header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor gebakken chips: Knapperig in opkomst met een sterke CAGR van 6,50% tegen de prognoseperiode 2032

Sep 28, 2023 1:00 PM ET

Overzicht vande markt voor gebakken chips

De marktomvang voor gebakken chips werd in 2022 geschat op USD 28,2 miljard. Tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032) zal de markt voor gebakken chips naar verwachting groeien van 30,03 miljard USD in 2023 naar 49,70 miljard USD. Dit vertegenwoordigt een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,50%. Dieetkeuzes en een verhoogde consumptie van voedingssnacks onder werkende mensen zijn belangrijke groeifactoren voor de markt.

De populariteit van gebakken voedsel onder consumenten is een belangrijke factor in de verkoop van gebakken chips. Een van de belangrijkste factoren die de expansie van de markt stimuleren, is de voorkeur van de consument voor gebakken voedsel boven gefrituurd voedsel. Bovendien worden gebakken gerechten, in vergelijking met hun gefrituurde tegenhangers, beschouwd als voedingsmiddelen met een laag cholesterolgehalte. Bovendien verliezen gefrituurde maaltijden hun voedingswaarde omdat ze op hoge temperaturen worden bereid. De eetgewoonten van consumenten veranderen drastisch naarmate de vraag naar gezondere voedingsproducten toeneemt.

Vanwege hun gezondheidsvoordelen worden oude granen steeds populairder naarmate mensen meer geïnteresseerd raken in het consumeren van granen. Er is een toename in snackproducten, waaronder granen zoals mout en volle granen. De industrie breidt zich uit doordat meer mensen goede eetgewoonten aannemen en volkoren snacks gebruiken. Mensen doen moeite om meer volkoren granen te eten. Omdat volkorensnacks voedingsvezels, eiwitten, vitamines en magnesium bevatten, wordt aangenomen dat ze het risico op kanker en diabetes verlagen.

Daarnaast hebben de producenten nieuwe snacks toegevoegd die gemaakt zijn met ingrediënten op basis van granen. De vraag naar gezonde voedingsproducten wordt gestimuleerd door de beschikbaarheid van een grote verscheidenheid aan snacks in verschillende smaken en een aanzienlijke verandering in de eetgewoonten van consumenten.

Tegenwoordig kiezen consumenten gezonde snacks die zowel lekker zijn als hen helpen een goede gezondheid te behouden.

Gratis sample @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3244

De belangrijkste bedrijven op de markt voor gebakken chips zijn.

Popchips (VS)

General Mills (VS)

Frito-Lay (VS)

Greendot Health Foods Pvt. Ltd. (India)

Kettle Foods, Inc. (VS)

Calbee Noord-Amerika (VS)

Burts Aardappelchips Ltd. (VK)

Intersnack Foods GmbH (Duitsland)

PepsiCo, Inc. (VS)

Campbell Soup Company (VS)

Bare Snacks (VS)

Hippie Snacks (Canada)

Kelloggs (VS)

Segmentatie-inzichten

Volgens de bron is de markt voor gebakken chips gesegmenteerd naar functionaliteit (biologisch, glutenvrij, caloriearm, natriumarm en andere) en bevat deze groenten, fruit, granen, granen en andere. Met 45% van de marktomzet afkomstig uit de groentecategorie, werd de markt beheerst door deze sector.

De markt voor gebakken chips is gesegmenteerd op basis van functionaliteit, met biologische, glutenvrije, caloriearme, natriumarme en andere opties. De markt werd gedomineerd door de biologische categorie.

De markt voor Gebakken Chips is onderverdeeld in winkelverkoopkanalen en niet-winkelverkoopkanalen. De categorie in winkels bracht het meeste geld op (70,4%).

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/baked-chips-market-3244

Regionale analyse

De analyse biedt marktinformatie voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld, ingedeeld per regio. Als gevolg van het groeiende verlangen van consumenten naar lekkerdere, gezondere en toch voedzame snacks, evenals de aanwezigheid van consumenten met een hoog inkomen in dit gebied die voor hun gemak voor gebakken hartige snacks kiezen, zal de Noord-Amerikaanse markt voor gebakken chips deze sector domineren.

Door de stijgende populariteit van gebakken chips en de consumptie van gemaksvoeding heeft Europa momenteel het op één na grootste marktaandeel voor gebakken chips. In Europa is eten tijdens het reizen of op sociale bijeenkomsten populair, maar meer consumenten kiezen voor gezondere snacks. De grootste markt voor biologische en natuurlijke snacks zijn de gezondere snacks die vaak tussendoor worden gegeten.

Gerelateerd rapport

Maple Syrup Market Research Report Information Per Type (Red, Black, Sugar Maple), Kwaliteit (Grade A, Processing Grade, Substandard), Toepassing (Dranken, Snoepgoed, Smaakversterker, Zuivel), Distributiekanaal en Regio Voorspelling tot 2030

Darm- en Digestive Health Ingredients Market Research Report Information Per Type (Prebiotica, Probiotica, Spijsverteringsenzymen, Polyfenolen, en anderen), Per Toepassing (Zuivel & Diepvriesdesserts, Functionele Voeding & Dranken, Voedingssupplementen, Farmaceutica & Nutraceuticals en anderen), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Baked Chips Market,Baked Chips Market Size,Baked Chips Market Share,Baked Chips Market Research,Baked Chips Market Trends,Baked Chips Market Segments