header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De vraag naar precisielandbouw stimuleert de groei van de markt voor toegepaste AI in de landbouw

Sep 29, 2023 3:00 PM ET

Marktanalyse:

De wereldwijde markt voor toegepaste AI in de landbouw zal tegen 2032 USD 1.9881,1 miljard bereiken met een CAGR van 29,3%, volgens het recente rapport van Market Research Future.

De term “toegepaste AI”, soms ook “toegepaste kunstmatige intelligentie” genoemd, beschrijft het gebruik van kunstmatige intelligentie technologie en technieken in de echte wereld om problemen op te lossen, processen te automatiseren, verschillende toepassingen te verbeteren en industrieën te verbeteren. Het houdt in dat de theoretische AI-principes en algoritmen in bepaalde contexten worden gebruikt om nuttige resultaten te bereiken.

[PDF-brochure] Vraag een voorbeeldrapport aan:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12168

Belangrijkste spelers:

Prominente spelers uit de sector die in het rapport over de toegepaste AI in de landbouwmarkt worden geprofileerd, zijn onder andere,

  • Microsoft
  • IBM
  • Google
  • com, Inc.
  • Deere & Bedrijf.
  • TechTarget
  • Vision Robotics Corporation
  • DroneDeploy
  • PrecisionHawk
  • AGCO Bedrijf

De ontwikkeling en het gebruik van autonome auto’s zijn beide sterk afhankelijk van toegepaste kunstmatige intelligentie (AI). AI-technologieën worden gebruikt door autonome voertuigen, ook wel bekend als zelfrijdende auto’s, om hun omgeving waar te nemen, beslissingen te nemen en veilig te rijden. Autonome auto’s bevatten verschillende sensoren, waaronder LiDAR, radar, camera’s en ultrasone sensoren. Gegevens van verschillende sensoren worden gecombineerd met AI-algoritmen om een grondige kennis te krijgen van de omgeving rond het voertuig. Passagiers kunnen met de autonome auto communiceren om orders, informatie en entertainment te krijgen dankzij spraakherkenning en AI-interfaces. Kunstmatige intelligentie wordt gebruikt om cyberbeveiligingsrisico’s te identificeren en aan te pakken die de betrouwbaarheid en efficiëntie van autonome auto’s in gevaar kunnen brengen.

Het gebruik van toegepaste AI is essentieel voor het verbeteren van initiatieven op het gebied van cyberbeveiliging. AI-technologie kan organisaties helpen bij het efficiënter detecteren, voorkomen en reageren op beveiligingsgebeurtenissen naarmate cyberbedreigingen complexer worden. AI-algoritmen zijn in staat om netwerkactiviteiten en gebruikersgedrag te onderzoeken om vreemde trends op te sporen die kunnen wijzen op een cyberaanval, zoals foutieve inlogpogingen of toegang tot gegevens. Door biometrische informatie te gebruiken, zoals vingerafdruk-, gezichts- of stemherkenning, kan AI de identificatie van gebruikers verbeteren. AI kan helpen bij het beveiligen van Internet of Things apparaten door gebreken en onregelmatigheden in hun gedrag op te sporen. Blockchaintechnologie kan samen met AI worden gebruikt om de veiligheid van zowel transacties als gegevensopslag te verhogen.

Het toepassen van kunstmatige intelligentie (AI) in het onderwijs biedt de mogelijkheid om administratieve procedures te verbeteren en gepersonaliseerde leerervaringen te stimuleren. AI-systemen zijn in staat om de prestaties van studenten te evalueren en het curriculum aan te passen aan verschillende leerstijlen en leersnelheden. Met tools als taalvertaling, spraakherkenning en inhoudssuggesties kan AI online leeromgevingen verbeteren. AI kan lesmateriaal produceren zoals samenvattingen, toetsen en oefenvragen. Toelatingsprocedures kunnen worden gestroomlijnd door AI, waardoor ze effectiever en datagestuurd worden. Door ondersteunende technologieën aan te bieden, zoals tekst-naar-spraak en spraak-naar-tekst, kan AI studenten met beperkingen helpen. AI kan docenten helpen door lesideeën en instructiebronnen aan te bevelen.

Door de efficiëntie, betrouwbaarheid en duurzaamheid te verbeteren, kan toegepaste kunstmatige intelligentie een revolutie teweegbrengen in de energiesector. Om het energieverbruik effectief in te schatten, kunnen AI-systemen historische gegevens, weertrends en allerlei andere factoren onderzoeken. Deze voorspellingen kunnen door nutsbedrijven worden gebruikt om de productie, levering en prijs van energie te verbeteren. Door de stroomtoevoer te controleren, problemen op te sporen en te verhelpen en de algehele betrouwbaarheid van het elektriciteitsnet te verbeteren, kan AI helpen bij het effectief beheren van het elektriciteitsnet. Bovendien kan het het onderhoud van de netwerkinfrastructuur proactiever maken. Klanten kunnen weloverwogen beslissingen nemen over hun energieverbruik door gebruik te maken van realtime gegevens over energieverbruiktrends die slimme meters met AI-mogelijkheden kunnen geven.

