header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Draagbare echografie markt zal USD 6442,46 miljoen overschrijden tegen 2030, gedreven door toename van chronische ziekten en toenemende Point-of-Care (POC) toepassingen

Sep 29, 2023 9:00 AM ET

In het rapport van SNS Insider staat dat de markt voor draagbare echografie in 2022 2.355,85 miljoen USD bedroeg en naar verwachting in 2030 6.442,46 miljoen USD zal bedragen, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van naar verwachting 13,4% tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2030.

Draagbare ultrasoundtechnologie heeft gemak, toegankelijkheid en verbeterde patiëntenzorg naar de voorgrond van de moderne geneeskunde gebracht. De veelzijdigheid, het gebruiksgemak en de realtime beeldvormingsmogelijkheden hebben het een onmisbaar hulpmiddel gemaakt in een breed scala aan medische specialismen, waardoor uiteindelijk de kwaliteit van de gezondheidszorg is verbeterd. Deze innovatieve technologie blijft zich ontwikkelen, met voortdurende ontwikkelingen gericht op het verder verbeteren van de mogelijkheden en het uitbreiden van de toepassingen in de gezondheidszorg.

Gratis PDF-voorbeeldrapport: https://www.snsinsider.com/sample-request/3091

Marktanalyse

De markt voor draagbare echografie heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt en de expansie wordt nog steeds gestimuleerd door een aantal belangrijke factoren. Voortdurende vooruitgang in ultrasoundtechnologie heeft geleid tot de ontwikkeling van compactere en krachtigere draagbare ultrasoundapparaten. Deze innovaties hebben de beeldkwaliteit verbeterd, de draagbaarheid vergroot en echografie toegankelijker gemaakt voor verschillende medische specialismen. De prevalentie van chronische ziekten zoals hart- en vaatziekten, diabetes en obesitas neemt wereldwijd toe. Draagbare ultrasone apparaten spelen een cruciale rol bij de vroegtijdige opsporing en behandeling van deze aandoeningen, wat bijdraagt aan de groei van de markt. Vooruitgang in miniaturisatie heeft draagbare ultrasone apparaten lichter en gemakkelijker draagbaar gemaakt. Dankzij deze draagbaarheid kunnen professionals in de gezondheidszorg echografisch onderzoek uitvoeren in een groter aantal omgevingen, van ambulances tot bij patiënten thuis. De groei van telegeneeskunde en monitoring op afstand heeft een behoefte aan draagbare diagnostische hulpmiddelen gecreëerd. Draagbare ultrasoundapparaten maken consulten op afstand en het monitoren van patiënten in real-time mogelijk, waardoor de kwaliteit van telegezondheidsdiensten wordt verbeterd.

Belangrijke spelers in het rapport zijn de volgende

Koninklijke Philips N.V., EDAN Instruments FUJIFILM Sonosite, Inc, Shenzhen Mindray Bio-Medical Electronics Co, ALPINION MEDICAL SYSTEMS Co, Ltd, Terason Corporation, Hitachi Ltd, CHISON Medical Technologies, Healcerion, GE Healthcare andere spelers.

Impact van recessie

De markt voor draagbare echografie is niet immuun voor de effecten van een recessie. Lagere budgetten in de gezondheidszorg, uitgestelde investeringen, prijsdruk en verschuivingen in het consumentengedrag kunnen de markt allemaal negatief beïnvloeden. De toenemende toepassing van telegeneeskunde en het potentieel voor technologische vooruitgang bieden de markt echter enige veerkracht. Fabrikanten en zorgverleners zullen zich moeten aanpassen en innoveren om de uitdagingen van economische recessies het hoofd te bieden.

Segmentatie-analyse

Van de verschillende segmenten binnen de markt voor draagbare ultrasound heeft het touchscreen-segment zich ontpopt als een dominante kracht, die de manier waarop professionals in de gezondheidszorg diagnostische beeldvorming benaderen een nieuwe vorm geeft. Veel draagbare echo’s met aanraakscherm bieden draadloze connectiviteit, waardoor gegevens naadloos kunnen worden gedeeld en geïntegreerd met systemen voor elektronische medische dossiers (EHR). Dit zorgt ervoor dat patiëntinformatie efficiënt wordt vastgelegd, wat de continuïteit van de zorg verbetert en de administratieve lasten voor zorgverleners vermindert. Binnen de markt ontpopt het klinische segment zich als een belangrijke groeimotor. Draagbare ultrasone apparaten zijn veelzijdig en kunnen worden gebruikt in verschillende medische specialismen, zoals verloskunde, gynaecologie, cardiologie en beeldvorming van het bewegingsapparaat. Dankzij deze veelzijdigheid kunnen klinieken hun dienstenaanbod uitbreiden en patiënten uitgebreide zorg bieden, waardoor de noodzaak voor doorverwijzing naar gespecialiseerde beeldvormingscentra afneemt.

