header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt voor Smartphone-sensoren zal tegen 2032 USD 309,7 miljard waard zijn, met een CAGR van 17,8% van 2023 tot 2032

Sep 29, 2023 10:00 PM ET

Inzicht in de markt voor smartphonesensoren

De wereldwijde markt voor smartphonesensoren zal waarschijnlijk aanzienlijk groeien. De toename van het aantal smartphones wereldwijd zal de marktgroei stimuleren. Market Research Future (MRFR) stelt dat de waarde van de markt voor smartphonesensoren zal stijgen van USD 70,9 miljard in 2022 tot USD 309,7 miljard in 2032, met een groei van 17,8% CAGR tijdens de beoordelingsperiode (2023-2032).

Verbeteringen in 5G/4G/LTE-technologieën en connectiviteit drijven de marktgroei aan en stimuleren nieuwe toepassingen. Daarnaast zou de enorme vooruitgang in draadloze technologieën die geschikt zijn voor persoonlijke gezondheidsassistenten en wearables de omvang van de markt voor smartphonesensoren stimuleren.

Toenemende toepassing van draadloze technologieën voor low-end, mid-level en high-end toepassingen en snelle vooruitgang & in het toenemende gebruik van wearables & andere intelligente sensoren zijn belangrijke trends in de markt voor smartphonesensoren. Bovendien beïnvloedt het toenemende gebruik van draadloze technologieën voor energie- & milieumonitoringtoepassingen de marktinkomsten.

Omgekeerd wordt de groei van de markt voor smartphonesensoren belemmerd door een aantal veiligheidsrisico’s die gepaard gaan met innovatieve smartphoneapplicaties. Niettemin zullen de opkomst van 5G-netwerken, de enorme digitale transformatie & van de automatisering in verschillende industrieën en de proliferatie van Industrie 4.0 de marktgroei ondersteunen tijdens de beoordelingsperiode.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8709

Grote spelers

De belangrijkste spelers op de markt voor smartphone sensoren zijn

  • Broadcom Inc. (VS),
  • MS AG (Oostenrijk),
  • DYNA IMAGE Corporation (China),
  • NEXT Biometrics Group ASA (Noorwegen),
  • Murata Electronics Oy (Finland),
  • Omron Corporation (Japan),
  • Sony Corporation (Japan), en
  • Samsung Electronics Co. (Zuid-Korea), onder andere.

Markt voor Smartphone Sensoren – Segmentatie

De marktanalyse is gesegmenteerd in smartphone types, prijzen, fabrikanten, toepassingen en regio’s. Het type segment is onderverdeeld in standaard & robuuste smartphones, smartwatches en andere wearables. Het prijssegment is onderverdeeld in minder dan 100 USD, 100 tot 300 USD, 300 tot 500 USD en meer dan 500 USD.

Het segment fabrikanten is onderverdeeld in Apple Inc, Samsung Electronics, Xiaomi Inc, Huawei Technology, Oppo, HMD, Sony Corporation en anderen. Verder is het toepassingssegment onderverdeeld in low-end, mid-level, high-end en smartphones. Per regio is de markt voor smartphonesensoren onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Markt voor Smartphonesensoren – Geografische Analyse

De Aziatisch-Pacifische regio heeft het grootste marktaandeel in smartphonesensoren. De sterke aanwezigheid van grote technologieleveranciers, de goed gevestigde halfgeleiderindustrie en het voordeel van de grondstoffen & dragen bij aan het marktaandeel van smartphonesensoren in deze regio. Bovendien is de aanzienlijke groei in de smartphone-industrie een belangrijke drijvende kracht achter het groeiende landschap van de markt.

Het toenemende aantal gebruikers van smartphones, smartwatches en wearables biedt aanzienlijke marktkansen voor de groei van de markt voor smartphonesensoren. Daarnaast zorgen de stijgende vraag naar consumentenelektronica en elektronische apparaten en de groeiende vraag naar smartphonesensoren vanuit de gaming-, medische apparatuur- en auto-elektronica-industrie voor een aanzienlijke vraag op de markt.

Smartphonesensoren markt – Concurrentielandschap

De markt voor smartphonesensoren is zeer competitief en lijkt gefragmenteerd met verschillende gevestigde spelers. Deze spelers richten zich steeds meer op productontwikkeling en passen strategische benaderingen toe, zoals samenwerking, fusies & overnames, uitbreidingen en productlanceringen, om een groter marktaandeel te verwerven.

Koop eersteklas onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=8709

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws

12 september 2023 — Elliptic Labs (ELABS), een toonaangevend wereldwijd AI-softwarebedrijf en leverancier van AI Virtual Smart Sensors, kondigde aan een nieuwe uitbreidingsovereenkomst te hebben gesloten met een bestaande smartphone-klant. Onder het nieuwe contract zal ELABS zijn AI virtuele nabijheidssensor, genaamd INNER BEAUTY, leveren voor toekomstige smartphone releases van deze klant.

Het bedrijf zal doorgaan met het introduceren van nieuwe producten die smartphone OEM’s ongeëvenaarde kracht, waarde en schaalbaarheid bieden door AI/machine learning, ultrageluid en sensorfusie te combineren. Dit contract toont aan dat ELABS’ AI virtuele slimme sensoren smartphones groener, slimmer en gebruiksvriendelijker maken.

Lees meer artikelen-

Markt voor interconnectoren en passieve componenten

Inbraakalarmmarkt

AR- en VR-smartbrilmarkt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Smartphone Sensors Market,Smartphone Sensors Market Size,Smartphone Sensors Market Share