header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Extended Detection and Response-markt ter waarde van USD 31,3 miljard, groeit met een CAGR van 39,20% tegen 2032 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Sep 29, 2023 7:00 PM ET

Marktanalyse:

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), “Extended Detection and Response Market” Research Report: Information By Offering, By Deployment Mode, By Organization Size, By Vertical And By Region – Market Forecast Till 2032. Volgens het meest recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor uitgebreide detectie &respons tegen 2032 USD 31,3 miljard bedragen met een CAGR van 39,20%.

Belangrijkste spelers:

Prominente spelers uit de industrie die worden geprofileerd in het uitgebreide detectie & reactie marktrapport zijn onder andere:

  • Gen Bitdefender
  • Broadcom
  • Cybereason
  • Cynet
  • Fidelis Cyberbeveiliging
  • McAfee LLC
  • Microsoft
  • Palo Alto Networks
  • Red Piranha Limited
  • SentinelOne
  • Sophos Ltd

Klik hier voor een Premium-voorbeeldrapport

Markt Segmentatie:

De wereldwijde markt voor extended detection & response is onderverdeeld op basis van aanbod, inzetmodus, organisatiegrootte en vertical.

Op basis van aanbod zullen oplossingen de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode met een marktaandeel van 35,45%. Omdat XDR-oplossingen allesomvattende beveiligingsmogelijkheden bieden, zoals endpointbescherming, incidentrespons en detectie van bedreigingen, heeft dit segment het grootste marktaandeel. Met de integratie van verschillende beveiligingsoplossingen in één platform, bestrijdt het met succes de toenemende geavanceerdheid van cyberaanvallen & en stroomlijnt het ook beveiligingsactiviteiten.

Inzetmodus: on-premises zullen de markt domineren tijdens de prognoseperiode. Omdat ze absolute controle hebben over oplossingen en updates, kiezen ondernemingen met de benodigde IT-infrastructuur ervoor om reactiesystemen en uitgebreide detectie op hun eigen locatie te implementeren. Het on-premises XDR-systeem geniet de voorkeur van veel grote organisaties en bedrijven die gevoelige bedrijfsgegevens verwerken, omdat ze de grootst mogelijke gegevensbescherming en fysieke toegangscontroles bieden.

Wat de grootte van de organisatie betreft, zullen grote ondernemingen de markt tijdens de prognoseperiode aanvoeren vanwege hun uitgebreide middelen en financiering. Ze investeren enorm in cyberbeveiliging en zetten een groot bedrag opzij voor geavanceerde technologieën zoals XDR. Grote ondernemingen kunnen hun geavanceerde gegevens en netwerken effectief beveiligen als ze de middelen hebben om bekwame experts in te huren en een betrouwbare infrastructuur op te zetten.

Wat de verticale verticalen betreft, zal BFSI de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode. Deze sector is een doelwit als het gaat om cyberaanvallen vanwege de hoeveelheden gevoelige klanten en financiële gegevens die ze verwerken. Datalekken en financiële fraude zijn ernstige problemen. De XDR-technologie helpt om bedreigingen voor dergelijke onbetaalbare gegevens voortdurend te bewaken en af te weren.

Omvang van het rapport – Extended Detection and Response Market:

Metriek verslag

Details

Marktomvang in 2032

USD 31,3 miljard

CAGR tijdens 2023-2032

39.20%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2032

Drijfveren voor de markt:

Groeiende behoefte aan real-time onderzoek en monitoring stimuleert de marktgroei

De groeiende behoefte aan realtime onderzoek en monitoring van geavanceerde bedreigingen zet ondernemingen ertoe aan beveiligingsoplossingen te implementeren die de capaciteit voor het detecteren van bedreigingen uitbreiden van endpoints naar meerdere beveiligingscontrolepunten, zoals netwerken, de cloud, servers en e-mails. Dit stimuleert op zijn beurt het gebruik van XDR-tools die telemetrie en gedragsanalyse over verschillende beveiligingslagen mogelijk maken. Hierdoor kunnen beveiligingsanalisten verschillende bedreigingen visualiseren. De groeiende behoefte aan XDR-tools voor real-time onderzoek en monitoring van geavanceerde bedreigingen zal de groei van de markt tijdens de prognoseperiode dus stimuleren.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Marktkansen:

Toenemende toepassing in de verwerkende industrie biedt grote kansen

De toenemende toepassing van uitgebreide detectie- en reactieoplossingen in de productiesector zal de markt in de prognoseperiode robuuste kansen bieden. Dit komt door de toenemende cyberdreigingen in productiesystemen en de daaruit voortvloeiende behoefte aan geavanceerde cyberbeveiligingsoplossingen om intellectueel eigendom en gevoelige gegevens te beschermen. Daarnaast wordt de groei van de markt ook gestimuleerd door de snelle invoering van technologie, zoals cloud computing, industriële IoT en automatisering in productieruimten.

