header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor luxekleding zal zich ontwikkelen aan een gestage 3,23% CAGR met USD 139,2 miljard tegen 2030

Sep 29, 2023 11:00 PM ET

Marktoverzicht luxekleding

In 2022 werd de omvang van de markt voor luxekleding geschat op 97,23 miljard dollar. Volgens de prognoses zal de markt voor luxekleding stijgen van USD 111,45 miljard in 2023 tot USD 139,2 miljard in 2030, met een CAGR van 3,23% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030). De markt groeit door het stijgende aantal werkende vrouwen en de stijgende tendens van vergeldingsuitgaven voor luxeproducten. Daarnaast bevordert het uitgebreide gebruik van sociale-mediamarketing de expansie van de markt.

Het aantal werkende vrouwen in de VS is in de loop der tijd gestegen; dit vertaalt zich in meer financiële onafhankelijkheid, wat een gunstig effect heeft op de uitgaven voor modeartikelen.

De Protecting the Right to Organise Act, het American Jobs Plan, het Gender Equity and Equity Action Fund, het Women Entrepreneurs Finance Initiative en andere projecten en programma’s behoren tot de maatregelen die door de Amerikaanse overheid worden genomen om de betrokkenheid van vrouwen bij de beroepsbevolking te vergroten. Verwacht wordt dat de maatregelen de bevolkingsgroei van werkende vrouwen in de komende jaren zullen versnellen.

Het aantal werkende vrouwen zal de komende jaren naar verwachting stijgen dankzij een aantal overheidsinitiatieven, waaronder kinderopvang en meer geld voor arbeidsbureaus van het Department for Work and Pensions (DWP). In veel geïndustrialiseerde economieën volgde de bevolkingstoename van werkende vrouwen vergelijkbare trends.

Download een voorbeeld van een PDF-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11938

Luxury Apparel Market

Grote spelers

Belangrijke spelers op de markt voor luxe kleding zijn onder andere:

LVMH

Chanel Limited

Christian Dior SE

Hermès International S.A

Yves Saint Laurent SAS

Prada S.p.A.

Ralph Lauren

Kering Holland N.V.

PVH Corp.

Dolce & Gabbana S.r.l

Segmentatie

Kleding, schoeisel, tassen en accessoires zijn allemaal opgenomen in de segmentatie van de markt voor luxekleding op basis van het type luxekleding.

Gen Alpha, Gen Z, Millennials, Gen X en Baby Boomers maken deel uit van de segmentatie van de markt voor luxe kleding op basis van consumentengroepen. De omzet van de markt voor luxekleding werd gedomineerd door de Gen X-sector.

Zowel mannen als vrouwen maken deel uit van de segmentatie van de markt voor luxekleding op basis van geslacht. Met een aandeel van 50 tot 60 procent in de inkomsten van de markt voor luxekleding in 2022, was het vrouwelijk segment de grootste in alle andere segmenten.

De gegevens voor de wereldwijde markt voor luxe kleding zijn verdeeld in online en offline segmenten op basis van het distributiekanaal. In 2022 zal offline de dominante sector zijn.

Bekijk de volledige rapportgegevens: https://www.marketresearchfuture.com/reports/luxury-apparel-market-11938

Regionale analyse

De wereldmarkt is voor dit rapport onderverdeeld in vier regio’s: Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific en de rest van de wereld. In 2022 zal de markt voor luxekleding in Azië-Pacific met USD 35,82 miljard het grootste marktaandeel in handen hebben. Dit is voornamelijk te danken aan de drie dichtstbevolkte landen in de regio – China, India en Japan – en aan de stijgende inkomens van millennials en de Generatie Z in deze landen, die hun voorkeuren voor een reeks hoogwaardige producten, waaronder luxe kleding, positief beïnvloeden. Het één-kind-beleid in het land heeft ook de rijkdom van de Gen Z-bevolking vergroot. Een andere veelbelovende markt die meer investeringen van westerse luxemerken aantrekt, is de Indiase sector voor luxekleding, waar het gemak van zakendoen is verbeterd van 142 in 2014 naar 63 in 2022 en er een aanzienlijke penetratie is.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de consumenten- en detailhandelindustrie door Market Research Future:

Luxury Fashion Market Research Report Information By Product Type (Clothing & Apparel, Footwear, and Accessories), By Consumer Group (Women, Men, and Unisex), By Distribution Channel (Store-Based, and Non-Store Based) And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) -Market Forecast Till 2030.

Denim Market Research Report Information per distributiekanaal (online, offline), per technologie (stijf, halfstijf, flexibel), per eindgebruiker (mannen, vrouwen, kinderen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Vooruitzichten voorde Zuid-Afrikaanse markt voor babykleding (2018 tot 2032)

Vooruitzichten voor demarkt van sportkleding in het Verenigd Koninkrijk (2018 tot 2032)

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Luxury Apparel Market,Luxury Apparel,Luxury Apparel Industry,Global Luxury Apparel Market,Luxury Apparel Market Size,Luxury Apparel Market Share,Luxury Apparel Market Demand,Luxury Apparel Market Trends,Luxury Apparel Market Analysis,Luxury Apparel Market Growth,Luxury Apparel Market Statistics,Luxury Apparel Market Forecast