header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt voor ultrasone NDT-apparatuur zal naar verwachting 43 miljard dollar bereiken in 2030, met een CAGR van 9,2% tijdens de voorspellingsperiode 2023-2030.

Sep 29, 2023 10:00 PM ET

De markt voor ultrasone NDT-apparatuur werd in 2022 geschat op USD 20 miljard. De markt voor ultrasone niet-destructieve testapparatuur (NDT) zal naar verwachting stijgen van USD 28 miljard in 2023 tot USD 43 miljard in 2030, met een voorspelde CAGR van 9,2% in de voorspelde periode (2023 – 2030). De afgelopen jaren hebben industrieën meer nadruk gelegd op het verhogen van de totale productiesnelheid. Energieoptimalisatie en kostenefficiëntie worden nu gezien als essentiële elementen voor alle bedrijfssectoren en zijn de belangrijkste factoren die de groei van de markt stimuleren.

De belangrijkste bedrijven op de markt voor ultrasone NDT-apparatuur zijn

  • GE Inspectietechnologieën
  • Olympus Corporation
  • Sonatest
  • Intertek
  • Eddyfi
  • James Instrumenten
  • NDT Systemen
  • PaR Systemen
  • Qualitest
  • Trinity NDT

Ontvang een gratis proefexemplaar@

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3632

Een van de mogelijke voordelen van de ultrasone NDO-methode is het hogere penetratievermogen, waardoor nog diepere fouten in het machineonderdeel ontdekt kunnen worden. Dankzij de hogere gevoeligheid van ultrasone NDT kunnen zelfs minuscule breuken worden opgespoord.

Bovendien kan de legeringstructuur van componenten met verschillende akoestische kwaliteiten worden vastgesteld met ultrasoon niet-destructief onderzoek (NDT). Daarom wordt ultrasoon NDO door een aantal eindgebruikers verkozen boven andere testtechnieken. Zij worden beschouwd als de belangrijkste krachten achter de expansie van de markt voor ultrasone NDT-apparatuur.

Omdat de ultrasone NDT-methode testresultaten kan opleveren met een hoge mate van precisie, vertrouwen industrieën met een verminderde fouttolerantie hier sterk op. De ultrasone NDT-methode garandeert ook de veiligheid van de werknemers die ermee werken, evenals de veiligheid van het gereedschap en het materiaal, omdat het geen gevaar oplevert.

Koop nu een eersteklas onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=3632

Segmentatie

De olie-industrie, energieopwekking, lucht- en ruimtevaart en defensie, en de auto- en transportindustrie zijn opgenomen in de segmentatie van de markt voor ultrasone NDT-apparatuur op basis van eindgebruikers. In 2022 werd de markt gedomineerd door de olie-industrie.

De analyse biedt inzicht in de markt voor elke regio afzonderlijk, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. De markt voor ultrasone NDT-apparatuur in de regio Azië-Pacific zal zich de komende jaren naar verwachting het snelst ontwikkelen. Deze groei kan worden toegeschreven aan de stijgende vraag naar ultrasone NDT-apparatuur in zich snel ontwikkelende landen, met name China en India. Deze vraag wordt gestimuleerd door de uitbreiding van de industriële sector, de uitbreiding van de infrastructuur en de stijgende behoefte aan niet-destructief onderzoek in verschillende sectoren, waaronder olie en gas, energieopwekking en transport.

De expansie van de markt in de regio Azië-Stille Oceaan wordt ook gestimuleerd door het groeiende begrip van de voordelen van ultrasoon testen en de toegenomen nadruk op veiligheid en kwaliteitscontrole. De aanwezigheid van een aanzienlijk aantal belangrijke concurrenten en de stijgende uitgaven voor O&O-activiteiten zullen de marktexpansie in de regio Azië-Pacific naar verwachting verder aanwakkeren.

Van 2023 tot 2030 zal de markt voor ultrasone NDT-apparatuur in Noord-Amerika naar verwachting de grootste zijn. Door de concentratie van belangrijke spelers in het gebied en de stijgende vraag naar ultrasone NDT-apparatuur in verschillende industrieën, vooral in de olie- en gassector en de energieopwekking, heeft Noord-Amerika nu een dominante positie op de markt. Bovendien had de Noord-Amerikaanse markt voor ultrasone NDT-apparatuur in de VS het grootste marktaandeel, terwijl de markt in Canada het snelst groeide.

Bekijk korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/-3632

Gerelateerde rapporten:

Industrieel moederbord marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Live IP Broadcast Equipment-marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2027

Onderzoeksrapportrekbare elektronica – Wereldwijde prognose tot 2027

Virtual Reality in Gaming marktonderzoeksrapport – voorspelling voor 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op: Market Research Future®, 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Ultrasonic NDT Equipment Market,Ultrasonic NDT Equipment Market Analysis