header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Bedrijfsinzichten in de markt voor olie- en gasopslag, kansen, vraag en prognoses voor 2030

Sep 29, 2023 4:22 PM ET

Olie & Marktoverzicht gasopslag:

De markt voor olie- en gasopslag zal naar verwachting 13.958,50 miljoen dollar bedragen, met een verwachte groei van 4,20% in 2030, volgens de nieuwste analyse van Market Research Future (MRFR). Olie- en gasopslag is een onderdeel van de midstream binnen de olie- en gasindustrie. De olie die hierbij wordt gewonnen uit de upstream-bedrijven wordt opgeslagen in verschillende vormen en vervoerd waar nodig. Downstream-bedrijven gebruiken ook opslagtanks voor hun activiteiten.

Verschillende factoren stimuleren de groei van de wereldwijde olie- en gasopslagmarkt. Volgens recente schattingen van MRFR omvatten deze factoren de bloeiende auto- en transportindustrie, constante stijging van de energievooruitzichten, groeiende bezorgdheid over de vervulling van de noodvoorraad ruwe olie, groeiende investeringen in de exploratie van onconventionele bronnen vanwege de dalende import van olie uit verschillende landen, een groeiende vraag naar de uitbreiding van bestaande raffinageopslagfaciliteiten vanwege de volatiele olie- en gasprijzen en het toenemende gebruik van aardgas bij de opwekking van elektriciteit. Andere factoren die bijdragen aan de groei van de markt zijn de lage prijzen van ruwe olie, de behoefte aan een mega raffinageknooppunt, een hoge mate van productinsluiting, distributie- of importfaciliteiten en initiatieven zoals strategische oliereserves om grote hoeveelheden olie op te slaan.

Download Onderzoeksmonster met Industrie-inzichten:

https:// www.marketresearchfuture.com/sample_request/3935

Daarentegen kunnen de stijgende voorraadkosten en de teruglopende productie- en exploratieactiviteiten de groei van de wereldwijde olie- en gasopslagmarkt tijdens de prognoseperiode belemmeren.

Concurrentielandschap van de markt:

Oiltanking

Centrica Plc

Buckeye Partners

Brookfield Infrastructuur Partners

WorleyParsons Limited

De Vitol-groep

John Wood Groep Plc

Magellan Midstream Partners

L.P.

TechnipFMC Plc

Koninklijke Vopak N.V.

Olie & Gasopslag Markt Drivers:

Toenemende vraag naar energie: De wereldwijde vraag naar energie, inclusief olie en aardgas, blijft stijgen als gevolg van bevolkingsgroei en industrialisatie. Hierdoor is er behoefte aan opslagfaciliteiten om een stabiele en consistente aanvoer van deze bronnen te garanderen.

Fluctuerende olieprijzen: De volatiliteit in olieprijzen moedigt bedrijven aan om strategische opslagreserves aan te houden om te profiteren van gunstige marktomstandigheden. Dit helpt risico’s te beperken en winsten te optimaliseren.

Koop dit eersteklas onderzoeksrapport op:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=3935

COVID-19 Analyse

De nieuwe uitbraak van COVID-19 heeft een grote impact gehad op de wereldwijde olie- en gasindustrie, wat verder heeft geleid tot een tekort aan capaciteit. Belangrijke exporteurs en olieproducerende landen zijn hard getroffen door de verstoringen in de olie- en gasleveringsketen. De crisis heeft toonaangevende olie- en gasbedrijven gedwongen om hun uitgaven voor dit jaar te herzien. De verwachte investeringen zijn gedaald, waardoor deze markt de komende dagen waarschijnlijk langzaam zal herstellen. De daling van de vraag naar olie en olieproducten heeft de productieprocessen op zowel onshore als offshore locaties stilgelegd. De bouw en modernisering van olieopslagtankterminals zal dus waarschijnlijk verder worden vertraagd door de vertraging in de industrie. Dit zal zeker invloed hebben op de jaarlijkse investeringen in de markt voor een bepaalde periode.

Marktsegmentatie

Het MRFR-rapport werpt licht op een uitgebreide segmentanalyse van de wereldwijde olie- en gasopslagmarkt op basis van opslagtype en producttype.

Per producttype wordt de wereldwijde olie- en gasopslagmarkt gesegmenteerd in aardgas en olie.

Per opslagtype is de wereldwijde olie- en gasopslagmarkt onderverdeeld in ondergronds en bovengronds.

Toegang tot het volledige rapport:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/oil-and-gas-storage-market-3935

Regionale analyse

Per regio behandelt de wereldwijde olie- en gasopslagmarkt de recente trends en groeikansen in Europa, Azië-Pacific (APAC), Zuid-Amerika, Noord-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika (MEA). Hiervan zal Noord-Amerika de markt domineren gedurende de prognoseperiode. Het toenemende energieverbruik per hoofd van de bevolking, de daling van de prijzen van ruwe olie, de toenemende productie en exploratie van olie en gas, de groei van de export van geraffineerde producten en olie uit de VS en de toename van booractiviteiten in de VS dragen bij aan de groei van de wereldwijde markt voor olie- en gasopslag in de regio.

In de APAC-regio zal de wereldwijde markt voor olie- en gasopslag naar verwachting een gunstige groei vertonen tijdens de prognoseperiode. De vraag naar energie en aardolieproducten in India en China, Singapore en Zuid-Korea als draaischijf voor olieopslag, de piek in de vraag naar ruwe olie en gas en de toenemende uitgaven voor offshore en onshore olieactiviteiten in China en India dragen bij aan de groei van de wereldwijde olie- en gasopslagmarkt in de regio.

In Europa zal de wereldwijde markt voor olie- en gasopslag naar verwachting een opvallende groei vertonen tijdens de prognoseperiode. De toenemende productiecapaciteit van verschillende belangrijke spelers, landen die afhankelijk zijn van olie-import om aan de energievraag te voldoen, de toenemende vraag naar energie en de uitbreiding van de opslagcapaciteit dragen bij aan de groei van de wereldwijde olie- en gasopslagmarkt in de regio.

Voor de MEA-regio wordt een gestage groei van de wereldwijde olie- en gasopslagmarkt voorspeld tijdens de voorspellingsperiode, omdat het een belangrijke olie-exporterende natie is in combinatie met de aanwezigheid van dergelijke opslagterminals in de regio, wat bijdraagt aan de groei van de wereldwijde olie- en gasopslagmarkt in de regio.

Toprapporten: –

Distributed Energy Resource Management-marktomvang, aandeel, trendrapport 2030 – Analyse van de industriële groei

Demarkt voor warmtekrachtkoppeling: omvang, marktaandeel, trendrapport 2030 – Analyse van de industriële groei

Distributed Energy Resource Management-marktrapport 2032 – Bedrijfsgrootte, groeianalyse

Marktgrootte, marktaandeel en markttrends voorvariabele frequentieaandrijvingen – Groeianalyse van de industrie 2032

De markt voor distributietransformatoren: omvang, marktaandeel, trends, verslag 2032 – analyse van de industriële groei

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]