Het gebruik van toegepaste AI in de financiële wereld kent vele toepassingen en verandert de manier waarop financiële organisaties en professionals werken. Vergeleken met conventionele technieken zijn AI-modellen nauwkeuriger in het beoordelen en voorspellen van financiële gevaren. Ze kunnen economische indicatoren, kredietratings en marktgegevens beoordelen om mogelijke gevaren te herkennen en financiële instellingen helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over leningen en investeringen. Machine learning wordt door AI-systemen gebruikt om snel frauduleuze activiteiten te identificeren. Virtuele assistenten en chatbots met AI worden gebruikt in de klantenservice om snel en persoonlijk antwoord te geven op vragen, rekeningen te beheren en zelfs financiële begeleiding te bieden. Door transactiepatronen en gedrag te onderzoeken, helpt kunstmatige intelligentie (AI) bij het opsporen & van tal van soorten financiële misdrijven, zoals identiteitsdiefstal, creditcardfraude en het witwassen van geld.

Koop nu een premium onderzoeksrapport – krijg uitgebreid inzicht in de markt.

Drivers:

De vraag naar precisielandbouw stimuleert de marktgroei

Precisielandbouw wordt mogelijk gemaakt door AI-technologie, waardoor boeren geïnformeerde beslissingen kunnen nemen over aanplant, irrigatie, bemesting en plaagbestrijding. Dit leidt tot betere opbrengsten, minder gebruik van hulpbronnen en een betere winstgevendheid.

Kansen:

Technologische vooruitgang biedt robuuste kansen

Verschillende technologische ontwikkelingen zullen de markt robuuste kansen bieden tijdens de prognoseperiode. AI-oplossingen worden meer beschikbaar en betaalbaar voor boeren & en agribusinesses als gevolg van ontwikkelingen in machine learning, sensor- en AI-technologie.

Beperkingen en uitdagingen:

Hoge initiële kosten zullen de markt afremmen

De hoge initiële kosten, het gebrek aan technische expertise, veiligheids- en gegevensprivacykwesties, interoperabiliteitskwesties en milieukwesties kunnen tijdens de prognoseperiode als marktbeperkingen fungeren.

Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor toegepaste AI in de landbouw is onderverdeeld op basis van toepassing, technologie en component.

Op basis van component zal software de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Op basis van technologie zal machine learning de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Op basis van toepassing zal drone analytics de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

COVID-19 Analyse

Precisielandbouwtechnologie heeft meer aandacht getrokken als gevolg van de noodzaak om arbeidsintensieve banen te verminderen en ervoor te zorgen dat de voedselproductie tijdens de epidemie onverminderd doorgaat. De gezondheid en het gedrag van dieren worden gevolgd met behulp van AI-gestuurde sensoren en camera’s. Tijdens de epidemie bleek deze techniek vooral cruciaal voor het waarborgen van dierenwelzijn en het in stand houden van een constante aanvoer van vlees & zuivelproducten. De epidemie maakte de waarde van regionale voedselproductie duidelijk, waardoor de relevantie van indoor farming toenam. Het gebruik van AI voor het traceren van producten in de toeleveringsketen kan de voedselveiligheid verbeteren. Consumenten zijn zich tijdens de epidemie meer bewust geworden van voedselveiligheid en AI-gestuurde traceerbaarheidsoplossingen kunnen bijdragen aan een groter consumentenvertrouwen in de landbouwsector. De noodzaak van robuuste en technologisch geavanceerde landbouwsystemen werd benadrukt door de COVID-19 pandemie. AI heeft een belangrijke rol gespeeld bij het helpen van de landbouwsector om de problemen als gevolg van de epidemie op te lossen, van het in stand houden van de continuïteit van de voedselproductie tot het verbeteren van de effectiviteit van de toeleveringsketen en de voedselveiligheid. Als gevolg hiervan wordt verwacht dat het gebruik van AI in de landbouw in het post-pandemische tijdperk zal toenemen, wat zal resulteren in een robuustere en duurzamere landbouwindustrie.

