header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Fotovoltaïsche montagesystemen markttrends, prognoses en concurrentieanalyse

Sep 29, 2023 3:04 PM ET

Marktoverzicht

De markt voor Solar PV montagesystemen zal tijdens de prognoseperiode naar verwachting een omzet genereren van ongeveer USD 24.026,70 miljoen met een CAGR van 7,60% tijdens de prognoseperiode.

De markt voor PV-montagesystemen voor zonne-energie groeit. Het aandeel is gebaseerd op de groei van de bovenliggende markt, elektriciteit uit zonne-energie.

De wereldwijde markt voor fotovoltaïsche zonne-energie steeg met 26%. In de komende jaren zal de groeiende belangstelling voor montageframes voor PV op zonne-energie vrijwel zeker de belangstelling voor montageframes voor PV op zonne-energie katalyseren.

Wetgevers streven ernaar om het gebruik van bijproducten van fossiele brandstoffen te beperken, wat een verschuiving in de richting van hernieuwbare energie heeft gestimuleerd. Op zonlicht gebaseerde energie is algemeen erkend als een waardevolle optie voor het verminderen van koolstofemissies. Als gevolg hiervan worden wetgevers aangemoedigd om de bouw van zongeoriënteerde montagestructuren te ondersteunen.

Verwacht wordt dat het groeiende aantal zonne-energiebedrijven, in combinatie met overheidssteun, de markttrends voor zongeoriënteerde PV-montagesystemen in de prognoseperiode zal stimuleren.

Ontvang de gratis PDF-brochure @

https:// www.marketresearchfuture.com/sample_request/4619

Fotovoltaïsche montagesystemen markttrends

De markt voor PV-montagesystemen voor zonne-energie is onderverdeeld in producten, technologieën en toepassingen. Op basis van producttype is de markt onderverdeeld in dakmontage en grondmontage. Het daksegment zal naar verwachting een lucratieve markt bieden voor de groei van de markt voor PV-montagesystemen voor zonne-energie. Het vaste segment is goed voor een aanzienlijk deel van de markt, maar trackingtechnologie wint aan belang vanwege de flexibiliteit bij het verplaatsen van PV-panelen. Industriële toepassingen zullen naar verwachting een aanzienlijke marktomvang hebben door de grote installatie van PV-panelen door de nutssector.

De belangrijkste factoren die de groei van de markt voor PV-montagesystemen voor zonne-energie stimuleren, zijn onder andere:

  • Toenemende overheidssteun voor fotovoltaïsche energie
  • Dalende kosten van fotovoltaïsche panelen en montagesystemen
  • Groeiend bewustzijn van de voordelen van fotovoltaïsche energie, zoals lagere energiekosten en minder impact op het milieu

Belangrijkste spelers:

  • Schletter Group (Duitsland)
  • Unirac Inc (VS)
  • SolarWorld AG (Duitsland)
  • K2 Systems GmbH (Duitsland)
  • Esdec (Nederland)
  • Tata International Ltd (Zwitserland)
  • Land Power Solar Technology Co. Ltd (China)
  • RBI Solar Inc (VS)
  • Mounting System GmbH (Duitsland)
  • Xiamen Grace Solar Technology (China)
  • Clenergy (China)
  • Xiamen Universe Solar Technology (China)
  • Xiamen Corigy New Energy Technology Co. Ltd. Ltd. (China)
  • PV Racking (VS)

Marktsegmentatie

De markt voor PV-montagesystemen voor zonne-energie is gesegmenteerd op basis van product, technologie, eindgebruiksector en regio.

Op basis van product is de markt voor PV-montagesystemen voor zonne-energie gesegmenteerd in dak- en grondmontage.

Op basis van technologie is de markt voor PV-montagesystemen in vaste en volgsystemen onderverdeeld.

Op basis van eindgebruiker is de markt voor PV-montagesystemen voor zonne-energie gesegmenteerd in Residentieel, Commercieel en Nutsbedrijven.

Op basis van regio is de markt voor montagesystemen voor PV-modules onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport:

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/solar-pv-mounting-systems-market-4619

Regionale indeling

Azië-Pacific (APAC) is goed voor 43,02% van de wereldwijde markt voor PV-montageframes op zonne-energie en zal naar verwachting groeien met een CAGR van 11,24% tijdens de prognoseperiode. De APAC-regio heeft een enorme bevolking die voortdurend groeit. Als gevolg daarvan is er een groeiende belangstelling voor kosteneffectieve kracht.

Schone brandstofbronnen worden steeds aantrekkelijker naarmate de steun voor milieuvriendelijke energiebedrijven groeit door krachtige overeenkomsten en regels in combinatie met bewustwordingscampagnes. China domineert de APAC-markt voor de productie van zonnecellen, met Japan en India op de voet.

De rest van de wereld groeit het snelst, met Latijns-Amerika als drijvende kracht achter de groei in dit geografische segment. In Latijns-Amerika zijn de op zonne-energie gebaseerde PV-kaders gematigd en groeien ze snel als gevolg van de inzet in landen als Chili, Mexico en Brazilië. In ieder geval zullen het Midden-Oosten en Afrika waarschijnlijk drastisch veranderen omdat de locatie vaak gunstig is voor de ontvangst van zongeoriënteerde kracht.

Het grootste deel van het gebied is immers woestijn en ontvangt lange perioden van daglicht. De markt voor PV-montageframes op basis van zonlicht in het district zal naar verwachting worden aangedreven door enkele ontwikkelingsprojecten die zonne-energie gebruiken en integreren.

Meer trending rapporten:

Offshore booreilanden markt

Markt voor industriële ketels

Markt voor hoogspanningskabels en toebehoren

Markt voor geothermische boren

Markt voor brandstofmanagementsystemen

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Solar PV Mounting Systems,Solar PV Mounting Systems Market,Solar PV Mounting Systems Market Share,Solar PV Mounting Systems Market Research Report,Solar PV Mounting Systems Market Size,Solar PV Mounting Systems Market Trends