header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Onthulling van de toekomst: De bloeiende markt van biologisch afbreekbare verpakkingen

Sep 28, 2023 7:00 PM ET

Marktoverzicht:

De markt voor biologisch afbreekbare plastic verpakkingen zal tussen 2021 en 2028 naar verwachting groeien met een CAGR van 19,2% en een marktomvang bereiken van ongeveer USD 13,2 miljard. Verpakkingen vergemakkelijken het verzenden en dragen en worden vaak gebruikt in reclame. Omdat kunststof verpakking lichter is dan glas of metaal, is het een praktische en efficiënte optie voor het transporteren van goederen. De productie van traditionele plastic verpakkingen geeft aan dat er nog steeds niet wordt voorzien in de behoefte van de samenleving, ondanks de toenemende belangstelling voor milieuvriendelijke artikelen. Om klimaatverandering en de komende schaarste van fossiele brandstoffen tegen te gaan, is er veel vraag naar verpakkingsideeën die snel en effectief zijn. Bioplastic wint aan populariteit in de verpakkingssector dankzij de vraag van converters en merkeigenaars. Bioplastic spaart hulpbronnen terwijl het de veiligheid van voedsel garandeert, bestand is tegen extreme hitte en na verloop van tijd zijn vorm behoudt. Verpakkingen gemaakt van biologisch afbreekbaar plastic bieden dezelfde voordelen als traditioneel plastic, maar zijn milieuvriendelijker. De basismaterialen voor biologisch afbreekbare plastic zakken zijn volledig plantaardig, waardoor een natuurlijk afbraakproces mogelijk is waarbij bacteriën en schimmels in de omgeving de polymeren metaboliseren. Bovendien vergemakkelijkt dit de afbraak van een biologisch afbreekbaar plastic raamwerk. Een levensvatbaar alternatief voor plastic verpakkingen zijn biologisch afbreekbare verpakkingen die gemaakt zijn van natuurlijke materialen zoals zetmeel, cellulose, proteïne en plantaardige olie. In reactie op wetten van de overheid zijn veel winkels begonnen met het gebruik van gerecycled papier en biologisch afbreekbare plastic zakken voor verpakkingen.

Download hier een voorbeeldrapportlink @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11643

belangrijkste spelers

  • Amcor
  • Be Green Verpakking
  • DS Smith
  • DuPont
  • Evergreen Verpakking
  • Mondi
  • Nampak
  • Ball Corp.
  • Sealed Air
  • Tetra Laval

Regionale analyse:

China is de marktleider voor biologisch afbreekbaar plastic in de regio Azië-Stille Oceaan omdat er veel fabrikanten zijn en het product overal verkrijgbaar is tegen een lage prijs. India en China leiden het gebied Azië-Stille Oceaan wat betreft de vraag naar biologisch afbreekbare plastic verpakkingen als gevolg van de verstedelijking. De markt voor biologisch afbreekbare plastic verpakkingen heeft verschillende vooruitzichten in dit gebied vanwege de grote bevolking. De markt voor biologisch afbreekbare kunststofverpakkingen wordt gedreven door de behoefte aan een geschikte verpakking bij elke e-commercetransactie om artikelen van de leverancier naar de ontvanger te brengen. De behoefte aan biologisch afbreekbaar plastic is ook toegenomen als gevolg van de schommelende olieprijzen en het veranderende beleid in Azië en Europa ten aanzien van het gebruik van op aardolie gebaseerde kunststoffen. Bovendien zal Noord-Amerika zich naar verwachting het snelst ontwikkelen als gevolg van de groeiende behoefte aan biologisch afbreekbare materialen. De markt voor biologisch afbreekbare plastic verpakkingen in Noord-Amerika zal worden aangedreven door de groeiende hoofdrolspelers in de regio, waaronder Plastic Suppliers Inc (VS), International Paper Company (VS), Smurfit Kappa Group PLC (VS), WestRock Company (VS) en Bemis Company Inc (VS). De beschikbaarheid van professionals in de sector en de toename van onderzoeksinspanningen op dit gebied zijn twee belangrijke drijfveren voor de markt. Enkele van de belangrijkste gegevenspunten die worden gebruikt om de marktsituatie voor individuele landen te voorspellen, zijn onder andere verbruiksvolumes, productielocaties en -volumes, import-exportanalyse, analyse van prijstrends, kosten van grondstoffen en analyse van de waardeketen downstream en upstream. Bij de voorspellende analyse van de gegevens per land wordt ook rekening gehouden met de aanwezigheid en toegankelijkheid van internationale merken en de moeilijkheden die ze ondervinden door weinig of veel concurrentie van lokale en binnenlandse merken, de invloed van binnenlandse tarieven en handelsroutes. Biologisch afbreekbare plastic verpakkingen worden mogelijk gemaakt door innovatieve verpakkingstrends, met name duurzame verpakkingsopties. Omdat in Noord-Amerika de hoofdkantoren van de grote spelers in de papierverpakkingsindustrie zijn gevestigd, heeft de regio een zeer hoge toetredingsdrempel en concurrentie voor nieuwkomers.

