header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor precisiegeneeskunde zal tegen 2032 naar verwachting een waarde bereiken van 159,77 miljard dollar met een CAGR van 12,5% | Rapport van Market Research Future

Sep 28, 2023 9:23 AM ET

Marktoverzicht

De markt voor precisiegeneeskunde zal naar verwachting groeien van 55,35 miljard dollar in 2022 tot 159,77 miljard dollar in 2032, met een CAGR van 12,5% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).

Marktdynamiek

De toenemende prevalentie van kanker en andere ziekten over de hele wereld is een van de redenen die de vraag naar innovatieve ontdekking van medicijnen aanwakkert, wat op zijn beurt de expansie van de markt stimuleert. Daarnaast zullen veel samenwerkingsverbanden tussen academici en industrieleiders waarschijnlijk een constructief effect hebben op de ontwikkeling van de markt. Bovendien zorgt de combinatie van AI en technische doorbraken voor een transformatie in de gezondheidszorg doordat klinische gegevens met minder moeite en fouten kunnen worden geregistreerd en gecontroleerd.

Concurrentiedynamiek

De belangrijkste bedrijven op de Precision Medicine-markt zijn Abbott Laboratories (VS), Ab-Biotics Sa (VS), Almac Group Ltd. (VK), Asuragen Inc. (VK), Asuragen Inc (VS), Biobase Gmbh (Duitsland), Biomérieux Sa (Frankrijk), Caris Life Sciences (VS), Cepheid Inc (VS), Celtics Healthcare Technologies Gmbh (Duitsland), GE Healthcare (VS), onder anderen.

Download gratis een PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/925

Belangrijke ontdekkingen en therapieën die zijn goedgekeurd door de FDA zijn ook mogelijk gemaakt door de ontwikkeling van precisiegeneeskunde. Deze therapieën bieden een aanzienlijk potentieel voor de behandeling van een breed scala aan aandoeningen, omdat ze worden aangepast aan elke patiënt op basis van factoren zoals hun genetische samenstelling of het genetische profiel van hun tumor. Patiënten met veel soorten kanker krijgen routinematig moleculaire tests als onderdeel van hun behandeling. Bovendien vergemakkelijkt dit de selectie van kankerbehandelingen die de overlevingskansen vergroten en de bijwerkingen minimaliseren. Daarom is de CAGR van de wereldwijde markt voor precisiegeneeskunde de afgelopen jaren gestegen als gevolg van deze medische vooruitgang.

Het aantal bedrijven en publieke en private onderzoeksinstellingen in de sector is echter gestegen. Consistente, niet-aflatende inspanningen van wetenschappers hebben geleid tot de ontdekking van genetische biomarkers en een beter begrip van het menselijk genoom. Dankzij overheidsprogramma’s zijn de inkomsten uit de precisiegeneeskundesector aanzienlijk gegroeid.

Marktsegmentatie

De segmentatie van de markt voor precisiegeneeskunde op basis van ecosysteemspelers omvat farmaceutische en biotechnologische bedrijven, diagnostische bedrijven, IT-specialisten voor de gezondheidszorg/big data-bedrijven en klinische laboratoria.

De gegevens van de markt voor precisiegeneeskunde zijn onderverdeeld naar therapeutische behandeling in kanker/oncologie, hart- en vaatziekten (CVD), centraal zenuwstelsel en infectieziekten.

Regionale analyse

In 2021 werd de Noord-Amerikaanse markt voor precisiegeneeskunde gewaardeerd op USD 21,25 miljard en er wordt verwacht dat deze markt in de loop van de prognoseperiode zal stijgen met een gezonde CAGR. Dit komt door de toegenomen investeringen in gezondheidszorginfrastructuur, en de groei in de precisiegeneeskunde-industrie zal naar verwachting ook worden ondersteund door meer financiering voor onderzoek en ontwikkeling.

