header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Omega 3 Receptgeneesmiddelen Marktomvang USD 2,8 miljard in 2032 met 9,20% CAGR

Sep 28, 2023 8:00 PM ET

Omega 3 receptgeneesmiddelen markttrends en inzichten per geneesmiddel (Vascepa, Lovaza en anderen), per toepassingstype (hypertriglyceridemie en anderen), per distributiekanaal (ziekenhuisapotheek, detailhandelapotheek en online apotheek) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – concurrerende marktgroei, omvang, aandeel en prognose tot 2032

Omega 3 receptgeneesmiddelen marktoverzicht

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), “Omega 3 Prescription Drugs Market Information By Drug, Application Type, Distribution Channel, and Region – Forecast till 2032″, zal de markt naar verwachting groeien van USD 1,4 miljard in 2023 tot USD 2,8 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 9,20% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).

Marktsamenvatting

Het groeiende bewustzijn van de voordelen die omega-3 vetzuren bieden voor de gezondheid is een belangrijke drijfveer geweest voor de vraag naar voorgeschreven omega-3 medicijnen. Omega-3 vetzuren, die noodzakelijke bestanddelen zijn van verschillende voedingsmiddelen en supplementen, hebben onlangs veel media-aandacht gekregen vanwege hun vermogen om de algemene gezondheid en het welzijn te verbeteren. De voordelen van Omega-3 vetzuren voor het welzijn van het hart zijn zeer bekend. Ze hebben aangetoond dat een verlaging van de bloeddruk, het cholesterolgehalte en de kans op hartritmestoornissen – allemaal gelinkt aan een hoger risico op hartaandoeningen – gunstig zijn. Omega-3 vetzuren hebben de nieuwsgierigheid gewekt van mensen die hun cardiovasculaire gezondheid willen behouden, omdat ze de kans op hartaandoeningen kunnen verlagen, wat wereldwijd nog steeds een van de belangrijkste doodsoorzaken is. Het omega-3 medicijn op recept verhoogt het niveau van HDL, een soort goed cholesterol, in het lichaam terwijl het het aantal triglyceriden, een soort vetachtig materiaal, in het bloed vermindert.

Omega-3 vetzuren of geneesmiddelen zijn voedingsstoffen die in de voeding (of supplementen) voorkomen en die de groei en het onderhoud van een gezond lichaam ondersteunen en essentieel zijn voor de opbouw van elke celwand. Cardiovasculaire aandoeningen (CVD’s), obesitas, hypertriglyceridemie en de regionale expansie van omega-3 geneesmiddelen op recept drijven de groei van de industrie. De toenemende bezorgdheid over het behoud van het cholesterolgehalte zal de sector naar verwachting stimuleren. De industrie zal naar verwachting worden gedreven door veranderde voedingsgewoonten en een groeiend bewustzijn van hoe cruciaal triglyceridenbeheer is. Samenwerkingsverbanden tussen bedrijven zorgen voor een snellere beschikbaarheid van producten. Daarnaast concentreren deelnemers uit de industrie zich op het creëren van nieuwe geneesmiddelen om geassocieerde chronische problemen te beheren. Dit wijst echter op een marktvraag die wordt beantwoord door nieuwere fabrikanten van generieke producten die de markt betreden.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12156

Omega 3 Receptgeneesmiddelen Markt Competitief Landschap:

De belangrijkste spelers op de markt van Omega 3 Geneesmiddelen op recept Natrapharm, Inc. (Patriot Pharmaceutical Corp.), Viatris Inc., Grupo Ferrer Internacional, S.A., Camber Pharmaceuticals, Inc., Dr. Reddy’s Laboratories Ltd., Abbott, Amarin Pharmaceuticals Ireland Ltd., GSK plc, Zydus Group, Hikma Pharmaceuticals PLC.

Omega 3 geneesmiddelen op recept markttrends:

Marktdrivers:

De introductie van nieuwe producten is een belangrijke trend op de markt voor omega-3 geneesmiddelen op recept. Grote bedrijven die betrokken zijn bij de productie van omega-3 medicijnen concentreren zich op het creëren van nieuwe producten om hun marktpositie te verbeteren. Volwassenen met een verhoogd triglyceridengehalte en ten minste twee andere risicofactoren voor hart- en vaatziekten, zoals een verhoogd cholesterolgehalte, hoge bloeddruk of obesitas, kunnen het door de FDA goedgekeurde geneesmiddel Vascepa gebruiken om hun risico op specifieke cardiovasculaire problemen te verlagen. Hypertriglyceridemie en andere aandoeningen behoren tot de aandoeningen waarvoor omega-3 geneesmiddelen op recept worden gebruikt. Eicosapentaeenzuur en docosahexaeenzuur vormen samen de markt voor omega-3 geneesmiddelen op recept.

