header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde LoRa- en LoRaWan IoT-markt wordt gedreven door de groeiende Smart Building & Smart City IoT-gebruiksgevallen

Sep 29, 2023 4:00 PM ET

LoRa en LoRaWAN IoT-marktoverzicht:

De wereldwijde LoRa- en LoRaWan IoT-markt zal waarschijnlijk groeien met een dubbelcijferig CAGR. De groeiende vraag naar IoT-toepassingen en langeafstandsbreedbandnetwerkconnectiviteit zou de marktgroei stimuleren. Market Research Future (MRFR) stelt dat de wereldwijde LoRa- en LoRaWan IoT-markt naar verwachting zal escaleren van USD 5,1 miljard in 2022 tot USD 80,63 miljard in 2032, met een CAGR van 35,90% tijdens de prognoseperiode (2023-2032).

[PDF-brochure] Vraag een voorbeeld aan:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12212

Belangrijkste spelers:

Toonaangevende LoRa en LoRaWan IoT-marktspelers zijn onder andere,

  • NEC Corporation (Japan)
  • Cisco (VS)
  • Tata Communications (India)
  • Orange SA (Frankrijk)
  • Semtech (VS)
  • Advantech (Taiwan)
  • AWS (VS)
  • Comcast (VS)
  • Bosch (Duitsland)
  • Laird Connectivity (VS)
  • Murata (Japan)
  • Kerlink (Frankrijk)
  • Actility (Frankrijk)
  • Senet (VS)
  • Sensoterra (Nederland)
  • Nwave Technologies (VK)
  • DIGI International (VS)
  • RAKwireless (China)
  • Datacake (Duitsland)
  • io (Spanje)
  • MultiTech (VS)
  • LORAIOT (Zwitserland)
  • Milesight (China)
  • Exosite (VS)
  • OrbiWise (Zwitserland)

De significante groei van de LoRa en LoRaWan IoT-markt wordt toegeschreven aan de groeiende behoefte aan gemeenschapsnetwerken met groot bereik en lage bandbreedte die ontworpen zijn om verschillende IoT-apparaten veilig en naadloos met elkaar te verbinden. Ook de snelle technologische vooruitgang in draadloze communicatie & voor consumentenelektronica en de toenemende adoptie van het cloud endpoint voor apparaten van derden zijn enkele van de belangrijkste drijvende krachten.

Groeiende investeringen in Rxdeepl68 D om kostenefficiënte, betrouwbare en adaptieve IoT-architecturen te bouwen die geoptimaliseerd zijn voor schaalvergroting stimuleren de omvang van de LoRa- en LoRaWan IoT-markt. Bovendien ondersteunt het groeiende gebruik van IoT-systemen en apparaten die netwerken kunnen gebruiken voor toepassingen de LoRa- en LoRaWan IoT-marktomzet. Fabrikanten van originele apparatuur (OEM’s) richten zich op het bouwen van een enkel hardwareapparaat dat dezelfde module kan gebruiken voor het verbinden van apparaten met netwerken met een geïntegreerde netwerkstack.

Grote organisaties zoeken naar de flexibiliteit om hun eigen en andere LPWA-protocollen te ondersteunen. De groeiende vraag naar asset tracking modules die meerdere use cases kunnen ondersteunen met een minimum aan externe componenten stimuleert de LoRa en LoRaWan IoT-marktinkomsten. De groeiende diverse netwerkvereisten en de vraag naar betrouwbare dekking bieden nieuwe mogelijkheden voor LoRa en LoRaWan toepassingen in asset tracking, slimme huizen, slimme gebouwen, slimme steden en nog veel meer.

Marktsegmenten:

Het LoRa en LoRaWan IoT-marktrapport is onderverdeeld in aanbod, toepassingen, eindgebruikers en regio’s. Het segment aanbod is onderverdeeld in hardware, oplossingen/softwareplatforms en diensten. Het toepassingssegment is onderverdeeld in asset tracking, smart cities, industrial IoT, smart agriculture & livestock management, smart healthcare, smart buildings en andere toepassingen.

Het eindgebruikerssegment is onderverdeeld in detailhandel, transport & logistiek, productie, landbouw, energie & nutsbedrijven, gezondheidszorg, overheid & openbare veiligheid, woningen, ondernemingen, reizen & horeca en andere. Per regio is de LoRa- en LoRaWan IoT-markt onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific, Europa, het Midden-Oosten & Afrika en de rest van de wereld.

Koop nu een premium onderzoeksrapport – Verkrijg uitgebreide marktinzichten.

Regionale analyse:

Noord-Amerika is de grootste markt voor LoRa en LoRaWan IoT-tools. Factoren zoals toegewijde inspanningen om innovatie aan te moedigen en grootschalig gebruik van IoT-technologieën stimuleren de groei van de LoRa- en LoRaWan IoT-markt. Daarnaast versnelt de voortdurende ontwikkeling van LoRaWAN-netwerken in deze regio de marktaandelen.