Beperkingen en uitdagingen:

Gebrek aan bewustzijn als marktbeperking

Het gebrek aan bewustzijn over uitgebreide detectie & respons, implementatieproblemen en privacy & nalevingsproblemen kunnen fungeren als marktrestricties tijdens de prognoseperiode.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Extended Detection and Response Market- https://www.marketresearchfuture.com/reports/extended-detection-response-market-12210

COVID-19 Analyse:

De COVID-19-epidemie heeft bedrijven over de hele wereld drastisch beïnvloed. Het heeft de adoptie van XDR positief beïnvloed voor de toegenomen cyberbedreigingen. Door de trend van thuiswerken en werken op afstand is de behoefte aan XDR en beheerde beveiliging uiteindelijk toegenomen. Bedrijven leggen tegenwoordig de nadruk op opkomende technologie zoals computertechnologie, automatisering, AI-gestuurde oplossingen, & cloudgebaseerde endpointdetectie & response in sectoren zoals overheid, gezondheidszorg en BFSI voor het veilig en betrouwbaar uitvoeren van contactloze handelingen. Deze factor stimuleert de behoefte aan XDR-oplossingen en beïnvloedt zo de groei van de markt.

Regionale analyse:

Noord-Amerika aan de leiding van Extended Detection & Response markt

Noord-Amerika zal de markt voor uitgebreide opsporingsmaatregelen & beheersen tijdens de prognoseperiode met een marktaandeel van 45,80%. Het landschap van cyberbedreigingen is hier, vooral in de VS, zeer geavanceerd en dynamisch. Verschillende cyberaanvallen, waaronder ook aanvallen die worden gesponsord door financiële fraude, ransomwarecampagnes en staten, richten zich regelmatig op dit gebied. De behoefte aan geavanceerde beveiligingsoplossingen zoals XDR wordt gevoed door de voortdurende ontwikkeling van bedreigingen. De Amerikaanse markt veroverde het grootste marktaandeel, terwijl die in Canada het snelst groeide.

APAC kent een bewonderenswaardige groei in de markt voor uitgebreide detectie & Response

De APAC-regio zal tijdens de prognoseperiode een bewonderenswaardige groei doormaken met een gunstig CAGR. Het gebruik van mobiele technologieën, IoT en cloud computing neemt toe en er vindt een snelle digitale transformatie plaats in de regio. Dergelijke ontwikkelingen in digitale technologie verhogen het aanvalsoppervlak, waardoor XDR-oplossingen van cruciaal belang zijn voor de bescherming van deze veranderende omgevingen. China heeft het grootste marktaandeel voor extended detection & response, terwijl India het snelst groeit. Deze regio is ook de thuisbasis van diverse economieën & snel ontwikkelende digitale infrastructuur en het ervaart unieke cyberveiligheid uitdagingen. Binnen deze dynamische zone bieden de XDR-oplossingen een allesomvattende respons, bedreigingsdetectie en herstelaanpak voor zowel cloudomgevingen, netwerken en meerdere endpoints. De landen in de APAC-regio ondergaan een snelle digitale transformatie met een sterke toename van IoT-technologieën, mobiele apparaten en clouddiensten. XDR-oplossingen bieden holistisch inzicht in dergelijke digitale activa, waardoor bedrijven hun groeiende aanvalsoppervlakken kunnen beveiligen.

Gerelateerde rapporten:

Security System Integrators MarketDe markt voor beveiligingssysteemintegratoren zal tegen 2032 naar verwachting groeien met USD 21,71 miljard, met een CAGR van 8,70% tijdens de prognoseperiode 2023 – 2032.

Markt voor encryptiesoftware – De markt voor encryptiesoftware zal naar verwachting groeien van USD 4,66 miljard in 2023 tot USD 15,69 miljard in 2032, met een CAGR van 16,40% tijdens de voorspellingsperiode 2023 – 2032.

Markt voor hersencomputerinterfaces – De markt voor hersencomputerinterfaces zal naar verwachting groeien van USD 1,64 miljard in 2023 tot USD 3,26 miljard in 2032.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Extended Detection and Response Market,Extended Detection and Response Market Growth,Extended Detection and Response Market Trends,Extended Detection and Response Market Insights,Extended Detection and Response Market Forecast,Extended Detection and Response Market Industry,Extended Detection and Response Market Outlook