header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omzet van de markt voor composietmaterialen voor bouwreparaties zal tegen 2032 USD 0,75 miljard bedragen, met een CAGR van 10,10%.

Sep 28, 2023 11:00 PM ET

De omvang van demarkt voor bouwreparatiecomposieten werd in 2022 geschat op USD 0,32 miljard. De Construction Repair Composites-industrie zal naar verwachting groeien van USD 0,35 miljard in 2023 tot USD 0,75 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 10,10% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Zelfs onder extreme omstandigheden kunnen composieten voor de bouw de structurele integriteit van de constructie waarin ze worden gebruikt behouden. Twee van de meest gebruikte soorten composieten in de bouw zijn vezelcomposieten en harscomposieten. Composieten worden op verschillende manieren gebruikt in de bouw. Woningbouw, civiele, commerciële en industriële bouwconstructies vormen de markt voor composietmaterialen die in de bouw worden gebruikt. Door de toenemende toepassing van composieten in de bouwsector, de lage onderhoudsvereisten en de langere levensduur zal de markt voor composietmaterialen voor de bouw naar verwachting gedurende de prognoseperiode groeien.

Drivers

Groeiende verstedelijking zal de marktgroei stimuleren

High-end gebouwen & innovatieve constructies met behulp van nieuwe technologieën worden steeds gebruikelijker in deze ontwikkelingslanden als gevolg van de toenemende verstedelijking & stijgende inkomen per hoofd van de bevolking. Deze gebouwen vereisen een verscheidenheid aan composietmaterialen om duurzaam en resistent te zijn. De groeiende verstedelijking zal de groei van de markt tijdens de prognoseperiode dus stimuleren.

Download een proefexemplaar van het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12275

Kansen

Toenemende vraag naar glasvezel composietmaterialen biedt robuuste kansen

Glasvezel ontwikkelt zich snel tot de composiet met de snelste groei & de grootste populariteit vanwege de uitstekende treksterkte, verbazingwekkende duurzaamheid en het zeer lage gewicht. De stijgende behoefte aan effectieve en efficiënte glasvezelcomposietmaterialen voor het genereren van bouwcomponenten voor commerciële & woongebouwen zal naar verwachting de algehele groei van de markt voor composietmaterialen voor de bouw stimuleren.

Beperkingen en uitdagingen

Hoge productiekosten als marktbeperking

De hoge productiekosten, de beschikbaarheid van kosteneffectieve substituten en de ontoereikendheid van geschoolde arbeidskrachten kunnen tijdens de prognoseperiode als marktrestricties fungeren.

Segmentanalyse

De wereldwijde markt voor bouwreparatiecomposieten is gesegmenteerd op basis van vezeltype, harstype, producttype en toepassing.

Op basis van vezeltype is de markt onderverdeeld in glasvezel, koolstofvezel en overige. Glasvezels zouden in 2022 het grootste marktaandeel hebben vanwege hun uitzonderlijke treksterkte, uitstekende trekduurzaamheid en extreme lichtheid.

Op basis van harstype is de wereldwijde markt voor bouwreparatiecomposieten onderverdeeld in vinylaster, epoxy en overige. Het epoxy segment zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben in 2022, vanwege de lagere krimp en superieure sterkte.

Op basis van producttype is de markt onderverdeeld in textiel/weefsel, plaat, wapeningsstaal, gaas en lijm. Wapeningsstaven zouden het grootste marktaandeel hebben in 2022, omdat wapeningsstaven een lichtgewicht, vezelversterkt polymeer zijn met een uitzonderlijk hoge sterkte.

Op basis van de toepassing is de wereldwijde markt voor bouwreparatiecomposieten gesegmenteerd in woongebouwen, commerciële gebouwen, bruggen, silo’s voor schoorstenen, olie& aardgasleidingen, waterstructuren, industriële structuren en andere. Het segment industriële structuur zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben in 2022, als gevolg van de toenemende industrialisatie op wereldwijde schaal en de toegenomen industriële activiteit.

Vraag naar maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/12275

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor bouwreparatiecomposieten is op basis van regio onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika bestaat uit de VS en Canada. De Europese markt voor composietmaterialen voor bouwreparaties bestaat uit Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en de rest van Europa. De markt voor composietmaterialen voor bouwreparaties in Azië-Pacific is onderverdeeld in China, India, Japan, Australië, Zuid-Korea en de rest van Azië-Pacific. De rest van de wereldmarkt voor bouwreparatiecomposieten bestaat uit het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika.

Belangrijkste spelers

MRFR beschouwt de volgende bedrijven als de belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor composietmaterialen voor bouwreparaties-Sika AG, BASF SE, Arkema SA, Owens Corning, Saint-Gobain S.A., S & P Global Inc., DuPont de Nemours, Inc., Ashland Global Holdings Inc., Henkel AG & Co. KGaA, W.R. Grace & Co., PPG Industries, Inc., Mapei S.p.A., 3M Company, Fosroc International Limited, Dow Inc., RPM International Inc., GCP Applied Technologies Inc., Simpson Strong-Tie Company Inc., Chomarat Group, Fiber-Tech Industries Inc., ENECON Corporation, Structural Group Inc., Canam Group Inc., Normet Group Oy, GFRP Composites Inc.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=12275

Verwante blog

https://profwebsite.tribe.so/post/what-are-the-key-trends-in-the-global-automotive-silicone-market-6513f24819ef61d205c603ee

https://novastoa.tribe.so/post/acetaldehyde-market-volume-and-value-industry-research-report-to-2032-6513f850773d48842b54bedb

https://nepal.tribe.so/post/aluminum-pigments-market-key-players-price-top-manufacturers-and-forecast-t–6513fce8a0f13525e6671040

https://www.kippee.com/services/other-services/global-soda-ash-market-research-report-2023_i75825

https://emirate-fujairah.locanto.ae/ID_6571213514/Global-Soda-Ash-Market-Size-To-Grow-USD-24-01-Billion-By-2032-C.html

https://social.sikatpinoy.net/blogs/27236/Silicone-Additives-Market-Status-Growth-Opportunity-Key-And-Top-Players

https://social.acadri.org/read-blog/926

https://dowend.com/read-blog/348

https://www.highpricedating.com/read-blog/2165

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Construction Repair Composites,Construction Repair Composites Market,Construction Repair Composites Market Size