header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de digitale gezondheidsmarkt groeit gestaag met een CAGR van 22,2% tot USD 1,1 triljoen in 2032

Sep 28, 2023 1:45 PM ET

Het rapport van Market Research Future (MRFR) ‘ Digital Health Market Information By Type, Applications, Caliber, Component And Region – Forecast till 2032′ benadrukt dat de markt in 2032 1,1 biljoen zal bedragen met een CAGR van 22,2%.

Samen met de hulp voor patiënten bij het beheren van hun elektronische medische dossiers, het gebruik van EHR- en EMR-structuren en de naleving van regelgeving, om er maar een paar te noemen, is er een toename in het gebruik van big data in de gezondheidszorg. De digitale gezondheidszorg evolueert door deze en andere oorzaken. Daarnaast groeit de sector door een toename van mHealth-activiteiten en een groeiende trend in preventieve gezondheidszorg. Het toenemende gebruik van smartphones, de grotere toegang tot internet door de introductie van 5G, verbeteringen in de informatietechnologie in zorginstellingen, een toename in de frequentie van langdurige ziekten, de wens om de kosten voor gezondheidszorg te beheersen en de uitgebreide toegang tot virtuele zorg zijn enkele van de belangrijkste factoren die de groei van de markt stimuleren. Belangrijke spelers richten zich ook op het leveren van geavanceerde toepassingen om de gebruikerservaring te verbeteren.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7636

In de Amerikaanse markt voor digitale gezondheidszorg is het gebruik van mobiele telefoons door artsen aanzienlijk toegenomen, wat de omvang van de sector van de markt voor digitale gezondheidszorg heeft gestimuleerd. Als gevolg hiervan is het totale aantal smartphone apps voor de gezondheidszorg sterk toegenomen, wat de groei van de sector heeft aangewakkerd. Medische professionals kunnen meer patiënten zien dankzij telegezondheidszorg en telegeneeskunde. Dit verbetert het tijdsbeheer van patiënten en artsen, vergroot de toegang tot gezondheidszorg en verlaagt de kosten voor gezondheidszorg. Vroeger moesten mensen op afgelegen locaties uren rijden om zorg te ontvangen, maar tegenwoordig kunnen ze telezorg gebruiken om hun medische behoeften te vervullen, wat de groei van de sector ondersteunt.

De creatie en het gebruik van big data dragen aanzienlijk bij aan de continuïteit van een gepersonaliseerde online ervaring door een dienstverlener te helpen zijn tijd en middelen zo efficiënt mogelijk te gebruiken om betere zorgdiensten te leveren. De snelle verspreiding van internettoegang en slimme apparaten in de gezondheidszorg leidt tot bezorgdheid over cyberbeveiliging. Privégegevens worden steeds vaker gehackt en afgeluisterd met behulp van verbonden en slimme gadgets. Vanwege de bezorgdheid over de beveiliging van gegevens in de gezondheidszorg stellen overheden van verschillende landen, zorgverleners en bedrijfsdeskundigen de grootschalige implementatie van elektronische medische dossiers op grote nationale schaal uit.

Concurrentielandschap van de markt:

  • Allscripts Healthcare LLC (VS)
  • Qualcomm Technologies Inc. (VS),
  • Koninklijke Philips NV (Nederland)
  • McKesson Corporation (VS)
  • General Electric Company (VS)
  • AT & T Inc. (VS)
  • BioTelemetry Inc (VS)
  • Cerner Corporation (VS)
  • Cisco Systems Inc (VS)
  • Athenahealth Inc (VS)
  • EClinicalWorks (VS)
  • iHealth Lab Inc (VS)

Marktsegmentatie

Diabetes, cardiologie, oncologie, ademhalingsproblemen, neurologie en andere aandoeningen behoren tot de toepassingsspecifieke marktcategorieën voor digitale gezondheidszorg. Software, waaronder EHR’s, analyses voor de gezondheidszorg en fitness- en medische apps, vormen de markt voor digitale gezondheidszorg per component en worden beschouwd als een belangrijke groeimotor voor de sector. Farmaceutische bedrijven en zorgverleners zijn de twee categorieën waarin het onderzoek naar digitale gezondheidszorg is onderverdeeld. In termen van technologie is de markt voor digitale gezondheidszorg onderverdeeld in telegezondheidszorg, mhealth, gezondheidszorganalyse en digitale gezondheidssystemen. Qua distributiemethode omvat het onderzoek naar digitale gezondheidszorg zowel on-premise als cloud-gebaseerde systemen.

Diepgaand marktonderzoeksrapport (210 pagina’s) over digitale gezondheidszorg: https://www.marketresearchfuture.com/reports/digital-healthcare-market-7636

Regionaal inzicht

Gezien de grote uitgaven aan gezondheidszorg en de snelle invoering van medische informatietechnologie, wordt verwacht dat de Amerikaanse digitale gezondheidszorgsector binnenkort alle andere sectoren zal overtreffen. Een van de eerste regio’s die slimme oplossingen voor de gezondheidszorg omarmt, is Noord-Amerika. Dit omvat een reeks technologieën zoals smartphone apps, slimme horloges en armbanden, en telegeneeskunde eHealth-diensten voor kennis op afstand van ernstige chronische medische aandoeningen. Europa Gezien de grote vraag naar verlaging van de medische kosten en de snelle vooruitgang van de technologie, is de markt voor digitale gezondheidsdiensten de op één na grootste winnaar op de markt voor digitale gezondheidszorg.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Onderzoeksrapport overhulpmiddelen voor bariatrische chirurgie per type, procedure, eindgebruiker en regio – marktvoorspelling tot 2032

Omvang, trends en groei van demarkt voor voorgevulde spuiten per materiaal, type, ontwerp, eindgebruiker en regio – prognose tot 2032

Tandheelkundig Sterilisatie Marktonderzoeksrapport per Product, Eindgebruiker – Prognose tot 2030

Onderzoeksrapport overcoronaire stents: Informatie per product, eindgebruiker en regio – marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapportlongkankertherapeutica: informatie per type, behandeling, eindgebruiker en regio – prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Digital Health Market,Digital Health Market Size,Digital Health Market Share,Digital Health Market Growth,Digital Health Market Trends,Digital Health Market Analysis,Digital Health Market Outlook,Digital Health Market Research,Digital Health Market Report