header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Global LED Grow Light Market zal naar verwachting 27,30 miljard dollar bereiken in 2030, met een CAGR van 23,11% tijdens de prognoseperiode 2023-2030.

Sep 29, 2023 10:00 PM ET

In 2022 werd de markt voor LED-groeilampen geschat op USD 5,17 miljard. Tijdens de projectieperiode (2023 – 2030) zal de LED groeilichtindustrie naar verwachting groeien van USD 7,94 miljard in 2023 tot USD 27,30 miljard. Dit vertegenwoordigt een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 23,11%. In binnentuinen, tuinbouw en hydrocultuursystemen zijn LED groeilampen gespecialiseerde verlichtingssystemen die gebruikmaken van lichtgevende diodes (LED’s) om planten te verlichten. Deze lampen zijn gemaakt om bepaalde lichtgolflengten uit te zenden die nuttig zijn voor fotosynthese en plantengroei, waardoor planten kunnen gedijen zonder dat ze direct zonlicht nodig hebben. Rood en blauw zijn twee van de meest cruciale kleuren voor planten en LED groeilampen zijn er in verschillende kleuren.

In vergelijking met conventionele verlichtingssystemen biedt het gebruik van LED groeilampen meer controle over de kweekomgeving, waaronder het wijzigen van het lichtspectrum en de intensiteit, en kan het leiden tot snellere en productievere plantengroei.

Met de vooruitgang van nieuwe en verbeterde LED groeilamptechnologieën zijn de efficiëntie, levensduur en spectrale output toegenomen, waardoor LED groeilampen een meer aantrekkelijke keuze zijn geworden voor verticale kwekers, commerciële kwekers en binnentuiniers. Bovendien hebben verbeteringen in de productie van LED groeilampen geleid tot lagere prijzen, waardoor ze betaalbaarder zijn geworden voor een groter spectrum van klanten.

De ontwikkeling van intelligente LED groeilampen die beheerd en geobserveerd kunnen worden via computers of mobiele apparaten zal naar verwachting ook de ontwikkeling van de markt versnellen. Met meer controle en nauwkeurigheid over de kweekomgeving die deze intelligente LED groeilampen bieden, kunnen kwekers hun verlichting afstemmen op de maximale ontwikkeling van planten en oogsten.

Over het algemeen wordt verwacht dat de markt voor LED groeilampen de komende jaren zal groeien door de voortdurende ontwikkeling van LED groeilichttechnologieën, waardoor het een aantrekkelijk en snel ontwikkelend gebied is.

Ontvang een gratis proefexemplaar@

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8502

De belangrijkste bedrijven in de LED Grow Light markt zijn

  • Epistar Corporation
  • Signify
  • Iwasaki Electric Co. Ltd
  • Everlight Electronics Co. Ltd
  • Illumitex Inc.
  • OSRAM Licht AG
  • LumiGrow Inc.
  • Heliospectra AB
  • Lemnis Oreon BV

Koop nu een eersteklas onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=8502

Segmentatie

Fluorescentielampen, hogedrukontladingslampen (HID) en Light Emitting Diodes zijn allemaal opgenomen in de marktsegmentatie op basis van bron. In 2022 zal de markt voor Light Emitting Diodes een leeuwendeel van de inkomsten uit LED Grow Lights voor zijn rekening nemen.

Retrofit-installaties en nieuwe installaties zijn ook opgenomen in de marktsegmentatie op basis van installatietype. De markt werd beheerst door de sector voor retrofitinstallaties.

De markt is onderverdeeld in drie categorieën op basis van toepassing: commerciële kassen, indoor farming en vertical farming. Het segment voor verticale landbouw zal zich naar verwachting sneller ontwikkelen tijdens de projectieperiode van 2023 tot 2030.

De analyse biedt inzicht in de markt voor elke regio afzonderlijk, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Een van de belangrijkste spelers is de regio Azië-Stille Oceaan. In Azië en de Stille Oceaan is de vraag naar kamerplanten het grootst. De landen in de regio zijn belangrijke producenten van LED groeilampen. De markt voor LED groeilampen groeit voortdurend als gevolg van de binnenkweek. de op één na grootste regio in Europa voor investeringen. Dit was een van de eerste industriële kassen die LED groeilampen gebruikten. Als gevolg van de groeiende bevolking heeft dit gebied een breed toepassingsgebied. Nog een sterke regionale speler met grote Noord-Amerikaanse investeringen en productie. Al deze lokale bedrijven zullen leiden tot een aanzienlijke toename van de vraag naar en groei van de markt voor LED-verlichting.

Korting controleren @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/-8502

Gerelateerde rapporten:

Industrieel moederbord marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Live IP Broadcast Equipment-marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2027

Onderzoeksrapportrekbare elektronica – Wereldwijde prognose tot 2027

Virtual Reality in Gaming marktonderzoeksrapport – voorspelling voor 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op: Market Research Future®, 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  LED Grow Light Market,LED Grow Light Market Analysis,LED Grow Light Market Growth