header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De energiemarkt voor ondersteunende diensten zal naar verwachting USD 18,2 miljard bereiken, met een CAGR van 8,20% tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2032

Sep 29, 2023 2:39 PM ET

Marktoverzicht

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), Ancillary Services Power Market Information By Type, By Application, and Region – Forecast till 2032″ Met een CAGR van 8,20% van 2023 tot 2032 kan de markt voor ondersteunende diensten naar verwachting in omvang toenemen van USD 9,7 miljard in 2023 tot USD 18,2 miljard in 2032.

Ondersteunende diensten vergemakkelijken de effectieve werking van het elektriciteitssysteem door continu vraag en aanbod van energie in evenwicht te houden en de frequentie en het spanningsniveau te beheren. Het systeem kan onderbrekingen, black-outs of spanningsschommelingen verdragen zonder de hulp van ondersteunende diensten, maar dit zou schadelijk zijn voor consumenten, bedrijven en de algehele economie.

Ondersteunende diensten regelen spanning en frequentie, bieden operationele reserves en zorgen ervoor dat vraag en aanbod van elektriciteit altijd in evenwicht zijn. In tijden van grote vraag en onverwachte rampen zijn ze cruciaal voor het behoud van de stabiliteit van het systeem.

Ontvang de gratis PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12114

Concurrentielandschap van de markt:

 • General Electric Company
 • Siemens AG
 • ABB Ltd.
 • Schneider Electric SE
 • Enel S.p.A.
 • Duke Energy Corporation
 • Dominion Energy Inc.
 • NextEra Energy Inc.
 • EDF Energy
 • BP Plc.
 • Total SE

Marktbepalende factoren:

In een poging om de koolstofvoetafdruk te beperken, is de eerste prioriteit van verschillende landen om meer hernieuwbare energie te gebruiken. Het beheer van de intermitterende en variabele eigenschappen van hernieuwbare energiebronnen is sterk afhankelijk van ondersteunende diensten. Om hernieuwbare energie te integreren in elektriciteitsnetten zijn diensten nodig zoals frequentieregeling, rampingcapaciteiten en ondersteuning van de netstabiliteit. Als gevolg hiervan neemt het gebruik van hernieuwbare energiebronnen toe, wat de groei van de wereldwijde markt versnelt.

Nettechnologie, verbeteringen in energieopslagsystemen en een grote vraag naar reactietechnologieën zijn allemaal factoren die de marktwaarde verhogen. Netbeheerders kunnen nu hernieuwbare energiebronnen opnemen, ondersteunende diensten betaalbaarder en effectiever leveren en zich met meer succes aanpassen aan systeemveranderingen dankzij deze technologieën.

Tussen 2023 en 2032 zal Europa tal van lucratieve kansen bieden aan internationale leveranciers. Verwacht wordt dat de ondersteunende diensten voor de energie-industrie in dit gebied zullen toenemen door een toename in de toepassing van hernieuwbare energie. De behoefte aan ondersteunende diensten voor frequentieregeling en netbalancering zal naar verwachting zeer groot zijn in Europa.

Onmiddellijk na COVID-19 is er nieuwe regelgeving gekomen die van invloed zal zijn op hoe ondersteunende diensten voor de energiemarkt zich in de toekomst zullen ontwikkelen. Om bijvoorbeeld problemen met de afbakening van de energiehandel in realtime elektriciteitsmarkten op te lossen, is India afgestapt van langetermijnparticipatie van belanghebbenden en overgestapt op kortetermijncontracten. Hierdoor beginnen ondersteunende diensten een hoge vlucht te nemen in de elektriciteitssector.

Naar verwachting zal de markt blijven groeien als gevolg van de wereldwijde elektrificatie. De vraag naar ondersteunende diensten in de elektriciteitssector is toegenomen als gevolg van de snelle uitbreiding van de toegang tot elektriciteit in de afgelopen vijf jaar in economieën met lage en middeninkomens in Afrika en de regio Azië-Stille Oceaan.

Beperkingen in de markt:

Op regionaal en mondiaal niveau heeft het aantal concurrenten in de ondersteunende energiesector de inzet verhoogd voor zowel nieuwkomers als gevestigde bedrijven. Het landschap kent ook een enorme versnippering en felle rivaliteit.

Een ander belangrijk marktprobleem dat deelnemers ertoe heeft aangezet om de handel in elektriciteit te controleren en een uurafbakening te implementeren in de energiemarkt voor ondersteunende diensten, is de aanhoudende COVID-19-uitbraak.

Marktsegmentatie

De soorten ondersteunende diensten zijn spinning, non-spinning en meer. Het spinningsegment staat sinds 2022 aan de leiding.

De toepassingen van ondersteunende diensten zijn netstabiliteit, frequentieregeling en spanningsondersteuning.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/ancillary-services-power-market-12114

Regionaal inzicht

Met een piekaandeel van 45,80% heeft Noord-Amerika de wereldwijde markt sinds 2022 aangevoerd. Een toename in de productie van hernieuwbare energie, een toename in het gebruik van energie en een toename in de vraag naar netstabiliteit hebben allemaal bijgedragen aan de fenomenale groei van de markt in dit gebied. De uitbreiding van de netwerkinfrastructuur en overheidsprogramma’s ter bevordering van het gebruik van hernieuwbare energiebronnen hebben een gunstig effect op de vraag naar ondersteunende diensten in de energiesector in het gebied.

Van 2023 tot 2032 zal de snelste CAGR waarschijnlijk worden gerealiseerd door Azië-Pacific. De stijgende vraag naar elektriciteit wordt aangewakkerd door de economische groei van China en India. Om deze groei mogelijk te maken en de stabiliteit van het elektriciteitsnet te behouden, zijn ondersteunende diensten nodig. Er worden grote kolen- en kerncentrales ontwikkeld en hernieuwbare energie wordt geïntegreerd, wat het scala aan energiebronnen benadrukt dat de ondersteunende diensten moeten beheren om stabiliteit te bieden.

Meer Trendrapport:

Markt voor bekabelde boorpijpen

Markt voor windturbinebladen

Markt voor putafwerking

Markt voor virtuele energiecentrales

Zonneomvormermarkt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Ancillary Services Power,Ancillary Services Power Market,Ancillary Services Power Market Share,Ancillary Services Power Market Research Report,Ancillary Services Power Market Size,Ancillary Services Power Market Trends