NU KOPEN Rapport Link Hier @

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11643

Marktsegmentatie:

De markt voor biologisch afbreekbare plastic verpakkingen is wereldwijd onderverdeeld op basis van type, toepassing en geografie. De markt voor biologisch afbreekbare kunststof verpakkingen is onderverdeeld in categorieën op basis van type, waaronder die van cellulose, zetmeel, polymelkzuur (PLA), polyhydroxyalkanoaten (PHA) en andere. De markt voor biologisch afbreekbare plastic verpakkingen wordt wereldwijd nog steeds gedomineerd door polymelkzuur (PLA). Polymelkzuur (PLA) wordt op grote schaal gebruikt in verschillende industrieën, waaronder gezondheidszorg, farmaceutica, verpakking en transport. Polylactiden worden afgebroken tot niet-giftige, biologisch afbreekbare en biocompatibele materialen, waardoor plastic afval tot een minimum wordt beperkt.

De markt voor biologisch afbreekbare kunststofverpakkingen is onderverdeeld in de volgende categorieën: voedingsmiddelen en dranken, farmaceutische producten, persoonlijke verzorging en overige. In termen van inkomsten blijft de categorie voeding en dranken de grootste positie innemen. Biologisch afbreekbare polymeren worden steeds vaker gebruikt in voeding en dranken als gevolg van een groeiend milieubewustzijn. Van flessen en bekers tot chipszakken en koffiepads, alles wordt verpakt in biologisch afbreekbaar plastic. Bij het verpakken van voedsel en dranken worden kunststoffen op plantaardige basis en andere biologisch afbreekbare polymeren gebruikt omdat ze milieuvriendelijker zijn dan conventioneel plastic.

De markt voor biologisch afbreekbare plastic verpakkingen is onderverdeeld in vier regio’s op basis van geografie: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Azië-Pacific, gevolgd door Europa, is de regio met de grootste mondiale markt omdat deze regio een bloeiende voedselindustrie & voor dranken en de gezondheidszorg heeft voor biologisch afbreekbare kunststofverpakkingen.

Blader door meer gerelateerde rapporten

Ethylacetaat Markt

https://www.marketresearchfuture.com/reports/ethyl-acetate-market-945

Silicaspecialiteitenmarkt

https://www.marketresearchfuture.com/reports/specialty-silica-market-2159

Kobaltmarkt

https://www.marketresearchfuture.com/reports/cobalt-market-6549

Kunstgrasmarkt

https://www.marketresearchfuture.com/reports/artificial-turf-market-7159

Silaan-koppelingsmiddelen markt

https://www.marketresearchfuture.com/reports/silane-coupling-agents-market-7643

Markt voor coatings voor koele daken

https://www.marketresearchfuture.com/reports/cool-roof-coatings-market-7832

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact: Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 United States of America +1 628 258 0071 (US) +44 2035 002 764 (UK) Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Biodegradable Packaging Market,Biodegradable Packaging Market share,Biodegradable Packaging Market trends,Biodegradable Packaging Market analysis,Biodegradable Packaging Market overview,Biodegradable Packaging Market research,Biodegradable Packaging Market forecast,Biodegradable Packaging Market growth,Biodegradable Packaging Industry,Biodegradable Packaging