header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De marktomvang van Cloud-Native Application Protection Platform (CNAPP) groeit tegen 2032 met een CAGR van 21,7%.

Sep 29, 2023 7:00 PM ET

Groeiende inspanningen om kwetsbaarheden in de cloudbeveiliging te prioriteren stimuleren de marktgroei

De wereldwijde markt voor cloud-native application protection platformen zal waarschijnlijk een aanzienlijke groei doormaken. De groeiende vraag naar CNAPP-oplossingen van organisaties van elke omvang zal de marktgroei stimuleren. Volgens Market Research Future (MRFR) zal de wereldwijde markt voor cloud-native applicatiebeschermingsplatforms escaleren van USD 5,60 miljard in 2022 tot USD 39,9 miljard in 2032, met een groei van 21,7% CAGR tijdens de evaluatieperiode (2023-2032).

Bedrijven verplaatsen hun bedrijfskritische applicaties en workloads steeds vaker naar de cloud om de flexibiliteit van werknemers te vergroten en de IT-kosten te verlagen. Dit leidt tot zorgen over beveiliging en zichtbaarheid, die de veiligheid van de organisatie in gevaar kunnen brengen. In een dergelijk scenario helpt het cloud-native application protection platform (CNAPP) de juiste balans te vinden en toegang te ondersteunen terwijl kritieke gegevens worden beschermd.

Datalekken en beveiligingsproblemen belemmeren bedrijven door de onveiligheid van applicaties en workloads die in de cloud zijn opgeslagen. Als gevolg hiervan zijn organisaties op zoek naar innovatieve beveiligingsoplossingen die hen kunnen helpen hun cloudinfrastructuur en -toepassingen te beveiligen zonder de snelheid en flexibiliteit van hun toepassingen in gevaar te brengen. Ze zoeken ook naar oplossingen om cloudworkloads te beschermen, de zichtbaarheid te verbeteren, de aanschaf te stroomlijnen en implementaties te vereenvoudigen.

Toonaangevende spelers op de markt voor platformen voor cloudnative applicatiebeveiliging zijn,

  • Check Point Software Technologieën
  • Palo Alto Networks
  • Fortinet
  • Cloudflare
  • Trend Micro
  • Akamai Technologieën
  • F5 Networks
  • Imperva
  • Barracuda Netwerken
  • Radware
  • Zscaler
  • Qualys Inc.
  • Proofpoint
  • Gen Digital Inc.
  • CrowdStrike
  • McAfee
  • Sophos

Download gratis voorbeeld PDF-bestand:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12211

Omvang van het rapport – Cloud-Native Application Protection Platform (CNAPP) Market:

Rapportgegevens

Details

Marktomvang tegen 2032

39,9 miljard dollar

CAGR tijdens 2023-2032

21.7%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2032

Segmenten

De markt van het platform voor cloudnative applicatiebescherming wordt gesegmenteerd in componenten, organisatiegrootte, verticale sectoren en regio’s. Het segment van de componenten is onderverdeeld in oplossingen en diensten. Het segment organisatiegrootte is onderverdeeld in MKB en grote ondernemingen. Het verticale segment is onderverdeeld in BFSI, detailhandel, gezondheidszorg, IT-& telecom, overheid, productie en andere. Per regio is de CNAPP-markt onderverdeeld in Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa en de rest van de wereld.

Koop dit eersteklas rapport nu:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=12211

Industriële trends

Organisaties maken steeds meer gebruik van cloud-first benaderingen, digitale transformatie en innovatieve oplossingen om de automatisering te stimuleren en concurrerend te blijven. Ze maken gebruik van digitale technologieën en cloud computing-oplossingen, waardoor een aanzienlijke vraag ontstaat naar cloud-native applicatiebeschermingsplatforms. De proliferatie van cloudgebaseerde technologieën is de drijvende kracht achter de markt voor platformen voor cloudnative applicatiebescherming, die nieuwe, complexe bedrijfsmodellen mogelijk maken en meer wereldwijd gebaseerde integratienetwerken orkestreren.

Bovendien stimuleert de enorme penetratie van AI, cloudinfrastructuur en kritieke cloudapplicaties de omvang van de markt voor platformen voor cloudnative applicatiebescherming. Ook organisaties die op zoek zijn naar manieren om aan de regelgeving te voldoen en sterke compliance-eisen te handhaven, ondersteunen de marktaandelen van het cloud-native applicatiebeschermingsplatform. Verschillende cloud-native applicatiebeschermingsplatformoplossingen, waaronder applicatiebescherming, cloudapplicaties, analytics & rapportage en bescherming tegen bedreigingen, bevorderen de groei van de markt voor cloud-native applicatiebeschermingsplatforms.

Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde markt van het platform voor cloudnative applicatiebescherming. De brede toepassing van cloud- en cloudgebaseerde oplossingen voor applicatiebescherming in organisaties van alle groottes stimuleert de marktomvang. Daarnaast zorgt de wijdverspreide bewustwording van de voordelen van cloud-native beveiligingsoplossingen voor de bescherming van organisatorische gegevens voor een groter marktaandeel van CNAPP in deze regio.

