoop en aftermarket. Het aftermarketsegment zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben in 2022, vanwege de toename in de verkoop van luxe meubilair.

Op basis van het type aandrijving is de wereldwijde markt voor mijnbouwmaterieel onderverdeeld in diesel en CNG/LNG/RNG. Verwacht werd dat het dieselsegment het grootste marktaandeel zou hebben in 2022, omdat er over de hele wereld steeds meer dagbouwmijnen zijn.

Regionale analyse

De regionale analyse van de markt voor bouwmaterieel wordt bestudeerd voor Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa en de rest van de wereld.

De regio Azië-Pacific domineerde de markt met ongeveer USD 60 miljard in 2019 en zal naar verwachting groeien met een CAGR van 4,9% tijdens de prognoseperiode. China presteerde sterk in 2019 door een toename van investeringen in infrastructuur. De verkoop van graafmachines en zware commerciële trucks kende een sterke productie in het voorgaande jaar, wat een direct gevolg was van het groeiende aantal bouwprojecten. De regio China levert een belangrijke bijdrage aan de productie van bouwmaterieel door de aanwezigheid van talrijke OEM’s, lage productiekosten, lage arbeidskosten en de beschikbaarheid van uitstekende productiefaciliteiten in het land. De recente uitbraak van het Coronavirus in China heeft echter een somber en negatief effect gehad op de toeleveringsketen en de productiesector.

Volgens Eurostat heeft de Europese regio positieve vooruitzichten voor de bouwsector, waardoor de vraag naar bouwmaterieel is toegenomen. Het Noord-Amerikaanse gebied is prominent aanwezig en speelt een vitale rol in de markt. De regionale ontwikkeling kan worden toegeschreven aan de groeiende vraag naar technologisch geavanceerde machines, in combinatie met de hoge druk van verhuurbedrijven.

Vraag naar maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/12274

Belangrijkste spelers

Liebherr-International AG, Zoomlion Heavy Industry Science & Technology Development Co, Terex Corporation, CNH Industrial N.V., Joy Global Inc, Hitachi Construction Machinery Co. Ltd., Atlas Copco AB, Volvo Group, Caterpillar Inc., Komatsu Ltd., Caterpillar Inc.

Lees meer Blog

https://med-mastodon.com/@alexakelly/111130763713972597

https://topkif.nvinio.com/read-blog/35344

https://akb.tribe.so/post/organic-chemicals-market-size-share-opportunity-challenges-trends-and-forec–6504290686e464549b7ef364

https://dev.globhy.com/read-blog/8895_non-woven-fabric-market-by-applications-types-new-technology-opportunity-analysi.html

https://dcic.tribe.so/post/ready-mix-concrete-market-new-opportunities-segmentation-details-with-finan–6512bfdc7d8508183a21a61a

https://curadao.tribe.so/post/ready-mix-concrete-market-2023-analysis-research-review-applications-and-fo–6513ffc9d462b63b0ff15a47

https://www.merexpression.com/read-blog/123969

https://avalanches.com/in/bengaluru_aluminum_foil_packaging_market_scope_and_definitions_key_findings_g6726294_22_09_2023

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Construction Mining Equipment,Construction Mining Equipment Market,Construction Mining Equipment Market Size