De waarden op deze markt zijn “fabriekswaarden”, de prijzen waartegen producten worden verkocht door producenten of makers, hetzij rechtstreeks aan consumenten of downstreamproducenten, groothandelaren, distributeurs en detailhandelaren. De toename van ziekten die verband houden met een zittende levensstijl heeft de aandacht gevestigd op het belang van omega-3 vetzuren. Een zittende levensstijl, slechte eetgewoonten en een toename van zwaarlijvigheid zijn allemaal in verband gebracht met het ontstaan van ziekten, waaronder diabetes en het metabool syndroom. Over verschillende van deze gezondheidsproblemen werden omega-3 vetzuren onlangs onderzocht als een mogelijke interventie, die een aanvullend en volledig natuurlijk alternatief biedt voor bestaande medicijnen. De vraag van consumenten naar natuurlijke remedies heeft ook een belangrijke rol gespeeld in de bewustwording. De producenten van de artikelen die aanverwante diensten leveren, zijn inbegrepen in de waarde van de grondstoffen in deze markt.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport over Omega 3 Receptgeneesmiddelen: https://www.marketresearchfuture.com/reports/omega-3-prescription-drugs-market-12156

Beperkingen

De beschikbaarheid van vis tegen lagere prijzen neemt af als gevolg van ongelijke visverzameling en een stijgende vraag naar zeevruchten uit verschillende bronnen, wat de groei van de markt afremt. Vis wordt steeds schadelijker om te consumeren als gevolg van toenemende milieu-, metaal- en toxische verontreinigingen, wat naar verwachting de groei van het segment zal afremmen. De aanvoer van grondstoffen in de sector zal naar verwachting ook worden beïnvloed door strengere controles op de visvangst om vissoorten te behouden.

Markt Segmentatie

De markt voor geneesmiddelen bestaat uit Vascepa en Lovaza. De markt omvat hypertriglyceridemie in termen van type toepassing. Ziekenhuizen, detailhandel en online apotheken maken allemaal deel uit van de distributiekanalen van de markt.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=12156

Regionaal inzicht

Terwijl voor Europa een stijging wordt voorspeld vanwege de stijgende oudere bevolking en het toenemende gebruik voor de behandeling van obesitas, domineert Noord-Amerika momenteel de markt voor omega-3 vetzuren vanwege de stijgende incidentie van chronische ziekten en de prevalentie van superieure medicijnen en gezondheidssupplementen. Net als veel andere welvarende landen wordt de bevolking in Europa steeds ouder. De demografische trend vraagt om maatregelen in de gezondheidszorg om leeftijdgerelateerde aandoeningen zoals gewrichtspijn en cognitieve achteruitgang aan te pakken, waarvoor voorgeschreven Omega-3 geneesmiddelen aanvaardbaar zijn. De markt voor omega-3 geneesmiddelen op recept in Duitsland had het grootste marktaandeel en de markt voor omega-3 geneesmiddelen op recept in het Verenigd Koninkrijk groeide het snelst in Europa. Daarentegen wordt verwacht dat Azië-Pacific het snelst zal groeien tijdens de projectieperiode. In de afgelopen jaren is diabetes mellitus toegenomen in prevalentie en is het een belangrijk gezondheidsprobleem geworden onder Aziaten. De belangrijkste oorzaak van sterfte bij diabetici en een van hun ernstigste neveneffecten is CVD. Wat betreft de risicofactoren voor hart- en vaatziekten, is een verhoogd lipoproteïnecholesterol met lage dichtheid een bijzonder punt van zorg gebleken.

Bladeren door gerelateerde artikelen

https:// www.finlandmlbforum.com/read-blog/8009
https:// testingthenet.com/threads/prefilled-syringes-market-insights-size-segmentation-by-type-key-news-and-top-companies-profiles.61113/
https:// linkeei.com/post/117424_medical-imaging-software-market-report-growth-outlook-trends-applications-key-in.html
https://www.germanwomenorg.com/read-blog/431 https://healthcaresuzzen.bcz.com/2023/09/20/e-prescribing-systems-market-share-key-players-industry-analysis-report/
https:// lying-grey-9ce.notion.site/Stereotactic-Surgery-Devices-Market-Research-Report-Forecast-till-2032-1dcc3d695a7448e3b9cc011351f9cd22

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Keywords:  Omega 3 Prescription Drugs Market,Omega 3 Prescription Drugs Market Size,Omega 3 Prescription Drugs Market Trends,Omega 3 Prescription Drugs Market Growth,Omega 3 Prescription Drugs Market Insights,Omega 3 Prescription Drugs Market Outlook