De opkomst van cloud-first benaderingen bij verschillende organisaties om de prestaties van cloud-gebaseerde oplossingen voor applicatie-infrastructuur te verbeteren, vergroot de omvang van de markt. Daarnaast beïnvloedt de aanwezigheid van talrijke grote spelers in de sector en hun platforms, zoals Microsoft Azure, AWS, Google Cloud en IBM Cloud, de groei van de CNAPP-markt.

De regio Azië-Pacific is een aanzienlijk groeiende markt voor cloud-native oplossingen voor applicatiebescherming. De leveranciers in deze regio bieden een breed scala aan beveiligingstechnologieën en -diensten die bedrijven kunnen gebruiken om hun apps te beveiligen. Daarnaast verplaatsen verschillende organisaties die een digitale transformatie ondergaan hun applicaties en workloads naar de cloud, wat de groei van de CNAPP-markt stimuleert.

De regio biedt een gunstig platform voor cloud-native oplossingen voor applicatiebeveiliging. Industrieën in deze regio worden geconfronteerd met grote cybergevaren. Grote ontwikkelingen van sterke beveiligingsoplossingen voor hun cloud-native applicaties om deze risico’s aan te pakken, hebben een positieve invloed op de groei van de CNAPP-markt. Ook de toenemende vraag naar en toepassing van cloudgebaseerde beveiligingsinfrastructuur creëert aanzienlijke kansen voor de markt.

De markt voor cloud-native applicatiebeveiligingsplatforms in de Europese regio groeit snel. De enorme technologische vooruitgang en de proliferatie van AI & intelligente aangesloten apparaten in de regio hebben een positieve invloed op de groei van de markt voor cloud-native applicatiebeschermingsplatforms.

Bovendien stimuleert de gevestigde cloud-native infrastructuur in deze regio de marktopbrengsten, waardoor geavanceerde technologieën sneller kunnen worden geïmplementeerd. Toenemende cyberaanvallen in de snelgroeiende auto- en IT-industrie in deze regio doen de marktwaarde van het cloud-native applicatiebeschermingsplatform stijgen.

Volledig rapport raadplegen:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/cloud-native-application-protection-platform-cnapp-market-12211

Analyse van de concurrentie

De markt voor cloud-native applicatiebeschermingsplatformen is sterk gefragmenteerd door de sterke concurrentie en de sterke aanwezigheid van grote marktspelers. Deze spelers investeren aanzienlijk om het toekomstige bedrijfslandschap te transformeren. Belangrijke spelers starten strategische benaderingen zoals partnerschappen, samenwerkingen, overnames, productlanceringen en uitbreidingen om een groter marktaandeel te verwerven en hun marktposities te behouden.

Groeiende bedrijven ontwikkelen geavanceerde beveiligings- en gegevensbeschermingsoplossingen om de concurrentie voor te blijven. Ze doen enorme O&O-investeringen om nieuwe cloud-native beveiligingsoplossingen te innoveren. Ze investeren ook veel om kleine maar veelbelovende bedrijven uit opkomende regio’s over te nemen om hun expansiestrategieën te ondersteunen.

Op 19 september 2023 kondigde CrowdStrike Holdings, Inc. (VS), een technologiebedrijf voor cyberbeveiliging, bijvoorbeeld de overname aan van Bionic om de beveiliging van cloud-native apps te verbeteren. CrowdStrike zal de mogelijkheden van Bionic’s cloud-native application protection platform (CNAPP) integreren. De overname positioneert CrowdStrike als de eerste beveiligingsleverancier die uitgebreide code-to-runtime cloudbeveiliging biedt vanuit één uniform platform.

Bionic biedt opkomende technologie voor applicatiebeveiligingsbeheer. CrowdStrike is van plan zijn capaciteiten op het gebied van beveiliging voor cloud-native toepassingen uit te breiden. De overname geeft de cyberbeveiligingsgigant CNAPP de mogelijkheid om uitgebreide zichtbaarheid van risico’s en bescherming te bieden voor de gehele cloudinfrastructuur, inclusief applicaties en services die draaien.

Gerelateerde artikelen:

5G IoT-markt: De 5G IoT-markt zal naar verwachting groeien van USD 5,94 miljard in 2023 tot USD 11,08 miljard in 2032, met een CAGR van 8,10% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).

Blockchain AI-markt: De Blockchain AI-markt zal naar verwachting groeien van USD 0,18 miljard in 2023 tot USD 0,82 miljard in 2032, met een CAGR van 20,71% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Smart Grid-markt: De Smart Grid-markt zal naar verwachting groeien van 36,1305 miljard dollar in 2023 tot 108,238 miljard dollar in 2032, met een CAGR van 14,70% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst (Onderdeel van Wantstats Onderzoek en Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Cloud-Native Application Protection Platform Market,Global Cloud-Native Application Protection Platform Market,Cloud-Native Application Protection Platform Market Size,Cloud-Native Application Protection Platform Market Share,Cloud-Native Application Protection Platform Market Demand,Cloud-Native Application Protection Platform Market Scope