header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Blockchain Interoperability Markt zal groeien met een CAGR van 28,30% tegen 2032

Sep 29, 2023 8:00 PM ET

Voordelen van blockchaininteroperabiliteit in verschillende sectoren stuwen de marktgroei

De wereldwijde markt voor Blockchain-interoperabiliteit zal waarschijnlijk aanzienlijk groeien. Het groeiende Web3-landschap dat steeds meer multi-chain en meerlagig wordt, zal de marktgroei stimuleren. Market Research Future (MRFR) stelt dat de wereldwijde markt voor Blockchain-interoperabiliteit zal escaleren van USD 0,4 miljard in 2022 tot USD 3,77 miljard in 2032, met een CAGR van 28,30% tijdens de prognoseperiode (2023-2032).

De markt wordt gekenmerkt door zware O&O-investeringen in de ontwikkeling van innovatieve technologieën. De toenemende vereisten voor de overdracht van activa tussen ketens van ondernemingen en de toenemende toepassing van Blockchain zijn belangrijke marktstuwers. Daarnaast hebben regelgevende ondersteuning en de toenemende focus op gedecentraliseerde datageleiders een positieve invloed op de marktgroei. Ook de voordelen van Blockchain-interoperabiliteit in cryptocurrency zijn twee belangrijke groeifactoren.

Belangrijkste spelers:

Toonaangevende Blockchain interoperabiliteit marktspelers zijn onder andere,

  • R3
  • Oracle
  • LeewayHertz
  • INERY Pte. Ltd.
  • Ontologie
  • Quant Netwerk Limited
  • Datachain, Inc.
  • Bandprotocol
  • Orb Labs
  • LiquidApps

Download gratis PDF-bestand:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12233

Omvang van het rapport – Blockchain Interoperability Market:

Report Metrics

Details

Marktomvang tegen 2032

USD 3,77 miljard

CAGR tijdens 2023-2032

28.30%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2032


Segmenten:

Het Blockchain interoperability marktrapport is gesegmenteerd in toepassingen, verticals en regio’s. Het toepassingssegment is onderverdeeld in dApps, digitale activa/NET’s, cross-chain handel & uitwisseling, en cross-chain messaging & gegevensdeling. Het verticale segment is onderverdeeld in BFSI, gezondheidszorg, IT & ITes, gaming & entertainment, telecom, voedsel & landbouw en andere verticals. Per regio is de Blockchain interoperabiliteitsmarkt onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Midden-Oosten & Afrika en de rest van de wereld.

Blockchain is de meest ontwrichtende technologie die klaar staat om revolutionaire veranderingen te brengen in de digitale wereld. Nu Blockchain steeds menselijker wordt, is communicatie tussen andere Blockchain-lagen belangrijk voor het verzamelen, overdragen en beheren van gegevens. De interoperabiliteit van Blockchain verbetert de transparantie van gegevens zonder dat gegevens centraal hoeven te worden verzameld.

De technologie maakt ook de overdracht van digitale activa mogelijk op een tijd- en kostenefficiënte manier. Blockchain maakt ook gegevensopslag en -beheer mogelijk en biedt een unieke gegevensverzameling of een universele staatslaag. Naast de introductie van machine learning en het verbinden van machines via IoT, draait Blockchain op gedecentraliseerde protocollen.

Een van de prominente voorbeelden van Blockchain met expliciete functionaliteiten is decentrale automatisering in organisaties. Ook het baanbrekende gedecentraliseerde sociale protocol van Follow is bedoeld voor Blockchain-diensten die volledige controle bieden over sociale identiteiten en gebruikersgegevens.

De ontwikkeling van Blockchain richt zich op het creëren van nieuwe sociale infrastructuren die nodig zijn om te voldoen aan de kernprincipes van het internet. Blockchain elimineert de behoefte aan vertrouwde tussenpersonen, waardoor de netwerken interacties van gebruikers of voorgaande gebeurtenissen collectief kunnen onthouden. Dit betekent dat Blockchain een invloedrijke kracht is in het openen van de mogelijkheden van het internet met betere decentralisatie.

Koop dit Premium rapport nu:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=12233

Trends in de sector:

Blockchain Interoperability heeft een kolossale invloed op bedrijven, waar alles transparanter en opener wordt voor iedereen. Blockchain Interoperability transformeert bedrijfsactiviteiten op het gebied van gebruikersgegevens. Deze technologie brengt alle geconcentreerde gegevens samen en zet ze om in hackbestendige en niet-overdraagbare informatie, waarbij gebruik wordt gemaakt van AI en IoT.