Regionale analyse:

Noord-Amerika aan het hoofd van de markt voor toegepaste AI in de landbouw

De vraag naar realtime gegevens in de landbouwsector zorgt voor een aanzienlijke expansie in de Noord-Amerikaanse markt. Dankzij technologie kunnen ze nu vitale informatie krijgen over gewassen, vee en het milieu. Boeren kunnen informatie verzamelen over zaken als insectenplagen, bodemvochtigheid en temperatuur door gebruik te maken van kunstmatige intelligentie-gestuurde drones, aangedreven sensoren, & andere monitoringinstrumenten. Doordat ze realtime gegevens kunnen verzamelen en analyseren, kunnen boeren verstandige beslissingen nemen. AI kan bijvoorbeeld uitbraken van ziekten voorspellen, waardoor boeren preventieve maatregelen kunnen nemen voordat het probleem erger wordt. Boeren kunnen problemen voorzien en onmiddellijk actie ondernemen door gebruik te maken van voorspellende analyses die worden aangestuurd door kunstmatige intelligentie, wat hen helpt om oogstverliezen te minimaliseren en opbrengsten te maximaliseren. Bovendien kunnen kunstmatige intelligentie-gestuurde systemen irrigatie, gewasgezondheid en kunstmestgift reguleren, wat resulteert in efficiënt gebruik van hulpbronnen en duurzame landbouwpraktijken. De markt voor AI in de landbouw in Noord-Amerika groeit naarmate de landbouwsector overgaat op AI-mogelijkheden.

Europa kent een bewonderenswaardige groei in de markt voor toegepaste AI in de landbouw

Met name op het gebied van landbouwrobots groeit de markt voor toegepaste AI in de landbouw in Europa aanzienlijk. De combinatie van AI en robots verandert het gezicht van de landbouw door geavanceerde oplossingen mogelijk te maken om moeilijkheden te overleven. AI-geïntegreerde robotica in de landbouw biedt een breed scala aan toepassingen, waaronder geautomatiseerd planten, nauwkeurig sproeien, het monitoren van dieren en oogsten. Arbeidstekorten in de landbouwsector zijn een belangrijke factor in de ontwikkeling van het gebruik van robotica. Robots met kunstmatige intelligentie kunnen de behoefte aan fysieke arbeid voor veeleisende en tijdrovende taken aanzienlijk verminderen. Deze robots kunnen blijven werken ondanks moeilijke omstandigheden of weersomstandigheden, waardoor de productie en efficiëntie toenemen. Dankzij kunstmatige intelligentie kunnen robots nu zelfstandig functioneren en in realtime oordelen op basis van informatie van camera’s, sensoren, & andere bronnen. Deze mate van informatie maakt een nauwkeurige en gerichte reactie mogelijk, waardoor verspilling van hulpbronnen en milieueffecten tot een minimum worden beperkt. Robotica en AI-integratie verbeteren ook het verzamelen en analyseren van gegevens, waardoor boeren informatie krijgen die ze kunnen gebruiken om hun werkzaamheden te optimaliseren en de landbouwopbrengst te verhogen. De markt op dit gebied groeit aanzienlijk aangezien robotica in Europa steeds meer wordt gebruikt in de landbouw.

Download een PDF-voorbeeld van dit rapport om de structuur van het volledige rapport te begrijpen (inclusief volledig TOC, tabel & figuren) @
https://www.marketresearchfuture.com/reports/applied-ai-in-agriculture-market-12168

Updates voor de industrie:

Augustus 2023- In de landelijke Hillsborough County gemeenschap van Wimauma, maakt de Universiteit van Florida Institute of Food & Agricultural Sciences zich klaar om een nieuw Centrum voor Toegepaste Kunstmatige Intelligentie te bouwen. Het initiatief, dat waarschijnlijk zo’n 20 miljoen dollar zal kosten, is bedoeld om het gebruik van kunstmatige intelligentie in de landbouw te verbeteren. Het centrum krijgt een ultramoderne onderzoeksfaciliteit die is uitgerust met de gereedschappen en machines die nodig zijn voor de ontwikkeling van robotachtige landbouwtechnologie. Met specifieke vergaderzalen, kantoren en open werkplekken zal het ook fungeren als een centraal punt voor training in robotica en kunstmatige intelligentie technologie.

Gerelateerde artikelen:

Toegepaste AI in de gezondheidszorg

Toegepaste AI in de detailhandel & E-commerce markt

AI/ML in de media- en entertainmentmarkt

Toegepaste AI-markt

Markt voor toepassingstransformatie

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en neem data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Neem contact op met Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Applied AI in Agriculture Market Share,Applied AI in Agriculture Market Growth,Applied AI in Agriculture Market Trends,Applied AI in Agriculture Market Analysis,Applied AI in Agriculture Market Forecast,Applied AI in Agriculture Market Region,Applied AI in Agriculture Market Report,Applied AI in Agriculture Market Reserach,Applied AI in Agriculture Market Type,Applied AI in Agriculture Market Industry