De aanwezigheid van technologie/oplossingen, verschillende leveranciers van telecomapparatuur en de goed gevestigde telecomsector in de regio stimuleren de omvang van de LoRa & LoRaWan IoT-markt. Bovendien bevorderen aanzienlijke ontwikkelingen en de vroege invoering van LoRa- en LoRaWan IoT-technologie de groei van de regionale markt. Grote defensiesectoren creëren kansen voor de LoRa- en LoRaWan IoT-markt in deze regio.

De LoRa- en LoRaWan IoT-markt in Europa is ook lucratief. Robuuste productie- en energiesectoren in de meeste landen in de regio stimuleren de vraag op de LoRa- en LoRaWan IoT-markt. Daarnaast biedt de brede toepassing van IoT-oplossingen voor gebruikssituaties, zoals milieumonitoring, slimme landbouw en energiebeheer, aanzienlijke marktkansen.

Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, gesteund door enorme investeringen en ontwikkelingen in gerelateerde technologieën, leveren een belangrijke bijdrage aan de groei van de regionale markt. Door het toenemende gebruik van elektronische apparaten in industriële, commerciële en residentiële toepassingen zal de regionale markt naar verwachting een enorme vraag naar LoRa en LoRaWan IoT ervaren.

De Aziatisch-Pacifische LoRa- en LoRaWan IoT-markt groeit snel. De groeiende verstedelijking en bevolking zorgen voor een toename van het gebruik van LoRa- en LoRaWan IoT-tools, waardoor de verkoop van elektronische consumentenproducten met connectiviteitsfuncties een impuls krijgt. Ook de zich snel ontwikkelende economie in deze regio verhoogt het gebruik van LoRa en LoRaWan IoT-oplossingen.

Analyse van de concurrentie:

De LoRa- en LoRaWan IoT-markt lijkt zeer competitief, met de aanwezigheid van een aantal gevestigde spelers. Fusies & overnames, merkversterking en innovatie blijven de belangrijkste trends voor de toonaangevende spelers. Ze streven naar de ontwikkeling van goedkope, compacte componenten, met de nadruk op verbeterde hardware en het aanbieden van after-sales diensten aan de eindgebruikers.

De belangrijkste fabrikanten gaan strategische allianties aan met lokale dealers en fabrikanten om hun activiteiten in zich snel ontwikkelende landen uit te breiden. Sterke spelers op de markt verhogen de toetredingsdrempels voor nieuwkomers. Veel leveranciers richten zich op de ontwikkeling van geavanceerde LoRa- en LoRaWan IoT-oplossingen die hen kunnen helpen om de concurrentie voor te blijven.

Op 18 juli 2023 kondigde Sigfox (Frankrijk), een ultra-narrowband IoT-netwerktechnologie, bijvoorbeeld aan dat het officieel lid is geworden van de LoRa Alliance als bijdragend lid. Sigfox is lid geworden van de LoRa Alliance door zijn nieuwe moedermaatschappij Unabiz, een IoT-bedrijf uit Singapore. De stap is de eerste stap van het bedrijf in de richting van technologische convergentie. Leveranciers van oplossingen zijn belangrijk voor de invoering van LoRaWAN en schaalbare implementaties.

Download een PDF-voorbeeld van dit rapport om de structuur van het volledige rapport te begrijpen (inclusief volledig TOC, tabel & cijfers) @
https://www.marketresearchfuture.com/reports/lora-lorawan-iot-market-12212

Het perspectief van Unabiz op multi-protocol bedrijfsmodellen sluit aan bij de strategie van de LoRa Alliance om complementaire protocollen aan te bieden die nodig zijn voor massale IoT-gebruiksoplossingen. Unabiz gelooft in een open ecosysteem en heeft met verschillende IoT-technologieën gewerkt.

Het wil elke klant de vrijheid geven om gebruik te maken van het unieke karakter van elk LPWAN om maximale waarde te halen uit hun grootschalige IoT-projecten. Het bedrijf kijkt ernaar uit om bij te dragen aan het werk van de commissies van de LoRa Alliance om massaal IoT te stimuleren met de adoptie van LoRaWAN in zijn IoT-connectiviteitsportfolio, als aanvulling op Sigfox, cellulair en satelliet.

Gerelateerde artikelen:

Toegepaste AI in de financiële markt

Toegepaste AI in de gezondheidszorg

Toegepaste AI in de detailhandel & E-commerce markt

AI/ML in de media- en entertainmentmarkt

Toegepaste AI-markt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en neem data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Neem contact op met Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  LoRa and LoRaWAN IoT Market,LoRa and LoRaWAN IoT Market Size,LoRa and LoRaWAN IoT Market Share,LoRa and LoRaWAN IoT Market Growth,LoRa and LoRaWAN IoT Market Trends,LoRa and LoRaWAN IoT Market Analysis,LoRa and LoRaWAN IoT Market Forecast,LoRa and LoRaWAN IoT Market Industry,LoRa and LoRaWAN IoT Market Report,LoRa and LoRaWAN IoT Market Region,LoRa and LoRaWAN IoT Market Reserach,LoRa and LoRaWAN IoT Market Type,LoRa and LoRaWAN IoT Market Segments,LoRa and LoRaWAN IoT Market Insights