Blockchain-interoperabiliteit verandert de manier waarop bedrijven werken en internetgebruikers omgaan met de digitale wereld. De implementatie van Blockchain maakt bedrijven transparant en zeer gebruikersgericht. Bedrijven kunnen de mogelijkheden van Blockchain-interoperabiliteit gebruiken om hun apps te upgraden, zodat ze transparant en voor iedereen toegankelijk worden.

De voordelen van Web 3.0, vooral in cryptocurrencies, trekken zware R & D investeringen aan. Cryptocurrencies zijn klaar om te transformeren hoe mensen met elkaar omgaan en maken gaming en niet-fungibele tokens (NFT’s) mogelijk. Daarnaast zorgt de bewustwording van de voordelen van Web3 bij het vermijden van internethacks en lekken voor een toename van de marktomvang, door het bieden van gegevensbeveiliging en privacy.

Naarmate Web3 dieper doordringt, zal de markt in de komende jaren aanzienlijk groeien. Cryptocurrencies zijn klaar om de dagelijkse interactie tussen mensen en gaming en niet-fungibele tokens (NFT’s) te transformeren. Bovendien escaleert de marktwaarde door de prominente aanwezigheid van Blockchain Interoperability toepassingen in verschillende domeinen, waaronder BFSI, gezondheidszorg en detailhandel.

Aan de andere kant zou het gebrek aan integratiecapaciteit en de vertraagde adoptie van blockchaintechnologie de groei van de markt belemmeren. Niettemin zouden de vooruitgang in analytische mogelijkheden en de uitbreiding van bestaande 3G/4G- en 5G-technologieën in communicatie de marktstijging tijdens de analyseperiode ondersteunen.

Regionale analyse:

Noord-Amerika domineert de wereldwijde Blockchain interoperabiliteitsmarkt. Het toenemende gebruik van blockchaintechnologie in verschillende sectoren, waaronder financiën, gezondheidszorg en supply chain management, stimuleert de marktomvang. De VS is de grootste markt, terwijl Canada de snelst groeiende markt voor Blockchain-interoperabiliteit is.

Ga naar het volledige rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/blockchain-interoperability-market-12233

Analyse van de concurrentie:

De Blockchain interoperabiliteitsmarkt lijkt zeer competitief, met de aanwezigheid van een aantal gevestigde spelers. Fusies & overnames, merkversterking en innovatie blijven de belangrijkste trends voor de toonaangevende spelers. Ze streven ernaar om goedkope, compacte componenten te ontwikkelen, met de nadruk op verbeterde hardware en het aanbieden van after-sales diensten aan de eindgebruikers.

De belangrijkste fabrikanten gaan strategische allianties aan met lokale dealers en fabrikanten om hun activiteiten in zich snel ontwikkelende landen uit te breiden. Sterke spelers op de markt verhogen de toetredingsdrempels voor nieuwkomers. Technologieleveranciers richten zich op het ontwikkelen van geavanceerde Blockchain interoperabiliteitsoplossingen die hen kunnen helpen om voorop te blijven lopen in de concurrentiestrijd.

Zo kondigde SWIFT op 31 augustus 2023 de voltooiing aan van zijn blockchain-interoperabiliteitsproef met verschillende financiële instellingen, waaronder Citi, BNP Paribas en DTCC. Het bedrijf combineerde SWIFT messaging en Chainlink’s Cross-Chain Interoperability Protocol (CCIP) om legacy systemen te integreren met een publiek Ethereum testnet en Avalanche.

Institutionele beleggers overwegen steeds vaker om te investeren in token-activa, maar ze staan voor een complexe uitdaging. Tokenisatie belooft aanzienlijke efficiëntieverbeteringen, waardoor beleggers toegang krijgen tot activa in kleinere coupures of fractionalisatie. Hierdoor wordt de potentiële pool van investeerders uitgebreid. Met zijn functionaliteit of liquiditeitsprofiel creëert Blockchain-interoperabiliteit aanzienlijke overhead en frictie bij het beheren en verhandelen van de activa.

Gerelateerde artikelen:

5G IoT Market Worldwide Industry Analysis, Future Demand and Forecast tot 2032

Casinomarkt groeit met 7,32% tijdens de prognoseperiode

Onderzoeksrapport overde markt voor software voor herstel van persoonlijke gegevens Wereldwijde voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en neem datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Blockchain Interoperability Market,Global Blockchain Interoperability Market,Blockchain Interoperability Market Size,Blockchain Interoperability Market Demand,Blockchain Interoperability Market Scope,Blockchain Interoperability Market Analysis