Door ontwikkelingen op gebieden als genoomsequentiebepaling en diagnostische tests is de Europese markt voor precisiegeneeskunde de op één na grootste van de Verenigde Staten. Als gevolg hiervan is vooruitgang in het verzamelen, opslaan en analyseren van informatie, evenals in het contextualiseren, integreren, interpreteren en bieden van snelle en nauwkeurige beslissingsondersteuning in klinische en volksgezondheidscontexten, essentieel voor het succes van de op maat gemaakte, geïndividualiseerde aanpak. Bovendien was het marktaandeel voor precisiegeneeskunde het grootst in Duitsland, terwijl de grootste groei te zien was in het Verenigd Koninkrijk.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (313 pagina’s) over Precisiegeneeskunde: https://www.marketresearchfuture.com/reports/precision-medicine-market-925

De markt voor precisiegeneeskunde in Azië zal tussen 2022 en 2030 naar verwachting groeien met het hoogste samengestelde jaarlijkse groeipercentage (CAGR). Dit komt door de enorme uitgaven aan gezondheidszorginfrastructuur, die goedkope klinische tests van innovatieve precisiegeneesmiddelen mogelijk hebben gemaakt. Daarnaast was de markt voor precisiegeneeskunde in China goed voor het grootste deel van de totale industrie, terwijl de markt voor precisiegeneeskunde in India het snelst groeide in de regio Azië-Pacific.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Knee Replacement Market Research Report Information By End Use (Clinics and Hospitals, Rehabilitation Centres, Specialty Centres), By Product (Partial Knee Reconstructive Implants, Total Knee Reconstructive Implants, Medical Pivot Implants, Fixed Bearing Implants, Revisie-knie reconstructieve implantaten, mobiele dragende implantaten, andere), per materiaal (metaallegering, keramisch materiaal, sterke kunststof onderdelen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030

Sleep Apnea Device Market Research Report Information Per Type (Diagnostische Apparaten en Therapeutische Apparaten), Per Eindgebruiker (Thuiszorginstellingen en Slaaplaboratoria & Ziekenhuizen), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling Tot 2030.

mHealth (Mobile Health) Apparaten Markttrends Overzicht per Type (Medische Apparaten, Gezondheid & Fitness Apparaten, Andere Apparaten (Mobiele Telemedicine/Tele-Care Apparaten en Thuiszorg Apparaten)), Toepassing (Monitoring Toepassingen, Diagnose & Behandeling, Educatie & Bewustwording, Gezondheidszorg Management, Wellness & Preventie en anderen) en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten & Afrika) -Voorspelling tot 2030

Vascular Closure Devices Market Research Report Information per producttype (passieve vasculaire sluitingen, actieve vasculaire sluitingen en externe hemostaten), per toegang (femoraal en radiaal), per procedure (interventionele cardiologie en interventionele radiologie), per toepassing (diagnostisch en therapeutisch) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Onderzoeksrapport informatie overde markt voor hartpompapparatuur, per product (ventriculaire hulpmiddelen, linkerventriculaire hulpmiddelen, rechterventriculaire hulpmiddelen, bi-ventriculaire hulpmiddelen, percutane ventriculaire hulpmiddelen, transcutane ventriculaire hulpmiddelen, Intra-Aortale Ballonpompen en Volledig Kunstmatig Hart), Per Apparaattype (Implanteerbare Hartpompapparaten en Extracorporale Hartpompapparaten), Per Therapie (Overbrugging naar Kandidaat (BTC), Overbrugging naar Transplantatie (BTC), Bestemmingstherapie (DT), en Andere), Per Eindgebruiker (Ziekenhuis

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Precision Medicine Market,Precision Medicine Market trends,Precision Medicine Market Size,Precision Medicine Market Share,Precision Medicine Market Growth,Precision Medicine Market Demand,Precision Medicine Market Forecast,Precision Medicine Market analysis,Precision Medicine Market Insights