De marktsegmentatie van draagbare echografie is als volgt:

Naar type

  • Aanraakscherm
  • Ingebouwde console

Per eindgebruiker

  • Klinieken
  • Ziekenhuizen

Hebt u een rapport op maat nodig volgens uw bedrijfsbehoeften, vraag het hier: https://www.snsinsider.com/enquiry/3091

Regionale status & Analyse

De Noord-Amerikaanse markt loopt voorop wat betreft het gebruik van draagbare ultrasone apparaten vanwege een goed gevestigde infrastructuur voor de gezondheidszorg en hoge uitgaven voor gezondheidszorg. Met name in de Verenigde Staten is de vraag naar draagbare echografieapparatuur sterk gestegen als gevolg van de behoefte aan point-of-care diagnostiek en de uitbreiding van telegeneeskunde. Europa heeft een gestage toename gezien in de toepassing van draagbare ultrasone technologie, waarbij landen als Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk voorop lopen. De integratie van draagbare ultrasound in medische nooddiensten en gezondheidszorg op het platteland is een belangrijke drijfveer geweest in deze regio. Azië-Pacific is een van de snelst groeiende regio’s in de markt voor draagbare echografie, voornamelijk vanwege de toenemende ontwikkeling van de gezondheidszorginfrastructuur en de verbeterde toegang tot gezondheidszorgdiensten.

Conclusie

De toekomstperspectieven voor de markt zijn buitengewoon veelbelovend, gedreven door een convergentie van technologische vooruitgang, veranderende behoeften in de gezondheidszorg en groeiende toepassingen in verschillende sectoren. Naarmate het landschap van de gezondheidszorg zich blijft ontwikkelen, zullen draagbare ultrasone apparaten een cruciale rol spelen bij het verbeteren van de patiëntenzorg en -resultaten, terwijl ze ook toepassingen vinden buiten het domein van de traditionele geneeskunde. De toekomst van deze markt is inderdaad rooskleurig, met volop mogelijkheden voor innovatie en groei.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de verwachte vooruitzichten voor de groei van de markt voor draagbare ultrasone apparaten?

De wereldwijde markt zal tegen 2030 6.442,46 miljoen dollar overschrijden, met een verwachte CAGR van 13,4% tijdens de voorspellingsperiode van 2023 tot 2030.

Wat zijn de belangrijkste factoren die de markt voor draagbare echografie beïnvloeden?

De markt wordt gedreven door technologische vooruitgang, de toenemende prevalentie van chronische ziekten, demografische trends, kostenefficiëntie en de groeiende toepassingen van ultrageluid in de gezondheidszorg.

Wie zijn de belangrijkste spelers op de markt voor draagbare echografie?

Koninklijke Philips N.V., Terason Corporation, Hitachi Ltd., CHISON Medical Technologies, Shenzhen Mindray Bio-Medical Electronics Co, EDAN Instruments FUJIFILM Sonosite, Inc, ALPINION MEDICAL SYSTEMS Co, Ltd, Healcerion, GE Healthcare.

Koop het volledige onderzoeksrapport: https://www.snsinsider.com/checkout/3091

Inhoud

Hoofdstuk 1 Introductie

Hoofdstuk 2 Onderzoeksmethodologie

Hoofdstuk 3 De dynamiek van de markt voor draagbare echografie

Hoofdstuk 4 Impactanalyse (COVID-19, oorlog tussen Oekraïne en Rusland, aanhoudende recessie in grote economieën)

Hoofdstuk 5 Waardeketenanalyse

Hoofdstuk 6 De 5 krachten van Porter

Hoofdstuk 7 PEST-analyse

Hoofdstuk 8 Draagbare echografie marktsegmentatie, per type

Hoofdstuk 9 Draagbare echografie marktsegmentatie, per eindgebruiker

Hoofdstuk 10 Regionale analyse

Hoofdstuk 11 Bedrijfsprofiel

Hoofdstuk 12 Concurrentielandschap

Hoofdstuk 13 Gebruikscases en best practices

Hoofdstuk 14 Conclusie

Ander Rapport

Markt voor ECG-apparatuur en beheersystemen

Markt voor digitale radiologie

Over de VS:

SNS Insider is met haar authentieke consumenten- en marktinzichten wereldwijd toonaangevend op het gebied van data en analytics. Het vertrouwen van onze klanten en zakenpartners heeft altijd centraal gestaan in wie we zijn als bedrijf. Om het succes van onze klanten te ondersteunen, hebben onze hoogopgeleide ingenieurs, consultants en datawetenschappers consequent de grenzen van de industrie verlegd met innovatieve methodologieën en meettechnologieën.

We helpen onze klanten te anticiperen op industriële, economische en consumententrends om ontwrichtende veranderingen te stimuleren door wereldwijde ervaring te combineren met lokale informatie van experts van over de hele wereld. We brengen context aan in strategische en tactische gegevens door benaderingen te combineren die gebaseerd zijn op gegevenswetenschap en veldonderzoek, en helpen u zo bij het aanpakken van uw meest dringende problemen en het signaleren van mogelijkheden.

Neem contact met ons op: Akash Anand Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie, [email protected], Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | 91-7798602273 (IND), Website: https://www.snsinsider.com/


Keywords:  portable ultrasound market,portable ultrasound market size,portable ultrasound market share,portable ultrasound market growth,portable ultrasound market trends,portable ultrasound market analysis